فراکسیونی برای همه نوع سرگرمی... جز رسیدگی به مشکلات مردم(خبر ویژه)
رنج مردم تنها چیزی است که برای فراکسیون امید اهمیتی ندارد. این فراکسیون که برای لغو یک سخنرانی جلسه فوری برگزار کرد، کاری به اوضاع نابسامان مردم در قبال ریزگردها و سیل در استانهای جنوبی ندارد.
«رجانیوز» در تحلیلی نوشت: فراکسیون امید اخیرا طرحی مبنی بر بازداشت اشخاصی که در جلسه سؤالی را مطرح کنند ارائه کرد. در این میان بد نیست برخی جلسات این فراکسیون خصوصا جلسات فوقالعاده آن و البته مقایسه رفتار فراکسیون در مواجهه با مشکلات و بحرانهای موجود در فضای کشور را بررسی کنیم.
طی 9 ماه گذشته که مجلس دهم آغاز به کار کرده است چند جلسه فوقالعاده بیشتر نداشته است. یکی از جلسات فوقالعاده فراکسیون امید که صبح روز 95/9/2 قبل از جلسه علنی مجلس تشکیل شد در موضوع بسیار مهم و حیاتی(!) لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد مقدس بود. محمود صادقی، نماینده تهران هم روز قبل آن از تشکیل جلسه مذکور در صفحه توئیتر خود خبر داده بود.
یکی دیگر از جلسات فوقالعاده فراکسیون امید تشکیل جلسه جهت بررسی علت و کموکیف تلاش دادستانی جهت بازداشت محمود صادقی بود. قبل از آن بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید از تشکیل جلسه فوقالعاده در موضوع فوقالذکر خبر داده بود.
یکی از موضوعات پیگیری شده در جلسه فراکسیون امید موضوع بررسی وضعیت فردی به نام آرش صادقی بود.
مبحث جنجالبرانگیز دیگری که اخیرا در فراکسیون امید مطرح و مصوب گردید، طرح بازداشت و رسیدگی قضایی در پی طرح سؤال جلب توجهکننده در جلسات مختلف بود! «در این مصوبه آمده است هر کسی با هر اقدامی اعم از طرح سؤال یا غیر آن در مراسم سخنرانی موجبات توقف یا جلبتوجه به خود و یا تشنج شود به حبس از 6 ماه تا دو سال محکوم میگردد.» این قسمتی از طرح دوفوریتی است که اعضای فراکسیون امید آن را تهیه و تدوین کرده و آقای عارف نخستین امضاء را پای آن زده است.
اینها برخی از موضوعاتی است که یا اساسا بیاهمیت بوده و یا حداقل با توجه به مشکلات مهمی از جمله معیشت و اقتصاد مردم و بیکاری جوانان و بحرانهای موجود در برخی شهرها و استانهای کشور از جمله بحران گردوغبار در خوزستان و سیل در سیستان و بلوچستان و سایر استانها، اصلا در اولویت کرسیهای تصمیمگیری کشور از جمله فراکسیونهای مجلس شورای اسلامی نیست.
اگر از مشکلات اصلی و دایمی مردم از وضع معیشت و رکود و بیکاری تا مشکلات جدی فرهنگی بگذریم، نمیتوانیم از بحرانهای ایجاد شده در کشور که موجب تلفات جانی و مالی و سلب آسایش مردم شده است بگذریم. به عنوان مثال بحران سیل در سیستان و بلوچستان موجب کشته شدن چند نفر و تلفات مادی جدی به مردم این شهر گردید. پیش از این، غلامرضا اربابی، مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان از خسارت سیل به سه هزار واحد مسکونی در جنوب این استان خبر داده بود.
از طرف دیگر بحران گردوغبار، سایر شهرها و استانهای کشور را درگیر خود کرده بود که موجب ورود خسارات و سلب آسایش از مردم آن شهرها گردیده بود از جمله اهواز، که بحران گردوغبار، و در پی آن قطعی برق و مشکلات این چنینی موجب سلب آسایش و ورود خسارت و اختلال در زندگی مردم آن شهر شده بود.
اما سؤال مهم اینجاست چرا فراکسیون امید مثلا در موضوع بیاهمیت لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد، جلسه فوقالعاده تشکیل میدهد اما در بحرانهای فوقالذکر که خیل کثیری از مردم ایران را تحت تاثیر خود قرار داده است، خبری از تشکیل جلسه فوقالعاده نیست؟ آیا تشکیل جلسه اضطراری برای بررسی لغو سخنرانی یک فرد مهمتر است یا تشکیل جلسه فوقالعاده جهت پیگیری حل معضلات مردم یک استان؟