kayhan.ir

کد خبر: ۶۴۶۳
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۳

تجمع همبستگی با مسلمانان آفریقای مرکزی در غزه

همزمان با روشن شدن حقایقی درباره نسل‌کشی مسلمانان در آفریقای مرکزی، مردم غزه در تجمعاتی خواستار اقدامات فوری سازمان‌های بین‌المللی برای پایان دادن به این فجایع شدند.
به گزارش خبرگزاری‌ها، مردم غزه در حمایت از مسلمانان آفریقای مرکزی تجمع کردند و خواستار اقدامات فوری سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی برای جلوگیری از این فجایع شدند. آفریقای مرکزی از ماه دسامبر 2013 شاهد حملات گسترده و خونین مسیحیان افراطی علیه مسلمانان است که به گفته برخی سازمان‌های بین‌المللی تاکنون چند هزار کشته برجای گذاشته است.
والری آموس مسئول عملیات بشردوستانه سازمان ملل در پایان سفر چند روزه‌اش به آفریقای مرکزی و بازدید از مناطق مختلف این کشور گفت: در برخی جاهایی که قتل‌عام‌ها اتفاق افتاده، هیچ نیروی حافظ صلح وجود ندارد و آفریقای مرکزی در حال ویرانی کامل است.
این در حالی است که 1600 نظامی فرانسوی و 5400 نیروی اتحادیه آفریقا به بهانه مبارزه با تروریسم در آفریقای مرکزی حضور دارند.
در تازه‌ترین جنایت مسیحیان افراطی (آنتی بالاکا) آنان یک تاکسی را در اطراف فرودگاه بانگی (پایتخت) متوقف کرده و سه سرنشین مسلمان آن را کشتند.
شاهدان عینی گفتند عده‌ای از مسیحیان در هنگام انجام این جنایت، در حمایت از آنان شعار می‌دادند و نظامیان فرانسوی مستقر در فرودگاه پس از کشته شدن مسلمانان به صحنه رسیدند.
تنها کاری که نظامیان فرانسوی انجام دادند تیراندازی هوایی برای متفرق کردن مردم بود که شاهد این جنایت بودند.
تداوم نسل‌کشی مسلمانان در آفریقای مرکزی موجب فرار مسلمان‌ها به سوی کشورهای همسایه شده اما در طول مسیر هم مورد حمله شبه نظامیان مسیحی افراطی قرار می‌گیرند.
در همین حال دبیرکل سازمان ملل خواستار اعزام سه هزار نیروی بیشتر به جمهوری آفریقای مرکزی شد. بان‌کی‌مون اعزام این نیروها را جایز ندانست.
همچنین «عباس شومان» قائم‌مقام الازهر مصر از پاپ خواست تا اقدامات خشونت‌آمیز گروه‌های مسلح در آفریقای مرکزی را محکوم کند. او از قدرت‌های بزرگ خواست سیاست یک بام و دو هوا را در برخورد با مسائل بین‌المللی کنار بگذارند و از اتخاذ موضع جانبدارانه علیه مسلمانان دست بکشند.
سازمان‌های بین‌المللی اسلامی تاکنون واکنشی در قبال قتل‌عام مسلمانان در آفریقای مرکزی نداشته‌اند. همچنین برخی دولت‌های خاورمیانه که نگران مردم سوریه بودند در برابر این نسل‌کشی سکوت کرده یا با حمایت از گروه افراطی سلکا (که مسلمانان افراطی وابسته به القاعده هستند) آتش بیار معرکه بوده‌اند.