kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۹۶۹۶
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۷
رئیس‌جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:

شرایط و اعتمادسازی برای سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج کشور فراهم شود

رئیس‌جمهور با بیان اینکه برای حل مشکلات تجار و سرمایه‏‌گذاران از جمله پرداخت به‏ موقع ارز به آنان، تصمیمات خوبی اتخاذ شده است، تأکید کرد: باید همه موانع اداری، قضایی و سیاسی از سر راه تولید و سرمایه‏‌گذاری برداشته شده و با اصلاح رویه‌ها و قوانین راه‌های تسهیل سرمایه‌گذاری فراهم شود.



حجت‌الاسلام روحانی دیروز سه‌شنبه در یکصد و شصت و نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اظهار داشت: تمام مقرراتی که مانع ایجاد می‏کند، باید اصلاح شوند تا سرمایه‏گذاران به‏راحتی و در کمترین زمان ممکن موفق به انجام امور مربوط به سرمایه‌گذاری خود شوند.
رئیس‌جمهور در این جلسه در پی بررسی پیامدهای تأخیر در تأمین ارز سرمایه‌گذاران خارجی، برداشتن موانع غیرضرور و دست‌وپاگیر برای سرمایه‌گذاران خارجی را از جمله تلاش‌های دولت برشمرد و تصریح کرد: با توجه به اهمیت بالای امنیت سرمایه‏‌گذاری، دولت برای رفع موانع حقوقی و قانونی امنیت سرمایه‌گذاری، به همراهی سایر دستگاه‏های ذی‌ربط از جمله مجلس شورای اسلامی نیازمند است.
روحانی استقبال از مشارکت سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور را ضروری خواند و گفت: در شرایط فعلی که تحریم‌کنندگان از هرگونه فشاری فروگذار نیستند، علاقه هموطنان خارج از کشور به سرمایه‌گذاری در ایران، فرصت مغتنمی ‌است که باید از آن حمایت کرد و شرایط لازم را برای اعتمادسازی و تامین امنیت سرمایه‌گذاری فراهم کرد.
رئیس‌جمهور حس امنیت سرمایه و فراهم نمودن زیرساخت‏های لازم برای سرمایه‌گذاری و ورود و خروج پول را از جمله مهم‌ترین بخش‌های این اعتمادسازی برشمرد و اظهار داشت: باید با وضع قوانین و مقررات لازم این حس را برای افراد به‌وجود آورد تا با اطمینان سرمایه‏شان را وارد اقتصاد کشور کنند و مطمئن باشند که خطری آن را تهدید نمی‏کند و تضمین کافی برای استفاده از اصل و سود سرمایه وجود دارد.
۸ سفیر جدید
 استوارنامه خود را تقدیم روحانی کردند
رئیس‌جمهور دیروز استوارنامه سفرای کشورهای عراق، آلمان، دانمارک، نروژ، پرتغال، اسپانیا، عمان و چک را دریافت کرد.
حجت‌الاسلام حسن روحانی هنگام دریافت استوارنامه «هانس اودو موتسیل» سفیر جدید آلمان در تهران، مواضع جمهوری فدرال آلمان در مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا در جهان را خوب توصیف و تأکید کرد: برخوردهای سه کشور اروپایی در مقابله با اقدامات و تلاش‌های غیرقانونی و نادرست آمریکا در بازگرداندن تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و همچنین قطعنامه 2231 منطقی بوده است.
این اظهارنظر رئیس‌جمهور در حالی است که اعضای اروپایی برجام به هیچ عنوان به تعهدات خود عمل نکرده و کاملاً همصدا با آمریکا بوده‌اند.
روحانی همچنین هنگام دریافت استوارنامه «نصیر عبدالمحسن عبدالله» سفیر جدید عراق در تهران، با بیان اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران با عراق به‌عنوان کشور دوست، برادر و همسایه بسیار حائز اهمیت است، تأکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران مصمم به حمایت از صلح، ثبات و امنیت عراق است.
وی با‌ اشاره به اینکه ایران در دوران مبارزه با داعش با تمام توان و امکانات در کنار دولت و ملت عراق بود، خاطرنشان کرد: شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس به‌عنوان دو فرمانده بزرگ نشانگر این است که مردم ایران و عراق در کنار یکدیگر در مقابله با ‌تروریسم ایستادگی می‌کنند.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه آیت‌الله سیستانی همواره نزد مردم و دولت ایران مورد احترام بوده است، تصریح کرد: نقش مرجعیت ایشان در ثبات و امنیت عراق بی‌بدیل است.
«نصیر عبدالمحسن عبدالله» سفیر جدید عراق در تهران نیز با تقدیم استوارنامه خود به رئیس‌جمهور بر ضرورت گسترش و شکوفایی بیش از پیش روابط تهران- بغداد تأکید کرد و افزود: دولت و ملت عراق کمک‌ها و تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با داعش را از یاد نمی‌برند.