kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۸۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۳
به مناسبت عید سعید غدیر

250 هزار نفر در خوزستان اطعام شدند




اهواز– خبرنگار کیهان:
 طرح ضیافت علوی به مناسبت عید سعید غدیر با پخت ۲۵۰ هزار پرس غذای گرم برای هشتمین سال پیاپی در اهواز اجرا شد.
طرح ضیافت علوی در هشتمین سال برگزاری خود روز سه‌شنبه همزمان با عید سعید غدیر با همکاری مرکز فرهنگی عصر ظهور و هیئت روضه الزهرا(س) در اهواز با اطعام ۲۵۰ هزار نفر در سطح خوزستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمد امین فاطمی‌کیا دبیر طرح ضیافت علوی در استان خوزستان در این خصوص گفت:  از این تعداد ۱۱۰ هزار پرس غذا در سطح اهواز توزیع شد.
دبیر طرح ضیافت علوی در استان خوزستان گفت: طرح ضیافت علوی به همت مسجد الغدیر و هیئت روضه‌الزهرا اهواز اجرا و در ابتدای کار با پخت پنج هزار غذای گرم فعالیت خود را آغاز
کرد .
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد نماینده ولی‌فقیه در خوزستان در حاشیه بازدید از طرح ضیافت علوی اهواز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روزه گرفتن در عید غدیر‌خم ثواب بسیاری دارد و به همین جهت به برگزار‌کنندگان این برنامه‌ها پیشنهاد می‌کنیم که اطعام نیازمندان را به پس از نماز مغرب و عشا موکول کنند.