جنایت سازمان یافته علیه مسلمانان میانمار/ حقوق بشر کجاست؟
طی هفتههای اخیر و در میان سکوت سازمانهای جهانی مدعی دفاع از حقوق بشر، هزاران مسلمان میانماری به طور سازمانیافته توسط دولت قتل عام و هزاران نفر نیز آواره شدهاند.
مسلمانان ساکن میانمار همواره مورد آزار و اذیت دولت میانمار و بودائیان بودهاند، اما مسلمان در ایالت راخین بیشترین حجم این خشونتها و آزار و اذیتها را متحمل شدهاند. طی سالهای اخیر هزاران مسلمان کشته،مجروح و آواره شدهاند، بسیاری از خانهها، سرپناهها و حتی مساجد آنها تخریب و به آتش کشیده شده است. نیروهای دولتی به روستاهای مسلماننشین حمله میکنند مردان را میکشند، خانهها را به آتش میکشند و به زنان مسلمان تجاوز میکنند.
دولت مورد حمایت غرب در میانمار، سیاست کوچ اجباری مسلمانان این کشور را در پیش گرفته و از دادن حق کامل شهروندی به صدها هزار مسلمان این کشور نیز خودداری میکند. دولت های همسایه میانمار نیز حاضر به پذیرش مسلمانان میانماری نیستند.
این حملات طی هفته های اخیر نیز به شدت افزایش پیدا کرده است و زیر سایه سکوت سنگین سازمانهای بینالمللی، هولوکاست واقعی علیه مسلمانان مظلوم میانمار در حال وقوع است. عملیات نظامی در شهر راخین طی دو هفته گذشته موجب کشته شدن دهها نفر شده و سازمان ملل تنها کاری که کرده طی گزارشی اعلام کرده است که موارد متعدد نقض حقوق مسلمانان روهینگیا در میانمار میتواند! جنایت علیه بشریت محسوب شود.
«بنگلادش» نیز با بستن مرزهای این کشور با میانمار، از ورود صدها پناهنده مسلمان به این کشور جلوگیری کرد. با ادامه جنایات سازمان یافته ارتش و نیروهای امنیتی میانمار علیه مسلمانان روهینگا، مسلمانان میانماری اسکان یافته در بنگلادش نیز از وضعیت وخیم خود و اقدامهای وحشیانه نیروهای امنیتی میانمار خبر می دهند.
بی بی سی بنگاه سخن پراکنی انگلیس طی گزارشی با بیان این که «صحت گزارشهای کشتار مسلمانان توسط دولت قابل تائید نیست در گفتوگو با یک مقام دولت میانمار مسلمانان را متهم کرده است که به نیروهای نظامی میانمار حمله کردهاند!!»
دیدهبان حقوق بشر روز دوشنبه پس از انکار دولت میانمار در مورد آزار و سرکوب مسلمانان روهینگیا در استان راخین، با استناد به تجزیه و تحلیل تصاویر ماهوارهای اعلام کرد بیش از 1250 خانه مسلمانان در روستاهای شمال غرب میانمار با خاک یکسان شده است. براساس گزارش سازمان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، حدود 30هزار مسلمانان روهینگیا نیز به دلیل خشونتهای دولت میانمار مجبور به ترک خانههای خود شدهاند.
این سازمانها در عمل اقدامی برای نجات مسلمانان نمیکنند.