kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۱۵۳۹
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۵

کیهان و خوانندگان


33110065 ساعت 3 تا 6 بعدازظهر
33916546 تمام ساعات شبانه‌روز
سامانه پیام کوتاه 30002323


* آقای رئیس‌جمهور بعد از آن همه وعده و وعید در این چهار سال وضع بد اقتصادی را تا 40 سال آینده غیرقابل حل می‌داند در حالی که یک فرد مومن و متعهد در 4 سال می‌تواند شرایط را به گونه‌ای تغییر دهد که مردم آن را به سادگی مشاهده کنند یعنی از نظر اقتصادی در جیب‌شان، بهبود اقتصادی را احساس کنند و یا مثلا در محیط زیست شاهد کاهش ریزگردها و... باشند. اما لازمه‌اش انقلابی بودن یعنی باور عاشقانه به خدمت به نظام و مردم است.
9452---0912 و 5898---021
* آقای روحانی وعده 100 روزه‌تان را که منکر شدید،‌اما در 4 سال گذشته چه کردید؟ شما به جای پاسخ به این سوال، حل مشکلات اقتصادی را به 30 تا 40 سال آینده حواله دادید! در دولت شما آن همه وعده‌‌های قشنگ و شیک چگونه رنگ باخت! تمام عمر دولت را صرف بزک کردن برجام و وعده‌های نسیه‌اش کردید. حالا چگونه گفته‌هایتان را انکار می‌کنید و وعده تازه هم می‌دهید؟!
7703---066
* آقای روحانی از افزایش دو برابری حقوق‌ها در این دولت گفتند که همانند برخی دیگر از آمارهای اعلامی‌اش صحیح نبود. اما چرا ایشان به افزایش قیمت اقلام مصرفی و خوراکی که بعضا تا بیش از 100درصد گران شده است هیچ اشاره‌ای نداشتند؟ در این دولت قیمت‌ها گاه لحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند!
3297---013
* آقای رئیس‌جمهور، بنده یک کارمند سازمان تامین اجتماعی هستم و حقوق بنده نسبت به پارسال نه تنها افزایش نداشته بلکه کمتر هم شده است. واقعیت‌ها را در جامعه می‌توان دید و یا لیست افزایش حقوق‌ها را می‌توانید از فیش‌های حقوقی در دست کارمندان مشاهده کنید.
احمدی
* آقای روحانی، حالا که بزک کردن آمریکا برای شما بی‌فایده شده از چشم‌اندازهای نو سخن می‌گویید! شما در شعارهای 4 سال قبل خود گیر کرده‌اید. چطور دم از ساختن ایران می‌زنید؟! در این مدت زندگی سخت مردم بازیچه مقاصد اشرافیگری شد.
کاردان
* آقای روحانی 70 میلیون ایرانی به یاد دارند که 4 سال قبل شما گفتید برنامه صد روزه برای رفع مشکلات اقتصادی دارید و انکار شما نمره مردودی دولت را باز هم کاهش می‌دهد. وقتی این دولت پرسروصداترین شعار انتخاباتی خود را منکر می‌شود وای به حال باقی وعده‌های بر زمین مانده‌اش.
2811---021
* از آقای روحانی می‌پرسم، آن وعده‌هایی که به مردم دادید چه شد؟ برجامی که قرار بود کسب و کار ایجاد کند الان کجاست؟ امیدوارم قبل از طراحی کردن شعارهای جدید، به مطالبات مردم پاسخ داده شود.
7472---021
* وقتی به بازار اقلام خوراکی سری می‌زنیم روی سربرگ اجناس کلمه‌های غیر از محصول ایرانی مشاهده می‌شود! گویا بازار داغ واردات حتی به حبوبات و نوشابه و مربا و... هم رحم نکرده و کلا دولت مدیریت اقتصاد کشور را به طور کلی به وارداتچی‌ها سپرده است!
5060---021
* مردم دشواری‌های بسیاری را در اثر اشرافیت و برج عاج‌نشینی مدیران اجرایی تحمل کرده‌اند و در انتخابات 96 باید به آنها خاتمه دهند و با انتخابی درست مردم‌سالاری دینی را تحقق بخشند.
8979---081
* آقای روحانی زندگی آن‌قدر طولانی نیست که جوانان سال‌ها انتظار بکشند تا درخت گلابی و سیب شما میوه دهد هرچند که نهال کاشته شده این روزها بدجوری سرما زده شده و خشکیده است. کاش همان‌طور که در امضای قراردادها با خارجی‌ها شتاب داشتید برای حل مشکلات معیشت مردم و جوانان هم این‌گونه عمل می‌کردید.
2914---0912
* دولت در حالی از نظارت بر بازار و برخورد با گران‌فروشی سخن می‌گوید که دروازه‌های کالای قاچاق و کالاهای مشابه داخلی وارداتی برای قاچاقچیان و تجار فرصت‌طلب باز است. اگر یک دوره 4 ساله‌ دیگر نیز در بر روی همین پاشنه بچرخد کشور با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد.
1265---0936
* دولت به اصطلاح مؤدب یازدهم در ادامه توهین‌های چهار ساله خود به منتقدان مردمی، آنان را هوو خطاب کرده است! نزاکت، اصلی است که وجود آن در دولت ضروری است.
2298---0919
* تمدید تحریم‌های ظالمانه بر ضد مردم ایران از سوی اتحادیه اروپا یک شوک برای دولت بود که پس از علنی شدن غیرقابل اعتماد بودن آمریکا به این اتحادیه دل بسته بود. برای مرگ برجام و وعده‌های نسیه‌اش باید به دولت تسلیت گفت.
6929---021
* از وعده 100 روزه دولت که بگذریم به موضوع رنج‌آور یک توافق پرخسارت می‌رسیم. دولت با حمایت نشریات زنجیره‌ای از دستاوردهای پوچ برجام، یک سری توهمات را در قالب خوراک رسانه‌ای به خورد مردم داد اما بعد از گذشت چند ماه مشخص شد که دولت صنعت هسته‌ای را تعطیل کرده است و در عوض یک تخم‌مرغ شانسی گرفته که پوچ از آب درآمده است. اما جالب‌تر این که دولت و حامیانش در آستانه انتخابات همچنان مشغول بزک کردن برجام هستند.
9891---0918
* دولت این روزها درباره برجام، حقوق‌های نجومی و صندوق ذخیره فرهنگیان شفاف‌سازی نمی‌کند اما تا دلتان بخواهد از کارهای نکرده‌ای می‌گوید که در آینده نیت اجرایی کردن آن را دارد اما چرا در سال 92 تمام مشکلات و راه‌حل کشور را در گرو برنامه هسته‌ای می‌دید و امروز منکر آن می‌شود، سوالی است که برای مردم پیش آمده است.
فلاح
* اکنون دولت یازدهم در انتهای راه است ولی دولتیان همچنان مشغول فرافکنی ناتوانی‌هایشان به دولت قبلی هستند! بهتر نبود این سال‌ها مقداری هم به مردم رسیدگی می‌شد. افزایش رکود و گرانی و در عین حال نقدینگی این دولت حتی در طول 8 ساله دولت سابق رخ نداده بود. دولت یازدهم رکورد بی‌سابقه‌ای از بی‌تدبیری اقتصادی در میان دولت‌های گذشته از خود به جای گذاشت.
6144---0919 و 5982---0914
* بهتر بود وزیر محترم بهداشت به همان میزان که در مورد مسائل خارج از وزارت‌شان و فقهی حساسیت دارند به موضوع گرانی داروها و نایابی داروهای بیماری‌های خاص هم که جان افراد بسیاری به آن‌ها وابسته است هم حساسیت داشتند. افت خدمات پزشکی و بهداشتی به این دلیل است که به مسائل حاشیه‌ای و نامربوط اهمیت داده می‌شود.
8390---0313
* آقای قاضی‌زاده هاشمی مسئله امت حزب‌الله آن‌طور که شما وانمود می‌کنید یعنی دو تار مو نیست موضوع و چالش اصلی تهاجم فرهنگی است که از سوی دشمنان به آرامی به جامعه تزریق می‌شود و چون موریانه عمل می‌کند و ارزش‌ها، فرهنگ اصیل ایرانی، اسلامی، باورها و سبک زندگی و حتی رفتار اقتصادی همراه با عفاف و کفاف و قناعت ایرانیان و مدیران‌شان را تغییر می‌دهد.
2110---021
* دولت به خام‌فروشی چه در نفت و یا معادن افتخار می‌کند اما فرزندان ایران اسلامی در سال‌های آینده طعم تلخ این اقدام فاجعه آمیز را خواهند چشید.
9293---021
* خودتحریمی یعنی فلج کردن تولید داخل، تعطیلی کارخانه‌ها و تکرار فعل ما نمی‌توانیم. این اقدام در حالی در حق تولید ملی و صنعت بومی انجام شد که آمریکا چند دهه با وجود تحریم‌های فلج‌کننده‌اش نتوانسته بود این همه امتیازی را که از برجام گرفت توسط تحریم‌ها محقق کند. به هرحال مجموعه رفتارهای دولت یازدهم به سود غرب بود نه مردمی که در انتظار تحقق وعده‌ها 4 سال فقط شعار شنیدند و حتی در جواب نقدهایی که به دولت داشتند با ادبیات زشت و سخیف دولتیان مورد حمله قرار گرفتند.
7093---021
* به برخی کاندیداهای محترم ریاست‌جمهوری عرض می‌کنم که مردم خواستار تغییر در بسیاری مسائل هستند و این تغییرات نیازمند فردی جدید با تفکری انقلابی است. مردم خواستار تغییراتی اساسی در موضوع برجام، اقتصاد، تولید و معیشت خانواده‌ها هستند.
م. شکوهی