رئیسفدراسیون تاکید کرد
فوتبال ایران حق قانونی خود از آسیا را میخواهد
سرویس ورزشی-
رئیسفدراسیون فوتبال گفت: ما هیچ دعوا و بحثی با کفندراسیون فوتبال آسیا نداریم، فقط در انتخابها حقمان را میخواهیم.
برگزاری کارگاه آموزشی TMS فرصت مناسبی برای رئیسفدراسیون فوتبال بود تا به تشریح آخرین وضعیت فوتبال کشورمان بپردازد. تاج دیروز ابتدا از کارگاه آموزشی tms گفت و عنوان داشت: از دو مدرس برجسته فیفا دعوت کردیم تا آموزشهای لازم را در مورد مباحث TMS به باشگاههای لیگ برتری بدهند. در لیگ یک سطح نقل و انتقال خارجی مثل لیگ برتر نیست اما ما باید این آموزشها را در آینده به تیمهای لیگ دسته اولی هم بدهیم.
تاج در پاسخ به این سؤال که مشکلی که برای رامین رضاییان و مهدی طارمی به وجود آمد و مشکل حضور بازیکنان بیکیفیت خارجی پس از جا افتادن آموزشهای TMS دیگر تکرار نخواهد شد؟، اظهار داشت: این مسئله کاری به آن مشکلات ندارد. متأسفانه چه بازیکنان با کیفیت و چه بازیکنان بیکیفیتی که به فوتبال ایران آمدند وقتی با باشگاهها وارد دعوا شدند توانستهاند علیه تیمهای ایرانی حکم بگیرند. همین حالا 6 تا 7 رأی علیه فوتبال ایران صادر شده است. این مسئله به بازار خوبی برای وکلای خارجی تبدیل شده است. بازیکنانی به ایران سفر میکنند و پس از انجام یکی دو بازی به کشورشان بازمیگردند و سپس در دادگاه هم حکم به سودشان میشود. باید موانع و مشکلات را در این راستا رفع کنیم و آموزشهای لازم را در رابطه با بستن قرارداد به باشگاهها بدهیم.
وی تأکید کرد: اینکه بازیکنی با کیفیت و بیکیفیت جذب شود در محدوده آموزشی این کلاسها نیست. این مبحث نیاز به کلاس دیگری دارد. جلسه فعلی فقط در رابطه با بحثهای ارگانیکی TMS است.
حقمان را میخواهیم
تاج همچنین در خصوص اینکه عنوان میشود برگزاری دیدار ایران و سوریه در مالزی به خاطر نداشتن کرسی قوی از طرف ایران در AFC بوده و هدایت ممبینی در مصاحبهای اعلام کرده عدهای فقط به فکر کرسیهای خود در AFC هستند و از مواضع فوتبال ایران دفاع نمیکنند، اظهار داشت: واقعیت امر این است که ما بحث، دعوا، ضدیت و تشنجی با AFC نداریم بلکه حق و حقوقمان را بر اساس موارد قانونی میخواهیم. هر کسی که پشت میز فدراسیون مینشیند باید از مواضع فوتبال ایران دفاع کند. شما دیدید در بحث برترینهای آسیا هیچ اسمی از ایران نبرد و این برای ما جای تعجب داشت. به همین خاطر باید اعتراض میکردیم که بعد از آن نام داوری و فوتسال مطرح شد.
تاج ادامه داد: ما باید اعتراضمان را به صورت قانونی بیان میکردیم. ما 40 روز قبل ایرادات ورزشگاه کشور مالزی را پیشبینی کرده بودیم و در نامهای مفصل این مسئله را به مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردیم. ما خواستیم دلیل اینکه چنین زمینی تأیید شده است را به ما اعلام کنند. نباید وقتی ما از حضور در زمین بیکیفیتی متضرر شدیم حالا این مسئله به کام دیگران تمام شود و بازی حریفانمان مقابل سوریه در زمین دیگری انجام شود. اگر ما در آن زمین بازی کردیم سایر رقبا هم در همان مکان باید به میدان بروند. متأسفانه با وجود اینکه پیشبینی این مشکلات را کرده بودیم ناظر این زمین را تأیید کرد.
تاج در پاسخ به این سؤال که آیا همچنان فدراسیون فوتبال تصمیم دارد مراسم برترینهای آسیا را تحریم کند، گفت: هنوز در این مورد تصمیم نگرفتهایم ولی قرار است نشستی برگزار کنیم و ممکن است در این مراسم شرکت کنیم.
وی در خصوص جلسهاش با رئیسفدراسیون فوتبال هلند، گفت: خوشحالم که فدراسیون فوتبال تبدیل به محلی برای رایزنیها شده و ما هم به دنبال این هستیم که مشترکات فوتبال دو کشور را بررسی و با آنها همکاری کنیم.
رئیسفدراسیون فوتبال در خصوص تکلیف پولهای بلوکه شده ایران در فیفا گفت: نشستی را با اینفانتینو برگزار کردیم و او به ما قول داد که دو موضوع را حل کند. حتی با مسئول پولشویی فیفا نیز جلسه گذاشتیم که او از ما مستنداتی را خواست و ماهم برای وی ارسال کردیم. آنها تأکید داشتند که پول اول باید به بانک منتقل شود و ما مجبور شدیم بیش از بیست نامه به فیفا ارسال کنیم تا بانک را معرفی کنیم. در نهایت آنها بانک ملت را مورد تأیید قرار دادند و ما هم نامهای از بانک ملت گرفتیم و آنها ضمانت دادند که پول تنها در اختیار فدراسیون فوتبال ایران قرار بگیرد. بخشی از این پول در حال بازگشت است ولی همین که روند دریافت پول بلوکه شده در حال طی شدن است جای امیدواری دارد.
تاج در پاسخ به این سؤال که فدراسیون چه مبلغی را باید از فیفا بگیرد، گفت: یک مبلغ مربوط به خود فدراسیون است که حدود دو میلیون دلار باید واریز شود و مبلغی حدود یک و نیم میلیون هم شامل حال باشگاهها، داوران و ... میشود که فدراسیون متعهد به پرداخت آن خواهد شد.
وی در خصوص اتفاقاتی که در آکادمی ملی فوتبال افتاده است، گفت: ما جلسهای داشتیم و همه مأموریتهای آکادمی را تقسیم کردیم. مثلا بخش درآمدزایی را زیرمجموعه کمیته اقتصادی فدراسیون کردیم و بخش آموزش را نیز به زیر مجموعه کمیته آموزش فدراسیون بردیم. اینجا بیشتر کار آکادمی انجام میدهد و مدارس فوتبال هم در همین جا مدیریت خواهد شد.
رئیسفدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که ظاهرا علیزاده با قهر آکادمی را ترک کرده است، گفت: این موضوع را نمیدانم اما ما قدردان زحمات علیزاده هستیم. کاری که در اینجا صورت میگیرد کار آکادمی نبود و به نوعی مدیریت کارهای اجرایی محسوب میشد. ما هم سعی میکنیم از علیزاده در قسمتهای دیگر استفاده کنیم.