ربیعی:
از همراهی نمایندگان مجلس با دولت در زمینه بودجه تشکر میکنیم
سخنگوی دولت بااشاره به تصویب کلیات بودجه ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی گفت: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حرکت با تفاهم و همراهی با دولت سپاسگزاری میکنم.
علی ربیعی سخنگوی دولت دیروز (سه شنبه 28 بهمن) در نشست هفتگی خود با خبرنگاران افزود : در بحث بودجه تلاش شده است تا موارد مهم اختلافی به نحوی مورد توجه قرار گیرد و در یک تفاهم دو جانبه اصلاح شود. امیدواریم نمایندگان با درک محدودیتها و شرایط کشور به کلیات آن رای مثبت دهند. از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حرکت با تفاهم و همراهی با دولت سپاسگزاری میکنم.
ربیعی با بیان اینکه دولت روز یکشنبه آییننامه سامانه تدارکات الکترونیکی را تصویب کرد، گفت: براساس این مصوبه در راستای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، ایجاد شفافیت مالی، مبارزه با فساد، برقراری محیط رقابت پذیر سالم و عدالت اقتصادی هست که برگزاری مناقصات و دیگر معامله کنندگان بخش عمومی و کلیه موسسات دولتی یا نهادهای عمومی غیردولتی باید در چارچوب سامانه تدارکات الکترونیکی دولت باشد.
وی بااشاره به مسئله کرونا، گفت: تزریق واکسن آغاز شده و محمولههای بعدی از کواکس، روسیه، چین و هند در حال بررسی و اقدام هستند. با اقدام به تولید داخلی ما قطعاً در مورد واکسن با هیچ کاستی در آیندهای نزدیک روبرو نخواهیم بود.
سخنگوی دولت افزود: همکاران ما در ستاد ملی کرونا نگران مناسبتها و مراسمهای آتی که میتواند موحب تجمع شود هستند. لذا توصیه اکید میکنیم مردم عزیزمان در این ایام پروتکلهای بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.
ربیعی درپاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه دولت در اصلاحیه بودجه در زمینه تعیین نرخ ارز چه تغییراتی صورت داده است و آیا در این زمینه با مجلس گفتوگویی داشتهاید؟، گفت: نمایندگانی از سوی مجلس، با سازمان برنامه و بودجه مذاکراتی را داشتند. آنچه که ما به مجلس درخصوص قیمت ارز فرستادیم، همان ۴,۲۰۰ تومان و ۱۱,۵۰۰ تومان منظور شده است.
وی گفت: ما در بازار روغن خوراکی کم نداریم و امروز هم در این زمینه در ستاد اقتصادی دولت بحث شد، اما با برخی شایعات درخصوص تعدیل نرخ ارز، رفتارهایی را در سطح خرد شاهد بودیم که موجب کمبودهایی در بازار شد. براساس اصلاحیهای که فرستادیم، به دولت اجازه داده شده است طی شش ماه ابتدای سال بتواند درخصوص تعدیل نرخ ارز تصمیمگیری کند.
سخنگوی دولت همچنین درباره سفر نماینده سازمان ملل به منطقه و نقش ایران در کمک به حل بحران یمن گفت : مسئولیت اصلی در پایان دادن به جنگ یمن با کسانی است که در سالهای گذشته به بمباران یمن مشغول بودند و هنوز هم هستند. تعیین سرنوشت یمن نیز در نهایت باید در گفتوگوهای یمنی- یمنی رقم بخورد. با این حال ما آمادهایم که مطابق با مسئولیت انسانی که همه کشورهای مسئولیتپذیر منطقه و عضو سازمان ملل متحد از آن برخوردارند، نقش خود را برای رسیدن به صلح ایفا کنیم.