سردار باقری در دانشگاه امام حسین(ع):
انتظار رهبر انقلاب رسیدن به قلههای علم در یک دوره 50ساله است
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش تقدیر از پژوهشگران برتر سپاه با اشاره به انتظار رهبر انقلاب در فتح قلههای علم در یک دوره 50ساله تاکید کرد که باید دائما پیشرفت علم در جهان را رصد کنیم.
سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح دیروز در همایش تقدیر از پژوهشگران برتر سپاه که در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد، طی سخنانی گفت: در ماههای اول جنگ، نیروهای دفاعی کشور بر اساس الگوهای غربی دفاع میکردند که مکرراً ناکام میشدند اما آنجا هم با اتکا به قدرت الهی و جمله جادویی ما میتوانیم، تفکری شکل گرفت که منجر به عملیاتهای بزرگ و پیروز شد. کدام اندیشمند نظامی جهان عبور از رودخانه در عملیات والفجر 8 را تجویز میکرد کما اینکه پس از این عملیات سران ارتش مصر آمدند گفتند «ما با هیچکدام از آموزشهایی که گذراندهایم نمیتوانیم از این رودخانه عبور کنیم.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از صحبتهای خود با اظهار اینکه اگر ملت ایران امنیت و آرامش دارند حاصل دستیابی به بازدارندگی راهبردی است، خاطرنشان کرد: بازدارندگی بود که دشمن را به این نتیجه رساند که هزینه جنگ بسیار بیشتر از نفع آن است البته بازدارندگی امری پویا و همیشگی است.
وی اضافه کرد: من وقتی صحبتهای مقامات آمریکایی در صنایع دفاعی و یا پژوهشگاههای آنان را میخوانم، مانند آن است که آنها در شب عملیات حضور دارند و تمام دنیا علیه آنان هستند و اگر کوتاهی کنند نابود میشوند. وضعیت آنها در عرصه علم اینگونه است که با سرعت نجومی و چشمگیر در حال رشد هستند، لذا میطلبد که ما هم که داعیهدار عقب نماندن از دشمن هستیم ذرهای کوتاهی نکرده و شبانهروز تلاش کنیم.
سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صحبتهای رهبر انقلاب درخصوص توجه به قدرت علمی عنوان کرد: انتظار ایشان این است که ظرف یک دوره 50 ساله به قله علم در جهان برسیم و این موضوع انتظاری است که از شما دانشگاهیان دارند؛ این عرصه، عرصهای است که میتواند انتظارات رهبر انقلاب در حوزه ایجاد تمدن اسلامی را محقق کند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مسئله نیروی انسانی و تربیت کادر انقلابی را مسئلهای اساسی دانست و خاطرنشان کرد: محققان و نظریهپردازان انقلاب اسلامی کار بسیار تعیینکننده و کلیدی به عهده دارند و رسیدن به طراز انقلاب اسلامی نیاز به نقشه جامع علمی و کادری در طراز انقلاب اسلامی دارد و حتماً باید به این موضوع عمل شود.
وی در پایان با بیان اینکه «ما در مدیریت دانش چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن ضعفهای فراوان داشتیم» عنوان کرد: ما چقدر از عملیاتهای موفق و شکستخورده در عراق و سوریه را تدوین کردهایم و چقدر توانستهایم اقدامات سپاه در تأمین امنیت مرزها در شمال غرب کشور را تدوین کنیم؟ ما باید دائماً پیشرفت علم در جهان را رصد کنیم و این صرفاً مقدمهای است برای مسیری که میخواهیم طی کنیم و از آن بهرهمند شویم.