kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۸۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
از تهیه بیانیه سیاسی علیه انقلابی‌ها تا دوشغلگی عناصر جبهه منحله مشارکت

در دانشگاه تهران چه می‌گذرد؟!

 
 
 
پس از انتصاب یکی از اساتید بسیجی دانشگاه تهران به عنوان رئیس‌ دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تعدادی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه با انتشار نامه‌ای نسبت به این انتصاب اعتراض کردند.
بسیاری از اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران معتقدند که جریان معترض به انتصاب رئیس ‌این دانشکده، هدفدار و سیاسی است و خط تخریب و هجمه به استادان، مدیران و دانشجویان ارزشی و جهادی؛ را راهبرد حزب منحله مشارکت و عوامل فتنه 88 در دانشگاه دانسته‌اند.
بر همین اساس جمعی از اساتید، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران طی نامه‌ای تاکید کردند: در روزهای اخیر، خط تخریب حزب منحله مشارکت و فتنه ٨٨ با هجمه‌ای برنامه‌ریزی شده، استاد بسیجی و مدیر ارزشی و کاردان، رئیس ‌دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و استاد تمام گروه زبان و ادبیات فارسی را هدف آماج طعن و توهین خویش قرار داده و با هتاکی بی‌شرمانه و طرح شبهات دروغین و سخیف، آژنگ کینه به نیروهای ارزشی و انقلابی را بر چهره نفاق خویش آشکار کرده است.
در ادامه این نامه آمده است: دست‌هایی با سوءاستفاده از نام دانشجو و دانشگاهی و با نشر نامه سرگشاده، بیانیه، عکس و کاریکاتور با جو‌سازی از طریق فضای مجازی و به یاری رسانه‌های معاندی همچون بی‌بی سی، صدای آمریکا، رادیو فردا و بعضی پایگاه‌های خبری معلوم‌الحال داخلی اقدام به سیاه‌نمایی فضای دانشگاه و تخریب ایشان و مدیران و دانشگاهیان همراه ایشان در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و موسسه لغت‌نامه دهخدا کردند تا مانع اجرای برنامه‌های پیشرو علمی، پژوهشی و اجرایی ایشان شوند.
این اساتید در بخشی از نامه خود تاکید کرده‌اند: در ادامه انتقادات کار به جایی کشید که در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی شرکت دانشگاهیان در هیئت عزاداری اباعبدالله‌(ع) را به سخره گرفتند و یا مطالبی هزل و مستهجن در فضای مجازی نسبت به بانوان دانشگاهی اخلاقمدار پراکندند. 
بعضی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری داخلی هم بی‌اطلاع از نیت پس پرده، و با تصور علمی بودن دعوا، بریده‌ها و بخش‌هایی از مطالب ایشان را بازتاب دادند. 
فتنه‌گران پس پرده این هجمه سنگین داخلی و خارجی با سوءاستفاده از متانت، صبوری و مرام دانشگاهی مدیران دانشکده ادبیات و دانشگاه تهران هر روز بر فشار و تخریب افزودند و می‌افزایند.
در بخش دیگری از این نامه تاکید شده است: در این تخریب گسترده مجازی و رسانه‌ای، «براندازی» مدیران دانشگاهی متعهد اسم رمز عواملی است که به دنبال ایجاد جو آشوب و کودتایی در محیط 
دانشگاهی‌اند. 
گویی براندازی را می‌خواهند از دانشگاه آغاز کنند. به دروغ نامه استعفایی را به هیئت مولف لغت‌نامه دهخدا نسبت دادند و فردی معلوم‌الحال که سابقه عضویت در گروهک‌های معاند را داشته و در دوره اصلاحات و اعصار سبز و بنفش به رغم ضعف علمی به عنوان سرپرست هیئت تالیف لغت نامه فعالیت کرده، با مصاحبه با رسانه‌های معاند منویات شخصی و گروهکی را به استادان موی‌سپیدی نسبت داده که مایه افتخار دانشگاه و فرهنگ اسلامی 
ایرانی‌اند. 
به این گمان که از این طریق میان دانشگاه و چهره‌های مانگار شکاف افکند. «سوءمدیریت»، «ایجاد جو رعب و وحشت» و «قانون‌شکنی» را به مدیران پیش رو و عالمی نسبت می‌دهند که برنامه ایشان، دانشگاه را به حرکت بر روی مرزهای دانش پیش 
می‌برد. 
موفقیت‌های مدیران جدید دانشکده و دانشگاه در زمان کوتاهی که از آغاز به کارشان گذشته ترسی در دل بدخواهان و بداندیشان افکنده که براندازی ایشان را روزشماری 
می‌کنند.
اما حاشیه‌های اخیر در دانشگاه تهران به همین مورد ختم نمی‌شود! سایت مشرق طی یادداشتی در همین رابطه می‌نویسد:
«مصطفی تاجزاده به اتهام تبانی و تبلیغ و تشکیل جلسه علیه امنیت ملی و نظام جمهوری اسلامی ایران بازداشت شده و در حال محاکمه است. 
خانم کولایی از چهره‌های با سابقه جبهه منحله مشارکت (که طی ۴ ماه اخیر و با امضای سرپرست دانشگاه تهران و معاون پژوهشی ایشان و به صورت همزمان عهده‌دار ۲ مسئولیت شده است) در مصاحبه با دیدار نیوز درباره تاجزاده مدعی شده: «بازداشت تاجزاده ناشی از رفتار و گرایش سیاسی قوه قضائیه بوده و خلاف 
قانون است. 
تاجزاده فردی شجاع و صریح است و به‌دنبال اصلاح قانون اساسی است و مطالبات و خواسته‌های مردم را مطرح می‌کرده و برخورد با او هم به همین دلیل صورت گرفته است.»به نظر سرپرست دانشگاه تهران سپردن دو مسئولیت اجرایی و پژوهشی به صورت همزمان به خانم کولایی (آن هم با چنین دیدگاه‌هایی) مورد تایید آقای رئیسی و در راستای سیاستها و برنامه‌های ایشان است؟ چرا سرپرست دانشگاه تهران این مسئولیت‌ها را به نیروهای متخصص و انقلابی دانشگاه تهران نمی‌سپارد؟ 
مگر ریاست محترم جمهور در سخنرانی اخیر خود در کرمان بر استفاده از نیروهای جوان و انقلابی و حزب الهی برای مسئولیت‌ها تاکید نکرده‌اند؟
به نظر سرپرست دانشگاه تهران، خانم کولایی با ۶۵ سال سن و سوابق طولانی در همنوایی با براندازان در مجلس ششم و حوادث سال۸۸ و حمایت از افرادی مانند تاج زاده، مصداق «جوان انقلابی و حزب اللهی»
محسوب می‌شود؟ 
آیا انجام چنین اقداماتی تمرد از دستورات صریح رئیس‌جمهور نیست؟ 
آیا دانشگاه تهران جزیره‌ای خودمختار است و تابع دولت سیزدهم نیست؟ آیا شورای انقلاب فرهنگی قصد دارد سرپرست فعلی دانشگاه را (آن هم با چنین اقداماتی) به عنوان رئیس‌دانشگاه تهران منصوب کند؟!»