دانشمند ایرانی موفق به کشف روش جدید
تشخیص و درمان سرطان شد
مرحله آزمایش حیوانی نانو داروی تشخیص و درمان سرطان با تلاش یک محقق ایرانی با موفقیت اجرا شد.
در روش پروفسور اسکندر سیف علیان، مدیر دپارتمان نانو فناوری و پزشکی احیا کننده دانشگاه UCL لندن، ذرات نانو با تزریق به بدن مکان رشد سرطان را در مراحل ابتدایی تشخیص میدهند.
پروفسور سیف علیان گفت: ذرات سرطانی اگر از هشت میلیمتر کوچکتر باشند در سیتیاسکن و ام ار آی تشخیص داده نمیشود ولی در این روش حتی اگر یک سلول بدن سرطانی باشد نانو دارو میتواند آن را پیدا کند.
سیف علیان افزود: این روش با موفقیت بر روی یک نمونه آزمایشگاهی موش مبتلا به سرطان انسانی در دپارتمان نانو فناوری و پزشکی احیا کننده دانشگاه UCL لندن انجام شده است. سیف علیان سرپرست محققان تولید کننده نانو داروی تشخیص و درمان سرطان در دپارتمان نانو فناوری و پزشکی احیا کننده دانشگاه UCL لندن است. وی که متولد مهدیشهر است در 40 سال گذشته در دانشگاههای پزشکی انگلستان و آلمان در رشته نانو پزشکی فعالیت دارد. وی نخستین ایرانی است که با ساخت نخستین گوش، بینی، نای و سرخرگ ضربانساز مصنوعی جهان در سالهای 2007، 2009 و 2012 جایزه توسعه فناوری نانو پزشکی آلمان و انگلستان را از آن خود کرد. وی برای شرکت در کنگره بینالمللی آزمایشگاههای بالینی بیماریهای عفونی به ایران سفر کرده است.