معاون وزیر راه و شهرسازی:
توان تولید400 هزار تن ریل در ذوبآهن اصفهان وجود دارد
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به کیفیت، ظرفیت و توان تولید ریل در ذوبآهن اصفهان گفت: باید متکی به تولید داخل باشیم و این امر مهم یک ارزش و انقلاب بزرگی در زیرساختهای حمل و نقل کشور محسوب میشود.
عباس خطیبی، در حاشیه بازدید از خط تولید ذوبآهن اصفهان و کارگاه تولید ریل این شرکت اظهارداشت: تولید ریل ملی از سال ۹۷ در کشور مطرح شد و اکنون مصرف ریل در طرحهای مختلف کشور در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل از ذوبآهن اصفهان تامین میشود.
وی ادامه داد: کیفیت ریل تولید شده در ذوبآهن مورد تایید است و بر اساس سختترین استانداردهای روز دنیا تولید میشود. معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل به حدود ۵۰ هزار تن ریل نیاز دارد اما ۱۰۰ هزار تن ریل در سال مورد نیاز در کشور است. خطیبی گفت: نخستین ریل ذوبآهن در راهآهن میانه- بستان آباد نصب شد و در محورهای میانه- اردبیل، همدان - سنندج، چابهار - زاهدان و ریلگذاری راهآهن رشت - کاسپین که تا یک ماه آینده آغاز میشود و از این محصول دارای ارزش افزوده بالا استفاده خواهد شد.
مدیرعامل ذوبآهن اصفهان گفت: هیچگونه محدودیت کمی، کیفی و تنوع تولید ریل در این واحد تولیدی وجود ندارد.
منصور یزدیزاده ابراز امیدواری کرد که نخستین نمونه از ریل سوزن هم در شهریورماه تولید شود و اظهار داشت: توان تولید ریل در این شرکت در صورتی که تولید سایر محصولات تا ۲۰۰ هزار تن وجود دارد اما در صورت توقف تولید سایر محصولات، توان تولید ۴۰۰ هزار تن ریل در ذوبآهن وجود دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و معاونت ساخت و توسعه راهآهن با حضور در ذوبآهن اصفهان از خط تولید و کارگاه تولید ریل این شرکت دیدن کرد.