kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۵۶۲۲
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۵

چرا وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی تبعیض قائل می‌شود؟

وزارت ورزش در حالی انتخابات فدراسیون‌های مختلف را برگزار می‌کند که رویه یکسانی برای همه آنها در پیش نگرفته است.



با اجرای قانون منع به کارگیری بازنشسته‌ها در فدراسیون‌های ورزشی تعدادی از روسای فدراسیون‌ها از جمله رشته‌های المپیک مانند والیبال، کاراته و ... رفتنی شدند و وزارت ورزش برای این فدراسیون‌ها سرپرست معرفی کرد تا در زمان لازم انتخابات برگزار شود اما وزارت ورزش در قبال این فدراسیون‌ها رویه ثابتی نداشته و در هر فدراسیون برنامه خاصی را پیگیری کرده است.
در یک فدراسیون 6 ماه از ثبت‌نام گذشته و تکلیف مشخص نشده از طرفی در فدراسیون دیگر شاهد هستیم سرپرستان برای نامزدی اقدام کرده‌اند.
در حالی که وزارت ورزش در زمان انتخاب سرپرستان اعلام کرده بود آنها فقط برای برگزاری انتخابات و عقب نیفتادن کارها در فدراسیون‌ها هستند و نمی‌توانند برای نامزدی ریاست اقدام کنند اما حالا خبرهای ضد و نقیضی در این باره به گوش می‌رسد. وزارت ورزش پیش از این اعلام کرده بود از سرپرستان تعهد گرفته تا برای نامزدی ثبت‌نام نکنند اما به نظر می‌رسد این رویه در فدراسیون والیبال اجرایی نشده و زمزمه‌های حضور داوری در فدراسیون والیبال این روزها بیش از گذشته به گوش می‌رسد.
افشین داوری با رفتن احمد ضیایی مسئولیت امور را در دست گرفت اما حالا شایعه حضورش برای ثبت‌نام در ریاست فدراسیون والیبال به گوش می‌رسد که این موضوع با اینکه سرپرستان نمی‌توانند برای ریاست ثبت‌نام کنند در تناقض است.محمدرضا داورزنی معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش درباره این موضوع در مجمع انتخاباتی فدراسیون قایقرانی اعلام کرد داوری هیچ تعهدی برای اینکه نامزد ریاست فدراسیون والیبال نشود، نداده بنابراین مشکلی برای ثبت‌نام ندارد. با این اتفاق سؤال اینجاست وزارت ورزش چرا برنامه یکسانی را در فدراسیون‌های مختلف اجرا نمی‌کند؟ چطور برخی از سرپرستان اجازه ثبت‌نام برای ریاست ندارند در حالی که در فدراسیون‌های دیگر تعهدی از سرپرستان گرفته نشده است؟