kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۶۲۴
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۵

دور دانشگاه در 7روز

ملاک انتصابات در وزارت علوم مشارکت در فتنه‌های ۷۸ و ۸۸ است!


سفیر سابق ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا گفت: ملاک انتخاب و انتصاب مسئولان در وزارت علوم، مشارکت در هر دو فتنه ۷۸ و ۸۸ است و آن‌ها به بهانه شعار اعتدال در صدد حذف نیروهای مومن و فادار به نظام هستند.
محمد حسین قدیری ابیانه در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو ، پیرامون برخی انتصابات در وزارت علوم گفت: ریشه‌های فتنه سال 78 و 88 در حال حاضر فعال است و  به نظر می رسد که مسئولان فعلی وزارت علوم با نوع انتصاباتشان به دنبال زمینه سازی برای بروز مسائلی همانند سال 78 در دانشگاه ها هستند.
این استاد دانشگاه و فعال سیاسی به بیانات اخیر رهبری پیرامون شعار اعتدال اشاره کرد و افزود: مصداق فرامین ایشان عملکرد مسئول وزارت علوم است که از روی عمد دست به چنین کاری می زنند!
قدیری ابیانه تصریح کرد: وزارت علوم، آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان از وزارتخانه هایی هستند که متاسفانه در اقدامی مشکوک برای انتصاب افرادی با هویت فتنه گری تلاش می کنند.
 وی همچنین تاکید نمود: همگان باید مراقب این فتنه ها باشند و مجلس شورای اسلامی باید نقش و وظیفه خود خویش را در این رابطه ایفا کند.
 
سگ نگهبان آمریکا در منطقه نابود شدنی است
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حمله به غزه اعلام کرد: انتظار ما از ملت فلسطین آن است که مقاومت و مقابله با صهیونیست‌ها را مستمر و با قدرت ادامه دهند و این انتظار مردم جهان و به خصوص مردم جهان اسلام از آنان است.
در بندهایی از این بیانیه چنین آمده است:
بار دیگر جهان شاهد کشتار وسیع و نسل‌کشی ساکنین و غیر نظامیان نوار غزه توسط رژیم منحوس اسرائیل با حمایت آمریکای جنایتکار و سکوت مجامع جهانی است و این بار با حملاتی وحشیانه، مسلمانان روزه‌دار فلسطینی به خاک و خون کشیده می‌شوند.
مثال این رژیم مثال سگی است که هر چند در جنگ 22 روزه پوزه‌اش به خاک مالیده شد ولی باز هم به خاطر طبیعت و خوی وحشیانه‌اش به پارس‌کردن افتاده‌است و آمریکای جنایتکار که پشت همه این اتفاقات است بداند که خودش و سگ نگهبان غاصبش به زودی نابود خواهند شد.
این رژیم خبیث از اشتغال افکار عمومی منطقه و جهان به مسابقات جام جهانی فوتبال در برزیل و تحرکات تروریست‌های داعش در عراق که مولود همین رژیم جنایتکار است و بزرگنمایی رسانه‌ای و نشان‌دادن آن به عنوان اسلام واقعی استفاده کرده و به دنبال رسیدن به اهداف ظالمانه خود است.
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی ضمن محکوم کردن این حملات در کرانه باختری و باریکه غزه اعلام می‌دارد، برادرانمان در فلسطین بدانند تا زمانی که در مسیر مقاومت با دشمن صهیونیستی تلاش می‌کنند، ما نیز همراه آنان هستیم و جوانان این مرز و بوم آماده جهاد فی سبیل الله هستند.

ذره‌ای به مذاکرات هسته‌ای خوشبین نیستیم
14 دفتر جامعه اسلامی دانشجویان کشور در بیانیه‌ای تاکید کردند: صراحتا اعلام می‌کنیم به مذاکرات و دولت‌های عهدشکن غربی ذره‌ای خوش‌بین نیستیم اما هراسی هم نداریم، چرا که در این بحر، ناخدایی حکیم داریم.
در بخش هایی از این بیانیه می خوانیم:
همه بدانند ما دولت و دولتمردان را تازمانی که در خط ولایت باشند و مورد حمایت رهبری، تایید و حمایت می‌کنیم و از هیچ کمکی برای اعتلای دولت فروگذار نمی‌کنیم.
هشدار می‌دهیم که حجت بر تیم مذاکره کننده هسته‌ای ،دستگاه دیپلماسی و دولت تمام گشت و هیچ نقطه مبهمی باقی نماند، چراکه رهبر معظم انقلاب صراحتا خطوط قرمز جمهوری اسلامی را در حوزه فناوری هسته‌ای اعلام کرده‌اند، بنابراین ذره‌ای عدول از این خطوط قرمز به هیچ وجه قابل چشم پوشی و گذشت نیست.

حمایت مراجع از وزیری که به حضور نپذیرفتند!
سایت پیام نو که در زمره یکی از چندین سایت زنجیره‌ای حامی فرجی دانا به شمار می‌رود، اخیراً از قول محمدرضا تابش، نماینده اصلاح‌طلب مجلس، نوشته است: «پای مراجع و علمای قم هم به استیضاح وزیر علوم باز شده است، این خبر را محمدرضا تابش به پیام نو می‌دهد و تاکید می‌کند که بزرگان قم از استیضاح وزیر علوم ناراحت هستند و این ناراحتی را هم به تهران منتقل کرده‌اند.»!
جالب آنکه این سایت، تا انتهای مطلب از معرفی اسامی مراجع مخالف استیضاح وزیر علوم، خودداری می‌کند که البته این تقصیر را بر گردن مصاحبه‌شونده انداخته و ادامه می‌دهد: «وی [محمدرضا تابش] توضیح می‌دهد که قصد ندارد به نام این بزرگان و علما اشاره کند.»!
محمدرضا تابش، با مستمسک قرار دادن اصلیت قمی خانواده وزیر علوم، مهم‌ترین دلیل مخالفت آن عده خودخوانده از مراجع با استیضاح را این‌گونه بیان می‌کند: «با توجه به جمیع جهات این استیضاح و همین طور بهانه‌هایی که برای استیضاح مطرح می‌شود، برخی از شخصیت‌های عالی‌رتبه روحانی کشوری طی روزهای گذشته تماس داشته‌اند و برای منتفی کردن این استیضاح تلاش داشته‌اند که دلیل آن هم سابقه خوب و خانواده اصیل وزیر علوم در شهر مقدس قم است که هم ایشان و هم خانواده ایشان برای بزرگان این شهر شناخته‌شده هستند. به هر حال آیات عظام و مراجع تقلید و علمای شهر قم با شناختی که از خانواده آقای فرجی دانا دارند، بسیار از نجابت و تدین آنها صحبت می‌کنند.»!
ادعای مخالفت مراجع عظام قم با استیضاح رضا فرجی دانا در حالی مطرح می‌شود که چندی پیش و در جریان سفر رضا فرجی دانا به قم، سه تن از مراجع تقلید از دیدار با وزیر علوم استنکاف نمودند. آیت‌الله مکارم شیرازی به عنوان یکی از این مراجع عظام تقلید، در همان زمان، دلیل اصلی مخالفت با حضور وزیر علوم در محضرشان را این‌گونه عنوان کردند: «ملاقات با وزیر به معنای تایید عزل و نصب‌‌‌ها بود و به همین دلیل ‏در پیشگاه خداوند مسئول می‌بودم پس دیدار را نپذیرفتم.»
با این وجود، کنار هم قرار دادن خبر واهی مخالفت تنی چند از مراجع با استیضاح فرجی دانا و ممانعت مراجع از حضور وزیر علوم در بیتشان، تداعی‌گر این تمثیل معروف است که: «طرف را به ده راه نمی دادند؛ سراغ کدخدا را می گرفت»!