بلوفهای عضو مجمع روحانیون درباره انتخابات ریاستجمهوری(خبر ویژه)
عضو مجمع روحانیون میگوید اصلاحطلبان اگر مجبور نبودند از روحانی حمایت نمیکردند.
ناصر قوامی عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم به روزنامه زنجیرهای بهار گفته است؛ برای جبهه اصلاحات به طور کاملا طبیعی ایدهآل خواهد بود که با یک چهره اصلاحطلب به انتخابات ریاستجمهوری ورود پیدا کند اما شورای نگهبان اجازه نمیدهد چهرههایی مانند خاتمی و موسوی خوئینیها و عبدالله نوری نامزد شوند.
وی میافزاید: وقتی که شرایط و فضا اینگونه باشد و افراد منتخب اصلاحطلبان تائید صلاحیت نشوند. در این صورت اگر آقای روحانی باشد، طبعا اصلاحطلبان بنا دارند با ایشان همراهی کنند.
خبرنگار: یعنی اصلاحطلبان قلبا از روند انتخابات 92 راضی نیستند و ترجیح میدهند شرایط گونه دیگری باشد؟
بله، طبعا اینگونه است.
وی در پاسخ این سؤال که «با توجه به عملکرد چهارساله روحانی، آیا اصلاحطلبان ایشان را برای انتخاب مجدد ریاستجمهوری گزینهای عنوان ایدهآل میدانند؟» میگوید: به هر حال نقدهایی هم وارد است. به عنوان مثال بنده به شخصه از سیاست داخلی آقای روحانی هیچگونه رضایتی ندارم. تعدادی از وزرای ایشان، مناسب و همراه و همگام با دولت ایشان نیستند و به همین دلیل در موضعگیریهای رئیسجمهور، هیچ وزیری از ایشان حمایت نمیکند. در مسائل سیاسی که آقای روحانی موضعگیری میکند، هیچ یک از وزرا همراه بامواضع ایشان موضعگیری نمیکند تا ثابت شود که خیلی از وزرا همراه و همگام ایشان نیستند. بگذارید، مثالی بزنم؛ آقای عبدالرضا رحمانی فضلی چه سنخیتی میتواند با تفکر اصلاحطلبی و اعتدالخواهی داشته باشد؟! لذا در استان قزوین استاندار و مدیران کل استانداری همه اصولگرا هستند. معاون سیاسی را هم که اخیرا آوردهاند، اصولگرا هست و من به عنوان فردی که اصلاحطلبان را در این شهر محوریت، همراهی و همگامی میکنم، نمیشناسمش و اطلاع ندارم آن معاون سیاسی که آوردهاند، چه کسی است، چه عقیدهای دارد، خط فکری او چگونه است؟ خب! وقتی که اطلاع ندارم، در انتخاباتی که پیش رو داریم، این برای ما مشکل به وجود خواهد آورد.
اظهارات قوامی در حالی است که اولا افراطیون مدعی اصلاحات، در زمان دولت اصلاحات، خاتمی را با تعابیری نظیر اردک لنگ، شاهسلطان حسین صفوی، رئیس دولت بیعرضهای که باید از قطار اصلاحات پیادهاش کرد یا از او عبور کرد، مطرح میکردند.
ثانیا از بدیهیترین شرایط نامزدی انتخابات ریاستجمهوری در هر کشوری پایبندی به حاکمیت و قانون اساسی آن کشور است و کسانی چون خاتمی و موسوی خوئینیها، فتنه و آشوب نیابتی را تدارک کردند که سر معارضه صریح با اسلامیت و جمهوریت نظام داشت.
ثالثا برخلاف ادعای آقای قوامی، اصلاحطلبان بهتر از هر کس میدانند که رأسا رأی ندارند و به همین دلیل هم محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور در دولت اصلاحات را در انتخابات سال 92 مجبور به انصراف کردند چرا که رأی اصلاحطلبان 3 روز قبل از انتخابات (طبق نظرسنجی خود آنها) تنها 8 درصد بود. با این وجود افراطیون مدعی اصلاحات، همواره برخورد طلبکارانه با رئیسجمهور داشته و دولت وی را با اهانت و گستاخی تمام، رحم اجارهای اصلاحطلبان توصیف کردهاند.