نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
فرار به جلو به سبک نماینده لیست امید؛ چیزی دست اصلاحطلبان نبوده است!
روزنامه شرق در شماره دیروز خود در گزارشی پیرامون روز دانشجو نوشت: «چند نفر از نمایندگان مجلس نیز در این روزها به دانشگاههای مختلف رفتند، روز گذشته پروانه سلحشوری عضو فراکسیون امید مجلس که برای انتخابات مجلس یازدهم نامنویسی نکرده است به دانشگاه شهید بهشتی رفت که شایعه استعفای وی از مجلس دهم نیز به گوش رسیده بود دلیل استعفا ندادنش را با وجود انتقادهایی که دارد «عقب نمینشینم تا روزی که هستم» بیان کرد.»
سرویس سیاسی-
در ادامه گزارش شرق آمده است: «[سلحشوری] گفت: «خیلی از همکاران من هستند که دل خوشی دارند و ثبتنام کردند بعضیها معتقدند که میشود به صندوق رای اعتماد داشت[!] ما هم استعفا ندادیم و طرح کمیسیون ویژه را با فوریت امضا کردیم.»... سلحشوری در پاسخ دانشجویی که پرسیده بود شما دائم مشکلات را به گردن دیگران میاندازید در حالی که سهم خود را نمیبینید عنوان کرد: «من هیچگاه در دولت نبودم سالها معلم بودم و چند سالی در دانشگاه تدریس کردم در تاریخ مجلس فقط مجلس سوم و ششم اصلاحطلب بودند و دیگر مجال دست اصولگراها بوده است برخلاف نظر شما... چیزی در دست اصلاحطلبان نبوده است[!]»
این نماینده مجلس در حالی مانند رسانههای دشمن به شبههافکنی علیه نهادهای نظام پرداخته که نام خود او از همین صندوقهای رای درآمده است. همچنین تاکنون 4دوره انتخابات ریاستجمهوری نام نامزد مورد حمایت طیف موسوم به اصلاحطلب از صندوقهای رای درآمده و در میان مجالس پس از جنگ تحمیلی دستکم 3دوره (دورههای 3، 6 و 10) طیف اصلاحطلب اکثریت مجلس را داشته است. همچنین در شوراهای شهر نیز این دوره شاهد بودیم که تمام 30نفر عضو شورای شهر تهران به نام اصلاحطلبان درآمد.
حالا تصور میکنید اگر نام همه 30نفر عضو شورای شهر از اصولگرایان بود امثال سلحشوریها چه چیزهایی میگفتند و چه دروغها و تهمتهایی را به نظام وارد میساختند؟
اما شاهبیت گفتههای این نماینده آنجاست که دانشجویی از او پرسیده و این نماینده خود را عنوان کرده که در دولت نبوده است! و سپس در ادامه مدعی شده «چیزی دست اصلاحطلبان نبوده است.»
کارگزارانیها علیه فراکسیون امید و رئیسآن
روزنامه آفتاب یزد در شماره دیروز خود و در ستون سرمقاله نوشته است: «همکارم محمد قوچانی نوشته است: «امشب برای نخستین بار عاجز شدم از تیتر زدن برای خبر کسالتباری که ناگزیر بودم بر صفحه یک «سازندگی» بنشانم: نه اینکه به رسم این روزگار از انتخابات عبور کرده باشم بلکه بدان سبب که بیکفایتی شورای عالی اصلاحطلبان در راهبری انتخاباتی آنان را باید روایت میکردم. آقای عارف فکر کردند چون خودشان نامزد نمیشوند نیاز نیست در مقام رئیس شورای عالی اصلاحطلبان از دیگران دعوت کنند...»
در ادامه این سرمقاله میخوانیم: «محمد قوچانی و سایر همفکران وی نباید از ذهن دور بسازند: چه فرد و افرادی و یا چه جریانهایی طی سالهای اخیر به دنبال تضعیف عارف بودند و هستند. به نظر میرسد سردبیر سازندگی و دوستانشان در حال برداشت محصولی هستند که خودشان بذر آن را کاشتهاند. درماندگی فعلی، بخش اعظماش به خودزنیهایی برمیگردد که کارگزارانیها در آن پیشقدم بودند. شاید بد نباشد کمی به عقب برگردیم؛ آنجایی که آقای کرباسچی و دوستانشان به جای حمایت از عارف در ماجرای ریاست مجلس از لاریجانی حمایت کردند و تصور مینمودند لاریجانیها تا ابد قرار است در سپهر سیاسی کشور یکه تازی کنند و منفعت ببرند. آنان اکنون که متوجه شدند دوران لاریجانیها بسر آمده مستاصل شدهاند و مثل قماربازی که نافرم باخته مدام در حال بد و بیراه گفتن به عارف و پریدن از دیوار کوتاه وی هستند.»
نویسنده در پایان نتیجه میگیرد: «سوگمندانه باید گفت قوچانی و دوستانشان امروز به جای فرار رو به جلو در مورد ماجرای عارف اولا باید اتاق فکر اعتدالیها به ریاست واعظی را مورد مواخذه قرار دهند که چرا چنین نقشه راهی را مشخص کردند و ثانیا به افکار عمومی توضیح دهند دقیقا تخریبهای مستمر عارف چه دستاوردی برای جریان اصلاحطلب داشته است؟»
سناریوسازی انتخاباتی، اینبار با اینترنت!
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «اينترنت را تحريم نكنيم» نوشت: «تصميم به قطع رابطه با اينترنت جهاني بيشتر ميتواند تصميمي صرفا سياسي باشد و ابعاد اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي در آن پيشبيني نشده و علاوهبر آن، اهداف كلان برنامه توسعه پنجساله نيز در آن لحاظ نشده است. جنبه بعدي اين ماجرا پرسش از آمادگي زيرساختهاي فناوري كشور است، پيش از اين سرمايهگذاري قابلتوجهي روي اينترنت ملي شده است اما اين طرح همچنان به سرمايهگذاري عظيم نياز دارد... در روزگار تحريم و شرايطي كه سايتهاي فناوري و علمي دنيا در تلاشند دسترسي ايرانيها را به منابع علمي محدود كنند و هر روز محدوديتهاي بيشتري را از اين باب اعمال ميكنند، ما نبايد خود به دنبال تحريم خودمان باشيم. اين تحريمها كمتر از تحريمهاي نفتي نيستند و ضربههاي عميقي در آينده ميتوانند به بدنه فناوري ما وارد كنند، زيرا يك سال در حوزه فناوري شايد بتواند معادل 90 سال در ساير حوزههاي اقتصادي باشد.»
اصلاحطلبان متاسفانه از هر چیزی برای منفعت خود موج خبری میسازند و ازآن سوءاستفاده میکنند که این موارد نه تنها اخلاقی نیست بلکه بسیار ناپسند است. در این حوزه اصلاحطلبان در فتنههای پیشین با کشتهسازی سعی میکردند ماهی خود را در فضای غبارآلود بگیرند و حالا متاسفانه بر سنت ناپسند و غیراخلاقی خود هنوز ماندهاند و سعی میکنند از کشتههای وقایع اخیر برای خود سناریوی سیاسی درست کنند.
متاسفانه اصلاحطلبان همواره در فضای امنیتی سعی کردهاند خود را احیا کنند. این جریان سیاسی به سبب مشکلاتی که در کشور بهوجود آمده است با ریزش شدید آرا مواجه شده اما در این شرایط هم دست از اقدامات رادیکال خود بر نمیدارد و به جای پاسخگویی به مشکلات معیشتی مردم دست به سناریوسازی سیاسی میزنند.
گفتنی است هوچیگری مدعیان اصلاحات-اعتدال درباره قطع اینترنت یک عقبه افکارسنجی انتخاباتی دارد و این جریان در ماههای منتهی به انتخابات تلاش دارد به مانند همیشه از یک ضرورت و نیاز عمومی سوءاستفاده کرده جریان مقابل را دشمن اینترنت و خود را ناجی آن معرفی کنند.
اصلاحطلبان متاسفانه از هر چیزی برای منفعت خود موج خبری میسازند و ازآن سوءاستفاده میکنند که این موارد نه تنها اخلاقی نیست بلکه بسیار ناپسند است. اصلاحطلبان همواره در فضای امنیتی سعی کردهاند خود را احیا کنند. این جریان سیاسی به سبب مشکلاتی که در کشور بهوجود آمده است با ریزش شدید آرا مواجه شده اما در این شرایط هم دست از اقدامات رادیکال خود بر نمیدارد و به جای پاسخگویی به مشکلات معیشتی مردم دست به سناریوسازی سیاسی میزنند.
گردنکشی مقابل قانون، با ژست دروغین مردمسالاری
روزنامه آرمان در یادداشتی با عنوان «گزینش را به مردم بسپاریم» نوشت: «اميد است دولت و شوراي نگهبان در اين شرايط اجازه حضور حداکثري کانديداها را بدهند. اين انتخابات و تشکيل يک مجلس کارآمد ميتواند به مردم اميد و اعتماد را بازگرداند. بايد اجازه بدهيم گزينش واقعي را مردم انجام دهند. در طول چهل سال گذشته شاهد بودهايم هر وقت فضا بازتر بوده و مردم نقش اصلي را ايفا کردهاند، انتخاباتي پرشورتر و بهتر برگزار شده است».
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «رسانه و مطبوعات آزاد در اين راستا ميتوانند گرهگشا باشند و با اطلاعرسانيهاي دقيق، مردم را در انتخاب فرد شجاع، پاکدست و متخصص کمک کنند. اين اقدامات است که ميتواند فضاي سياسي را گرمتر کند. فضايي که بهواسطه عدم حضور برخي چهرههاي شناخته شده حاصل نميشود؛ افرادي که با سابقه درخشان و تجربه بالاي خود ميتوانستند فضا را بهبود بخشند. بههر حال برخي ازاين چهرهها از حضور امتناع و کار را سختتر کردند. دراين شرايط بايد نقد منصفانه در دستور کار قرار گيرد و نظارت سختگيرانه کنار گذاشته شود. با ادامه برخي روندهاي گذشته که در انتخابات شاهد بوديم، دراين شرايط نميتوان گره از فضاي موجود باز کرد».
مدعیان اصلاحات که سابقه فتنه 88 و لگدمال کردن رای مردم را در کارنامه خود دارند، در روزهای اخیر بارها اعلام کردهاند که شورای نگهبان باید در پروسه بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس از اجرای قانون صرف نظر کند!
این رویکرد مدعیان اصلاحات، در حقیقت گردنکشی مقابل قانون با ژست دروغین مردم سالاری است.