kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۵۸۲۴
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۷

احکام 60 پرونده تخلف ارزی در هرمزگان صادر شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: 60 پرونده تخلف ارزی امسال از سوی بانک ‌های استان به این اداره ارجاع شد که مورد رسیدگی قرار گرفت و احکام آنها صادر شد.

به گزارش ایرنا، سید مرتضی مدنی فدکی روز شنبه در نشست خبری افزود: در این پرونده‌ها،‌ اشخاص و شرکت‌‌ها برای واردات کالاهای مورد نیاز کشور ارز دولتی دریافت کرده بودند اما کالایی به کشور وارد نکردند.وی ادامه داد: در این 60 پرونده، سه مورد مهم‌تر و میزان تخلف آنها بیشتر بود.او ادامه داد: یک شرکت 15 میلیارد ارز «وون» (واحد پول کره جنوبی) و شرکت دیگری نیز پنج میلیارد وون به همراه هفت ‌میلیون یورو دریافت کردند که در مقابل هیچ کالایی وارد نکردند.
مدنی فدکی ادامه داد: یک شرکت دیگر نیز یک‌ میلیارد ارز کشور کره جنوبی، سه میلیون یوان ارز کشور چین و 9میلیون و 318 هزار یورو دریافت کرده بود که پس از بررسی، حکم‌های محکومیت متخلفان این سه پرونده صادر شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از تشکیل 18 هزار و 277 فقره پرونده به ارزش 10هزار میلیارد ریال از ابتدای سال جاری تا اسفند امسال خبر داد و اضافه کرد: محکومیت مدیریت قبلی آلومینیوم المهدی به پرداخت 8 هزار میلیارد ریال جریمه، بزرگ‌ترین پرونده تعزیرات حکومتی استان در سال جاری است.
مدنی فدکی تخلف مدیریت قبلی المهدی را خودداری از عرضه کالای تولیدی در بورس و فروش آن به صورت آزاد اعلام کرد.
او یاد آور شد: از لحاظ تعداد نیز بیشترین پرونده‌های تشکیل شده مربوط به قاچاق سوخت است که از 400 پرونده پارسال به چهار هزار پرونده در سال 97 افزایش یافته است. وی همچنین از توقیف چهار هزار راس دام قاچاق به ارزش 12میلیارد و860 میلیون ریال در قالب 164 پرونده خبر داد.وی رسیدگی به پرونده تخلف برخی پزشکان و مراکز درمانی بخش خصوصی توقیف لنج حامل 1410 دستگاه گوشی موبایل به ارزش 12میلیارد ریال، مبارزه با احتکار کالا از جمله برنج، تعطیلی دائم دو واحد صنفی متخلف، جلوگیری از قاچاق پنج کیلو طلا و جریمه 840 میلیونی قاچاقچی را از دیگر پرونده‌های مهم رسیدگی شده اعلام کرد.مدنی فدکی اضافه کرد: در عفو اخیر رهبری، 94 نفر از زندانیان پرونده‌های تعزیرات آزاد شدند، 20 نفر دو سوم از میزان محکومیت‌ شان بخشیده شد که به زودی آزاد می‌‌شوند و نیمی از دوران محکومیت 19 نفر دیگر نیز بخشیده شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از کلاهبرداری و گرانفروشی 20 میلیارد ریالی 2 بنگاه معاملات ملکی در بندرعباس خبرداد.
مدنی فدکی توضیح داد: در یکی از پرونده‌ها یک بنگاه معاملات ملکی قطعه زمینی را به مبلغ 19میلیارد ریال فروخت که ارزش واقعی آن بسیار کمتر از میزان فروخته شده و در پرونده دیگری نیز یکی دیگر از بنگاه‌ها در حدود یک میلیارد ریال تخلف داشت که به این دو پرونده‌ رسیدگی شد و محکوم پرونده اول راهی زندان شد.