kayhan.ir

کد خبر: ۳۳۲۴۰
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۲

نامه 31 نماینده مجلس به سرافراز برای حضور منتقدان توافقنامه ژنو در رسانه ملی

31 نفر از نمایندگان مجلس طی نامه‌ای به رئیس سازمان صدا و سیما خواستار حضور منتقدین توافقنامه ژنو در این سازمان شدند.

به گزارش  فارس، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما خواستار حضور منتقدین توافقنامه ژنو در رسانه ملی شدند.
در بخشی از این نامه آمده‌است : پیش از این و در دوره ریاست جناب آقای مهندس ضرغامی، تعدادی از نمایندگان مجلس طی دو نامه جداگانه به روند حاکم بر صدا و سیما در جلوگیری از حضور منتقدین توافقنامه ژنو و یک طرفه بودن حضور مدافعین، اعتراض داشتند.
در این نامه با اشاره به پاسخ ضرغامی آمده است: ایشان ضمن صحیح دانستن این انتقاد ، دلیل آن را جلوگیری از تضعیف دولت دانستند. برای ما نیز نیک روشن است که دولت جمهوری اسلامی و تیم مذاکره‌کننده ، نباید تضعیف شود و با فرض این اصل، چنین درخواستی مطرح شده بود.
نمایندگان ملت در ادامه تاکید کردند: اکنون با توجه به اصل 175 قانون اساسی که تصریح می‌کند: «در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تأمین گردد» و با توجه به تأکید جناب آقای روحانی، رئیس‌جمهور محترم در پیام‌شان به همایش اعتدال مبنی بر این که «اداره جامعه ما با علائق و سلایق گوناگون بدون دانش، گفت‌وگو و سعه صدر امکان‌پذیر نیست. باید با سعه صدر با مسائل برخورد کنیم و بگذاریم افراد حرفشان را بزنند» و همچنین با توجه به شبهه‌افکنی‌های اخیر برخی از غرب‌زدگان در خصوص اصل برخورداری ملت ایران از انرژی هسته‌ای و با توجه به اینکه مقام معظم رهبری نیز در خصوص موضوع هسته‌ای و مذاکره با 1+5 ضمن حمایت از مذاکره‌کنندگان تأکید فرموده‌اند: «ملّت باید بیدار باشد، بداند چه اتّفاقى دارد مى‌افتد تا بعضى از تبلیغاتچى‌هاى مواجب‌بگیر دشمن و بعضى از تبلیغاتچى‌هاى بى‌مزد و مواجب - از روى ساده‌لوحى - نتوانند افکار عمومى را گمراه کنند.» جا دارد حضرتعالی این روال را تغییر داده و ترتیبی اتخاذ دهید تا منتقدین و مدافعین توافقنامه ژنو در برنامه‌های مختلف صدا و سیما حضور یابند و به محاسن و معایب این پرونده بپردازند .
در این نامه همچنین تصریح شده است: یکی از دلایل پذیرفتن توافقنامه ژنو از سوی دولت محترم، لغو کلیه تحریم‌ها و به رسمیت شناختن حقوق هسته‌ای ملت ایران بود، اکنون با اتمام دوره یکساله این توافقنامه و تمدید هفت ماهه آن، باید بررسی شود که این مهم تا چه اندازه حاصل شده و اگر نتیجه‌ای نداشته، دلایل آن چه بوده است.
نمایندگان در ادامه تاکید کردند: این حق از آن رو برای منتقدین - که خیل عظیمی از تشکل‌های دانشجویی و طلاب، نخبگان سیاسی و علمی، رسانه‌ها و نمایندگان مجلس هستند - ضروری است که در طول یک سال گذشته از سوی برخی رسانه‌ها و شخصیت‌ها انواع و اقسام اتهامات و توهین‌ها مانند بی‌سواد، بی‌شناسنامه، افراطی، مدافعان تحریم، بزدل، ترسو و ... متوجه منتقدین شده است. بدیهی است که هیچ یک از منتقدین، با اصل مذاکره مخالف نیستند بلکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تصریح کرده‌اند، به دلیل ماهیت استکباری طرف غربی، نتایج این مذاکرات را چیزی که مردم بپسندند، نمی‌دانند.
گفتنی است این نامه را آشتیانی، نبویان، حسینیان، فاطمه رهبر، بیرانوند، علی‌اصغر زارعی، جمیری، نجابت، آقاتهرانی، پژمان‌فر، زهره طبیب‌زاده، کوچک‌زاده، کریمی‌قدوسی، نادران، کارخانه‌ای، نوباوه، آقامحمدی، کوثری، غضنفرآبادی، بذرپاش، زاکانی، سیدحسین نقوی، آصفری، امیرآبادی، فاطمه آلیا، رسایی، سلیمانی، قاضی‌زاده، جعفری نماینده بجنورد و اکبریان امضا کرده‌اند .