رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در نشست خبری:
35میلیارد دلار ارز دولتی گرفتند فقط 7میلیارد کالا وارد شد
دیروز نماینده همدان با تاکید بر اینکه عدم نظارت دولت منجر به بروز مفاسد اقتصادی شد، گفت: السیهایی باز کردند و 35میلیارد دلار براساس آن گرفتند اما بسیاری از ثبت سفارشها صوری بوده است.
امیر خجسته دیروز در حاشیه صحن علنی مجلس نشست خبری داشت. او که رئیسفراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی است تاکید کرد که متاسفانه دولت نظارت درستی نداشته و سپس افزود: السیهایی باز شده و بالای 35 میلیارد دلار توسط این السیها دریافت شده است، بسیاری از ثبت سفارشها صوری بوده و واردات کالا تنها در حد محدود 20 درصد طی این مدت انجام شده است. این السیها تنها باعث شده تا تعدادی از افراد ارز 4هزار و 200 تومانی را از کشور خارج کرده و با آن کار کنند.
خجسته گفت: کالاهای وارداتی به جای ورود به بازار در حال احتکار در انبارهاست و دولت برنامهای ندارد؛ آبان ماه تحریمها آغاز میشود و ما تا 4 سال آینده ارز در کشور داریم لذا تنها مشکل مدیریتی وجود دارد و یک عده غارتگر که از طریق السی دلار را از کشور خارج میکنند.
نماینده مردم همدان افزود: لیست و اطلاعات این افراد را در اختیار داریم، در آیندهای نزدیک با کمبود کالا در بازار مواجه میشویم که وزرای صنعت و اقتصاد باید برای شفافسازی این مسائل در فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی حضور یابند.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد: ما پیش از عید به کرباسیان وزیر اقتصاد نامه زده و درخواست کردیم که لیست اسامی افراد دولتی و غیردولتی، حقوقی و غیرحقوقی که السی نزد بانک دولتی یا خصوصی دارند را به این فراکسیون ارسال کند اما متأسفانه تاکنون این اقدام را انجام نداده و ما لیست اسامی را از جای دیگری تهیه کردیم.
وی بیان کرد: فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی طی مذاکراتی با قوه قضائیه درخواست کرده تا یک شعبه ویژه قضایی در اختیار این فراکسیون بگذارند تا سران فساد اقتصادی را سریع و شفاف تعیین تکلیف کند که امیدواریم این موضوع به زودی عملی شود.
رئیسفراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: به زودی بانکهای خصوصی با یکدیگر ادغام میشوند، همچنین بانکهای نظامی هم ادغام خواهند شد، مابقی بانکها هم برای ادغام در حال گفتوگو هستند.
همچنین امیر خجسته در گفتوگو با سایت خبری تحلیل مشرق به تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته و عزم جدی فراکسیون برای مبارزه با مفسدین اقتصادی از جمله آقای م. ص یکی از متهمین اصلی این پرونده که از ژن خوب نیز بهره برده، پرداخت.
او گفت: «ریاست بنیاد شهید در جلسهای گفتند که چهار نفر از مدیران متخلف از بنیاد کنار گذاشته شده و با آنها کاملا قطع رابطه شده است. برای نمونه آقای م. ص، خواهرزاده یکی از مدیران ارشد بنیاد که با سی سال سن بدون هیچگونه تخصص و سابقه خاصی به مدیریت عالی رسیده بود کلا از بنیاد اخراج شده است. متاسفانه علیرغم ادعاهای صورت گرفته طبق مستندات موجود در فراکسیون این فرد در طول این مدت از بنیاد حقوق و اضافه کاری دریافت کرده و با پول شهدا بورسیه دکتری در دانشگاه آزاد کیش شده و همین یکی دو روز اخیر با موافقت آقای شهیدی در حال مامور شدن از بنیاد شهید به شرکت نفت پاسارگاد از زیر مجموعه شستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.»
خجسته افزود: «مردم و به ویژه جامعه ایثارگری از مسئولین نمیپذیرند به جای برخورد با فساد، چنین رانت و حاشیه امنی برای یک متهم اقتصادی ایجاد کنند و توده فساد از ارگانی به ارگان دیگر جابه جا و در جای جای سیستم اقتصادی تکثیر شود. ما در فراکسیون قاطعانه و بدون هیچگونه ترسی پیگیر چنین موضوعاتی هستیم و تمام همت و عزم خود را برای سلب آسایش و ربودن خواب از چشمان مفسدین اقتصادی میکنیم.»
در این باره لازم به ذکر است که کیهان پیش از این بارها نسبت به تحرکات متهم به اختلاس بانک خصوصی یاد شده اطلاعرسانی کرده بود. او همان کسی است که اکنون نماینده همدان از این فرد با عنوان م.ص یاد کرده است.