با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
210 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد قم به بهرهبرداری رسید
210 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد با اعتباری بالغ بر 134 میلیارد ریال با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل دفتر تامین مسکن و امور مهندسی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در این مراسم که در محله 6 شهرک پردیس قم برگزار شد، اظهار کرد: اندکی از هزینه و اعتبار لازم برای این طرح از محل سهم آورده مددجویان تامین شده ولی تقریبا کل هزینههای آن به همت خیران تامین شده است.
ابراهیم بازیان با بیان اینکه با مساعدتهای مجلس شورای اسلامی، دولت و مجموعه عوامل و بستگان آنها 20 هزار واحد مسکن با اعتباری بالغ بر چهار هزار میلیارد ریال با اولویت روستاها و مناطق محروم و مرزی احداث و تا پایان سال واگذار میشود، افزود: خانوارهایی که این مسکنها به آنها تحویل داده میشود، تاکنون در کپرها و محلهایی سکونت داشتند که حتی از امکانات لازم برای زندگی نیز بهرهمند نبودند.
معاون عمرانی کمیته امداد با اشاره به مقاوم سازی و بهسازی 35 هزار واحد مسکونی در کل کشور افزود: در حال حاضر 10 درصد از جمعیت یک میلیون و 600 هزار خانواری کمیته امداد کشور فاقد مسکن هستند که حدود 150 هزار تن را شامل میشوند، و 100 هزار نفر در شهرها و 50 هزار نفر نیز در روستاها به سر میبرند.
وی همچنین با اشاره به اینکه علاوه بر این تعداد خانوار بدون مسکن، 350 هزار واحد مسکونی نیز نیازمند بهسازی و مقاومسازی است، افزود: کمیته امداد مصمم است در یک حرکت سه الی پنج ساله در برنامه ششم توسعه در مجموع 500 هزار واحد مسکن را احداث و یا مقاوم سازی و بهسازی کند.
مدیرکل کمیته امداد امام قم نیز در ابتدای این مراسم با بیان اینکه عملیات عمرانی و احداث 210 واحد مسکن مددجویی به مدت 13 ماه به طول انجامیده است، افزود: برای 150 مورد از این تعداد واحد که در شهرک پردیسان قرار دارد، 110 میلیارد ریال هزینه شده که کل مبلغ آن بدون اینکه کمکی از کمیته امداد ارایه شود، توسط خیران تامین شده است.
اکبر میرشکار افزود: ساخت هر مترمربع از این تعداد واحد 6 میلیون و 140 هزار ریال برای کمیته هزینه داشته است. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از تجمیع همه مددجویان در واحدهای مسکن احداثی طی 2 ماه گذشته 60 واحد مسکونی را در نقاط مختلف قم خریداری کردیم، و به ازای هر واحد 400 میلیون ریال به صورت بلاعوض پرداخت شده است.
وی در مراسم بهرهبرداری از تقاطع غیرهمسطح مقداد قم با اشاره به اقدامهای انجام شده برای کنترل وضعیت ترافیکی استان قم گفت: بهرهبرداری از طرحهای عمرانی همچون تقاطع غیرهمسطح مقداد میتواند با سامان دادن به عبور و مرور خودروها در مسیرهای اصلی، وضع ترافیکی شهر قم را بهبود بخشد و باعث آرامش بیشتر مجاوران و زائران حرم حضرت معصومه(س) شود.
لاریجانی گفت: یکی از اصلیترین راهکارها برای کاهش حجم جمعیتی شهر قم، استفاده از خط مترو است که میتواند بار ترافیکی را به شیوه معقولی حل کند.
وی افزود: خطوط مترو شهر قم نیز با توجه به اقدامهای انجام شده در مرحله تکمیل نهایی قرار دارد و امسال برای عملیاتی شدن سریعتر این طرح در بودجه سال 96، ردیف بخصوصی درنظر گرفته شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به این که اجرای طرح راهاندازی منوریل برای تسهیل عبور و مرور در شهر قم از ابتدا جایگاهی نداشت، بیان کرد: امید است با همت مسئولان شهری و حمایتهای دستگاههای اجرایی، طرح منوریل تا آنجا که قابلیت دارد به بهرهبرداری برسد.
لاریجانی گفت: بودجه 22 هزار میلیارد ریالی سال آینده که توسط شورای اسلامی شهر قم برای شهرداری این شهر اختصاص یافته است بودجه خوبی است، نمایندگان مردم در مجلس نیز از مجموعه شهرداری قم حمایت میکنند تا هم با انجام سریعتر طرحهای عمرانی آرامش و آسایش مردم قم گسترش یابد و هم شهر قم بتواند در آینده به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شود.
تقاطع مقداد دارای پل روگذر در امتداد بزرگراه امام علی(ع) و تقاطع کامل شبدری در اتصال به بلوار عمار یاسر است، تقاطع مقداد در محور بزرگراه امام علی(ع) با عمار یاسر قرار گرفته است؛ این طرح عمرانی دارای یک محور رفت و برگشت اصلی و چهار رمپ و لوپ است که رمپها و لوپها بزرگراه امام علی(ع) را به عمار یاسر متصل میکند.