صفار هرندی:
انقلاب کردیم که آقا بالاسر نداشته باشیم نه اینکه بعد از توافق حرف نزنیم!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات یکی از مسئولان مبنی بر اینکه بعد از توافق هر حرفی نباید زده شود و یک دوره جدید آغاز شده گفت: انقلاب کردیم که آقا بالاسر نداشته باشیم و اراذل و اوباشهای بینالمللی مدیریت ما را بهدست نگیرند.
محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین کنگره کانون تربیت اسلامی در مجتمع فرهنگی سرچشمه تهران اظهار داشت: در گذشتههای دور آن چیزی که برای کشورهای سلطهگر در ارتباط با ایران مهم بوده است تاثیرگذاری مستقیم بر مقدرات ایران بود.
وی افزود: قبل از انقلاب ایران تاثیرگذاری مستقیم بر مقدرات ایران آسان بود چرا که کسانی مقدرات را به دست گرفتند که دستنشانده غربیها به معنای واقعی بودند. به گونهای که امام در مورد شاه ملعون میفرمود «مردک خودش میگوید غربیها ترجیح دادند که من اینجا باشم».
صفار هرندی ادامه داد: کسی با این مشخصات مطلوبترین مهره برای کشورهای استعماری است که میخواهند مسلط بر سرنوشت یک کشور باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: با وقوع انقلاب این سلسله وابستگی مسئولان و مدیران جامعه به قدرتهای سلطهگر قطع شد اما انگیزههای درونی آن کسانی که اینجا برای خود نقش تعیین کرده بودند از بین نرفت و دنبال راههای دیگری رفتند.
وی خاطرنشان کرد: اصلیترین راه برای تاثیرگذاری، چهرههایی بودند که پس از انقلاب مقدرات کشور را به دست گرفتند، بنابراین روش دشمنان یارگیری از جریان انقلاب بود.
وی به استعمار فرانو که چندی پیش توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، اشاره و خاطرنشان کرد: این استعمار نگاه سنتی و مصطلح که یک منطقه و یا کشوری را زیر سلطه خود میگرفتند و یا استعمار نو که افرادی به نیابت از آنها همان کارها را میکردند نیست؛ استعمار فرانو به این معناست که کسانی ذهن و دلشان با آهنگی که از طرف استعمارگرایان نواخته میشود تنظیم شده و هماهنگ است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: این افراد البته به لحاظ تراز علمی سطوح بالا و چهرههای شاخصی هستند اما در دلهایشان چنین اعتقادی در حال موج زدن است.
صفار هرندی خاطرنشان کرد: این افراد کسانی هستند که نوشتههای شاخص و راهنمای عمل برای جریان انقلابی بودند.
وی ادامه داد: کسانی که حکم میکنند ما امروز چارهای جز وابستگی به جریان سلطه برای رستگاری نداریم نه از باب اینکه اینها ارتباط پنهانی با آنها دارند- البته من نمیخواهم این را انکار کنم چرا که مزدورانی هم هستند که ارتباط پنهانی دارند و مبالغی نیز از اجنبیها دریافت میکنند- اما لازم نیست این را توسعه دهیم به همه کسانی که دچار این بیماری شدهاند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: این بیماری اعتقادی و فکری است چرا که شخص بر حسب اطلاعات غلط خیال میکند دارد به سمتی میرود که در آیندهای نه چندان دور همه دنیا زیر بلیت قدرت واحد به نام آمریکا است، بنابراین چارهای جز این نداریم که ما هم خود را در این منظومه تعریف کنیم و به عضوی از این خانواده تبدیل شویم. بنابراین تصور و خیالهایی از این قبیل براساس یکسری برآورد غلط و اطلاعات نادرست است.
صفار هرندی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد ما در شوک اقتصادی جهان و تحریمها باز هم آنگونه که باید و شاید کمر خم نکرد و سرپا ایستاد، گفت: اقتصاد ما سر پا ماند چون ما در اقتصاد بینالملل حل نشده بودیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله «نفوذ» پرداخت و خاطرنشان کرد: عنصر نفوذ به هر شکل با هدف تاثیرگذاری روی جریان اداره ملی کشور و خارج کردن عنصر ملی و بدل کردن آن به جریانی که سرنخ تصمیمات در داخل کشور نباشد و به خارج متصل شود، تلاش میکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکاییها و شرکای آنها برای توجیه عدم حمله خود به سوریه طرح فریب را کلید زدهاند، گفت: طرح فریب آنها این بود که پای موشکهای روسیه پاسداران ایرانی ایستادهاند، اما واقعیت امر این بود که تربیت انقلاب اسلامی حضرت امام و خلف صالح ایشان از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر رفته و شامل ملتهای مجاور ما و بعضاً در دوردستها شده است، حالا دیگر به ایران به مثابه یک بازیگر در اطراف خلیج فارس نگاه نمیشود بلکه امروز از دریای سرخ نیز نگرانند و میگویند سمپاتهای ایران در آنجا مستقر هستند.
هیچگاه از گشوده شدن سفارت انگلیس در ایران خوشحال نیستیم
در همین جلسه رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان این که هیچگاه از گشوده شدن سفارت انگلیس خوشحال نیستیم، گفت: شاید قطعنامه و توافقنامه بهانهای برای رسیدن به اهدافی خاص در ایران باشد.
حجتالاسلام سیدرضا تقوی گفت: هماکنون برجامی را ارائه کرده و میخواهند کارها را پیش ببرند. سفارت انگلیس در این شرایط بلافاصله باز میشود، ما هیچگاه از گشوده شدن سفارت انگلیس خوشحال نیستیم.
تقوی بیان کرد: شاید قطعنامه و توافق بهانهای باشد برای ورود به صحنه و رسیدن به اهداف خاص، اهدافی مانند این که ما را از درون استحاله کنند تا ایران دیگر در عراق، سوریه و یمن تاثیرگذار نباشد.
وی افزود: زمانی که سفارت انگلیس در ایران باز میشود قطعاً اهدافی توسط آنها پیگیری خواهد شد و تلاش میکنند از طریق عوامل نفوذی خود وارد صحنه شوند.
حجتالاسلام تقوی در ادامه گفت: فهم و تسلط به مسائل سیاسی، تجزیه و تحلیل، قدرت تصمیمگیری و آشنایی به مهارتهای سیاسی از نشانههای بلوغ سیاسی است.
وی تصریح کرد: مسئولیتپذیری شاخصه دیگر بلوغ سیاسی است. افرادی که مسئولیتپذیر نیستند نباید در جمعهای سیاسی حضور یابند. همچنین حضور در صحنه یکی دیگر از نشانههای بلوغ سیاسی است و افراد بالغ صحنه را ترک نمیکنند چرا که این نشانه ضعف است.
وی با تاکید بر اینکه ترجیح دادن مسائل جمعی به مسائل فردی از نشانههای بلوغ سیاسی است، گفت: گروههای اصولگرا باید بلوغ سیاسی و اجتماعی خود را در معرض نمایش قرار دهند. یکی از نشانههای بلوغ، وحدت و انسجام است که باید برای حفظ منافع جمعی از خواستههای فردی خود بگذریم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پایان تصریح کرد: ما به افرادی که در سال ۸۸ آن جنایتها را انجام دادند اعتماد نداریم. باید رصد کرد که این افراد در کجاها نفوذ میکنند و شدیداً مراقب آنها بود.