kayhan.ir

کد خبر: ۸۲۷۶۲
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۱

تجلیل از 18 خادم نمونه ملی و بین‌المللی در جشنواره امام‌رضا(ع)

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با معرفی 18 خادم نمونه فرهنگ رضوی در بخش‌های ملی و بین‌المللی، شنبه شب به کار خود پایان داد.




آیت‌الله اعرافی (مدیر حوزه‌های علمیه کشور)، مجید مجیدی (کارگردان سینما)، حجت‌الاسلام جواد محدثی (شاعر و روزنامه‌نگار)، سیدضیا هاشمی (معاون فرهنگی وزیر علوم)، حجت‌الاسلام حمیدرضا شهریاری (مدیر موسسه تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور)، جواد نعیمی (نویسنده کودک و نوجوان)، غلامرضا صنعتگر (هنرمند و صاحب صدای ماندگار)، سیدجلال درخشه (محقق و مدرس)، مصطفی بهارلویی (دبیر انجمن اسلامی اصناف و بازاریان کشور)، بزرگ عالم‌زاده (محقق و پژوهشگر) خادمان نمونه فرهنگ رضوی در بخش ملی بودند.
اصغرعلی مولادینا از انگلستان، مفتاح فوزی رحمت از اندونزی، لیلا سورانی از لبنان، شیخ محمدامین از پاکستان، نورالدین دار‌آفرین از آذربایجان، حجت‌الاسلام محمدمانی از سنگال، حجت‌الاسلام سیدحمید حسینی از عراق، حجت‌الاسلام مصطفی بوعزیز از بلژیک، خادمان نمونه فرهنگ رضوی در بخش بین‌الملل بودند که در این آیین از آنان تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار کیهان از مشهد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جشنواره با اشاره به انتخاب مشهد در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، از تشکیل مجمع جهانی خادمان رضوی در این سال خبرداد و گفت: این جشنواره بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است که موجب رشد و شکوفایی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری بوده و تاثیر و نفوذ آن در چندین هزار نقطه دور و نزدیک مشهود است.
علی جنتی تاکید کرد: بیش از 2 هزار نقطه در 31 استان و 77 کشور میزبان این جشنواره در چهاردهمین دوره از برگزاری آن بوده است.
وی افزود: هر سال بر تعداد دانشگاه‌هایی که در برگزاری این رویداد فرهنگی - معنوی مشارکت دارند، افزوده می‌شود و ورود 35 دانشگاه دولتی و غیردولتی در برگزاری دوره چهاردهم جشنواه بین‌المللی امام‌رضا(ع) نمونه بارز این مشارکت است.
جنتی اظهار کرد: همکاری 920 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز نمونه‌ای از این مشارکت جدی و مهم است.به طوری که در این دوره و در بخش کتابخوانی با موضوع فرهنگ رضوی 31 استان، 31 ستاد برای ترویج فرهنگ رضوی راه‌اندازی کردند و نهضت کتابخوانی در همه استانها برای همه اقشار و مقاطع تحصیلی و سنی راه‌اندازی شد.
وی اظهار کرد: در جشنواره فیلم کوتاه رضوی بیش از 600 فیلم و در جشنواره شعر رضوی بیش از 10 هزار قطعه شعر به جشنواره رسید که برخی از برنامه‌های شعر در شهرستان‌ها بین سه تا چهار هزار نفر مخاطب داشتند که در نوع خود یکی از شگفتی‌های جشنواره به شمار می‌آمد.