kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۲۳۰
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۳

پلیس آمریکا برای مقابله با نظامیان بازگشته از جنگ به سلاح سنگین مجهز شد

روزنامه نیویورک‌تایمز اعلام کرد که نیروهای پلیس آمریکا از ترس حملات تروریستی به تجهیزات جنگی مجهز شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، این روزنامه آمریکایی بر اساس گزارشی که منتشر کرد اظهار داشت، تجهیزات نظامی پنتاگون در اختیار ادارات پلیس شهرهای آمریکا قرار گرفته است چرا که نیروهای پلیس در این زمان بیش از هر وقت دیگر به آنها نیاز دارند.
بنا بر این گزارش، در حال حاضر صدها خودروی زرهی در پارکینگ‌های ادارات کوچک و بزرگ پلیس شهرهای آمریکا و بعضا خیابان‌های مقابل این ادارات پارک است که وزن هر یک از آنها از 30 تن نیز فراتر می‌رود؛ خودروهای زرهی‌ای که برای نبرد در میادین جنگی پر از مین ساخته شده‌اند.
نیویورک‌تایمز نوشت: «این خودروهای زرهی برای میادین جنگی خارج از آمریکا طراحی و تولید شده بودند اما این خودروهای زرهی و تجهیزات نظامی ارتش آمریکا از جمله اسلحه‌های خودکار و نیمه‌خودکار پیشرفته ام-16، خمپاره‌افکن‌ها و بسیاری تجهیزات دیگر هم‌اکنون در اختیار ادارات پلیس محلی در شهرهای کوچک و بزرگ آمریکا قرار گرفته است.
بنا بر گزارش پنتاگون، در دوره اوباما ادارات پلیس در شهرهای آمریکا هزاران قبضه مسلسل، حدود 200 هزار انبار مهمات، هزاران مورد تجهیزات دید در شب و استتار و صدها صدا خفه‌کن و خودروهای زرهی و هواپیماهای نظامی دریافت کردند.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر ادارات پلیس بیش از هر زمان دیگری به تجهیزات نظامی جنگی خود افزوده‌اند. برخی به ویژه در شهرهای بزرگ حتی از تسهیلات فدرال برای خرید خودروهای زرهی و دیگر تجهیزات پیشرفته نظامی استفاده کرده‌اند.
نیویورک‌تایمز افزود، تنها در حومه شهر «ایندیاناپلیس» در ایالت «ایندیانا» نیروهای پلیس اعلام کرده‌اند به خودروهای زرهی ضد مین احتیاج دارند تا بتوانند در حملات احتمالی کهنه‌سربازانی که از جنگ بازگشته‌اند، از آنها استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، این تجهیزات همچنین به پلیس آمریکا در حملات احتمالی تروریست‌های بازگشته از جنگ سوریه کمک خواهد کرد.
چنین طرز فکری در شهرهای آمریکا، آن هم در میان نیروهای پلیس این کشور سؤالات بسیاری را در ذهن به وجود می‌آورد، از جمله اینکه چرا باید نیروهای پلیس یک کشور از کهنه‌سربازان آن کشور که ظاهرا برای دفاع از امنیت ملی آن به کشور دیگری حمله کرده بودند و برای حفظ ارزش‌هایش جنگیده بودند، بترسند و یا حتی چرا این کهنه‌سربازان باید احیانا به فکر حمله به نیروهای پلیس شهرهایشان بیفتند. مگر غیر از این است که نظامیان آمریکایی برای حفظ امنیت این شهرها تلاش می‌کنند؟ شاید در آمریکا واقعیت چیز دیگری باشد.
برخی از تحلیلگران معتقدند که خطری که کشورهای اروپایی را از ناحیه بازگشت تروریست‌های بازگشته از سوریه تهدید می‌کند، در آمریکا نیز به شکلی دیگر نگرانی‌های زیادی به وجود آورده و واشنگتن نیز مانند دیگر همپیمانان خود از بازگشت تروریست‌ها احساس خطر کرده است.
کنترل اوضاع به دست نیروهای ارتش سوریه و استقرار ثبات در این کشور نیز می‌تواند تروریست‌های وابسته به القاعده را به کشورهای خود باز‌گرداند!