پیکر آیتالله حسینی میانجی در قم تشییع و به خاک سپرده شد
پیکر مرحوم آیتالله سید کاظم حسینی میانجی نماینده سابق ولی فقیه در استان لرستان و امامجمعه سابق خرمآباد در قم تشییع و به خاک سپرده شد.
قم- خبرنگار کیهان:
در این مراسم که اساتید و طلاب حوزه علمیه، شاگردان، و گروههای مختلف مردم حضور داشتند پیکر آن عالم ربانی از مسجد امام حسن عسکری(ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشییع شد.
آیت الله شبیری زنجانی از مراجع عظام تقلید بر پیکر نماینده سابق ولی فقیه در لرستان نماز میت اقامه کرد و سپس پیکر آن مرحوم برگرد مضجع شریف کریمه اهل البیت(ع) طواف داده شد و سپس در رواق مسجد بالاسر در جوار بزرگان حوزه و مرجعیت به خاک سپرده شد.
آیتالله حسینی میانجی که طی سالهای 61 تا 87 به مدت 27 سال امام جمعه خرمآباد و نماینده ولیفقیه در استان لرستان بود صبح یکشنبه پنجم دیماه دار فانی را وداع گفت.
آیتالله سید کاظم حسینی میانجی فرزند مرحوم آقا میرحسن در 1311 ش در روستای گونلو از توابع شهرستان میانه متولد شد، در کودکی پدر خود را از دست داد و بهناچار به روستای پورسخلو نزد دایی خود مرحوم آخوند حسینعلی احمدی پدر آیتالله احمدی میانجی رفت و در محضر وی به فراگیری خواندن و نوشتن پرداخت.
وی در 10 سالگی به میانه رفت و در خدمت آیتالله آقا میرزا ابو محمد حجتی، مقدمات علوم اسلامی را فراگرفت پس از دو سال تحصیل در میانه، به قم مهاجرت کرد و تحصیلات حوزوی خود را در حوزهی علمیه قم ادامه داد.
آیتالله سید کاظم حسینی میانجی مبارزات سیاسی خود را همگام با نهضت اسلامی حضرت امام در خردادماه سال 42 آغاز کرد و با ایراد سخنرانیها و نیز صدور اعلامیهها همراه با دیگر روحانیون به افشاگری علیه رژیم پهلوی پرداخت.
وی در طول نهضت اسلامی به مبارزات خود با رژیم پهلوی تداوم داد و به خاطر اینگونه فعالیتها، بارها توسط ساواک احضار و بازداشت شد که ازجمله میتوان به بازداشت وی در خرمشهر اشاره کرد.
آیتالله حسینی میانجی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ابتدا از سوی امام خمینی برای رسیدگی به امور شهرستانهای اهواز و کاشمر اعزام شد و سپس در سال59 به سمت امامجمعه آباده منصوب شد؛ در سال 60به سمت امامجمعه سراب انتخاب شد و در سال 61 با حکم حضرت امام، بهعنوان نماینده امام و امامجمعه شهر خرمآباد انتخاب شد و بعد از رحلت امام خمینی(ره) نیز تا سال 87 به عنوان نماینده ولی فقیه در استان لرستان فعالیت داشت.