kayhan.ir

کد خبر: ۳۹۳۷۱
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۶
نامه نمایندگان به رئیس مجلس

ستاد مبارزه با مفاسد در دولت یازدهم عملکرد قابل توجه نداشته است

عزت‌الله یوسفیان‌ملا از نامه نمایندگان قوه مقننه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به رئیس مجلس شورای اسلامی در انتقاد از عملکرد این ستاد خبر داد.


به گزارش فارس، نمایندگان قوه مقننه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی شامل عزت‌الله یوسفیان‌ملا، محمدعلی پورمختار، محمد سقایی و سیدرمضان شجاعی‌کیاسری در نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی انتقاداتی را نسبت به عملکرد ستاد مذکور مطرح کردند.
در همین زمینه، عزت‌الله یوسفیان‌‌ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان مجلس که عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند نامه‌ای را خطاب به رئیس مجلس پیرامون عملکرد ستاد نوشتند، گفت: این سومین یا چهارمین نامه اعضای ستاد به رئیس مجلس است که طی آن مباحث وکلای ملت پیرامون عملکرد ستاد به سمع و نظر رئیس نهاد قانونگذاری رسیده است.
وی با انتقاد از برخی رویه‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تأکید کرد: در دولت یازدهم به دلایلی ستاد خروجی و عملکرد قابل توجهی نداشته که به همین دلیل نتیجه‌ای نیز حاصل نشده است.
عضو مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به برگزاری همایش مبارزه با مفاسد اظهار داشت: متأسفانه برگزاری همایش بعضی از مفاسد اقتصادی را درمان نمی‌کند و برای مبارزه در این راه باید اقدامات عملی انجام دهیم.
یوسفیان ملا با اشاره به تذکر مقام معظم رهبری نسبت به برگزاری همایش و تأکید معظم‌له از لزوم انجام اقدام عملی در راستای مقابله با فساد گفت: نمایندگان حاضر در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در آن همایش شرکت نکردند، زیرا ما معتقدیم همایش دردی از دردهای فساد درمان نمی‌کند و باید در این زمینه گام‌های عملی برداشت.
گفتنی است در بخشی از این نامه آمده است: قانون ارتقاء سلامت اداری که با زحمات فراوان جنابعالی به صورت اصل 85 قانون اساسی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب و نیز در مجمع تشخیص مصلحت نظام نهایی شد،‌حتی آئین‌نامه اجرایی آن هم کامل نوشته نشد که مدت آن منقضی شد و در واقع بهترین قانون مبارزه با مفاسد اقتصادی در مقطع کنونی عملا بی‌خاصیت شد.
در ادامه این نامه تاکید شده است: اوقات تشکیل جلسات آن هم هر 15 روز یک بار که اکنون از ماه گذشته و در اوقات فوت شده روز یعنی 3 و نیم تا 5 بعد از ظهر گواه بی‌انگیزه بودن در مبارزه با مفاسد اقتصادی است.