یک مسئول:
فقط نیمی از ظرفیت تولید کنسانتره و آبمیوه کشور فعال است
دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه گفت: کمتر از ۵۰ درصد از ظرفیت تولید کنسانتره و آبمیوه کشور استفاده میشود.
ولیالله داودآبادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کمتر از ۵۰ درصد از ظرفیت تولید کنسانتره و آبمیوه کشور استفاده میشود، اظهار کرد: این صنعت نیازمند سرمایه در گردش بالایی است و توان تولید ۱۴۰ هزار تن کنسانتره و آبمیوه در سال را دارد اما فقط ۶۰ هزار تن از این ظرفیت استفاده میشود.
او در مورد قیمت کنسانتره و آبمیوه در سال جاری اظهار کرد: هنوز قیمت کنسانتره و آبمیوه افزایش نیافته است و به زودی وضعیت قیمتها مشخص خواهد شد.
دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه، ادامه داد: هر ساله قیمت میوه افزایش مییابد. علاوهبر این افزایش قیمت پاکتهای مقوایی، حقوق و دستمزد، شکر، افزودنیهای مجاز و مواد دیگری که در صنعت کنسانتره و آبمیوه وجود دارد را نیز باید لحاظ کرد.داودآبادی همچنین در مورد قیمت آبمیوهها و کنسانترههای خارجی یادآور شد: کنسانتره و آبمیوههایی نظیر آناناس، پرتقال، کیوی، انبه، بلوبری و موز وارداتی هستند و قیمت آنها به وضعیت دلار بستگی دارد. سال گذشته این محصولات با دلار ۳۸۵۰ تومانی وارد میشدند و امسال قرار است با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد شوند و باید منتظر ماند و دید که آیا دلار با این قیمت به واردکنندگان تعلق میگیرد یا خیر.
وی با تاکید بر اینکه وجود کنسانتره و آبمیوه قاچاق در بازار به صنعت کنسانتره و آبمیوه داخلی لطمه زده است، گفت: کنسانتره و آبمیوه قاچاق در بازار به وفور یافت میشود و این مسئله ضربات سنگینی را به صنعت کنسانتره و آبمیوه داخلی وارد کرده است.دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه افزود: به طور کل واردات رسمی و غیر رسمی آبمیوه و کنسانتره اشتغالزایی داخلی در این حوزه را با مشکل مواجه کرده است و به طور حتم مسئولان باید در واردات رسمی و غیر رسمی این محصولات ایستادگی کنند تا بتوان علاوهبر رونق این صنعت، شاهد اشتغالزایی هرچه بیشتر برای جوانان باشیم.