طبقه هفتم پاساژ علاءالدین تا پایان بهمن تخریب کامل میشود
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: طبقه مازاد مجتمع تجاری علاءالدین که با سازههای ساختمان همخوانی نداشت، تا پایان بهمن به طور کامل تخریب میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی چمران در جمع خبرنگاران افزود: در پاساژ علاءالدین یک طبقه اضافه بر طبقات دیگر ساخته شده بود و تمام نگرانی ما از آن بود که هیچ اطلاعی از سازه اصلی ساختمان نداریم و این امر میتواند موجب تخریب همه ساختمان شود.
وی ادامه داد: طبق قانون، شهرداری موظف است برای تخریب طبقه اضافی این ساختمان مشغول به فعالیت شود و مدیران شهری زمانی که برایشان محرز شد طبقه هفتم ساختمان علاءالدین باید تخریب شود، بلافاصله وارد عمل شدند هر چند این موضوع مدت زمان زیادی طول کشید، اما بالاخره کار تخریب ساختمان علاءالدین در دستور کار قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وجود کسبه و مغازهدارانی که در طبقه هفتم ساختمان مشغول به فعالیت بودهاند، گفت: در طبقه هفتم این ساختمان 100 مغازه تجاری مشغول به فعالیت بود که مهلتی به مغازهداران داده شد تا اجناس خود را از مغازهها تخلیه کنند و کار تخریب انجام شود.
چمران با اشاره به روند تخریب ساختمان علاءالدین ادامه داد: در حال حاضر پارتیشنها و سازههای اصلی برداشته شده است و طبق مدت زمان صورت گرفته سقفها نیز تا چند روز آینده برداشته میشود، اما تاسیساتی که روی طبقه هفتم قرار گرفته است و کل ساختمان از آن تاسیسات بهره میبرند بر بالای ساختمان قرار دارد.
وی ادامه داد: کار تخریب پاساژ علاءالدین کاملا به صورت قانونی و رای دادگاه صورت گرفته چرا که رای صادر شده از سوی دیوان عدالت اداری با دو بار رای تجدید نظر صادر شده است.
چمران با اشاره به نماهای ساختمانهایی که از شیشه و کامپوزیت هستند، گفت: نماهای شیشهای و کامپوزیت طبق مصوبه شورای شهر چند سال پیش فقط به منازل مسکونی داده شد و ما همان موقع نیز ذکر کردیم که ساختمانهای تجاری از نمای شیشه و کامپوزیت استفاده نکنند، زیرا این گونه نماها بسیار خطرناک است.
فعالیت 10 هزار نفر در علاءالدین
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر بیش از 10 هزار نفر در ساختمان علاءالدین مشغول به فعالیت هستند و این در صورتی است که این ساختمان هیچگونه ایمنی در قبال آتشسوزی ندارد.
ابوالفضل قناعتی در جمع خبرنگاران افزود: تخریب طبقه هفتم ساختمان علاءالدین طبق رای ماده 100 صورت گرفته و مقرر شده است اضافه بنای پاساژ علاءالدین تا پایان بهمن کامل تخریب شود.
وی ادامه داد: برای تخریب اضافه بنای پاساژ علاءالدین با مشکلاتی مواجه بودیم که با همکاری شهرداری و دادستانی این مشکل برطرف شد.
قناعتی گفت: حساسیت تخریب ساختمان علاالدین به خاطر این بود که در حال حاضر 100 مغازه در یک طبقه وجود داشت که این موضوع را برای ما حساستر کرده بود چرا که طبقات پایینی این ساختمان در حال فعالیت و کاسبی بودند.عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به سیستم اطفای حریق ساختمان علاءالدین افزود: سیستم اطفای حریق این ساختمان را سازمان آتشنشانی تایید نکرده چرا که سازه این ساختمان برای 6 طبقه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: طرح برخورد ساختمانهای دیگری که مشابه ساختمان علاءالدین است در دستور کار قرار گرفته است و ساختمان پلاسکو یک زنگ خطری بود برای همه مسئولان تهران تا برای ایمنی مجتمعهای تجاری، برنامهای منسجم و به روزی داشته باشند.