kayhan.ir

کد خبر: ۸۸۰۹۷
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۱
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه:

ایرانیان 2 تا 6 برابر بیشتر از دنیا غذای غیرمفید مصرف می‌کنند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بر توجه به مصرف صحیح مواد غذایی تاکید کرد و گفت: ایرانیان 2 تا 6 برابر بیشتر از میانگین جهانی غذای غیرمفید مصرف می‌کنند.


امیر عبدی، با بیان اینکه سالانه در کشور ما غذای 20 میلیون نفر هدر می‌رود گفت: یکی از مراکز هدررفت غذاهای مذکور، رستوران‌ها هستند و غذای سرو شده برای هر فرد معمولا بیش از نیاز اوست و به هدر می‌رود و این موضوع باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود.
وی افزود: ایران در تولید 14 نوع میوه باغی دنیا در رتبه اول تا سوم قرار دارد اما میانگین مصرف این تولیدات در کشور یک چهارم معدل مصرف دنیاست که نشان از ضعف چرخه تولید تا مصرف در کشور است.
عبدی با بیان اینکه مصرف محصولات مفیدی چون غلات و میوه در کشور ما کمتر از یک پنجم مصرف میانگین جهانی است، خاطرنشان کرد: بیشترین محصولات مصرفی در کشور ما را محصولات غیرمفیدی چون چربی، نمک، نوشابه و... تشکیل می‌دهد که 2 تا 6 برابر بیشتر از میانگین جهانی مصرف می‌کنیم.
وی 70 درصد بیماری‌های غیرواگیر را متاثر از تغذیه ناصحیح افراد دانست و اصلاح الگوی تغدیه‌ای را راهکار کاهش چشمگیر این بیماری‌ها عنوان کرد.