kayhan.ir

کد خبر: ۸۹۹۲۹
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۸
نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی :

شعار آزادی بیان را باور کنیم یا شکایت دولت از رسانه‌ها ؟!

نمایندگان مجلس و فعالان و کارشناسان سیاسی با اشاره به سیاست دو گانه دولت در برابر رسانه‌ها تاکید کردند: نمی‌دانیم شعار آزادی بیان را باور کنیم یا شکایت دولت از رسانه‌ها ؟



سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در گفت و گو با فارس با انتقاد از برخورد دوگانه دولت در قبال رسانه‌ها گفت :‌ ما از دولت انتظار داریم مطابق همان چیزی که در خصوص رسانه‌ها مدعی آن است عمل کند و از سیاست چماق و هویج در این حوزه استفاده نکند.
وی افزود: دولت از یک‌سو می‌گوید که ما از انتقاد و آزادی بیان استقبال می‌کنیم و می‌گوید که رسانه‌ها باید آزادانه نقد کنند و از سوی دیگر، شکایت و درخواست برای بستن رسانه‌ها و محکومیت آنها را در دستورکار دارد و علیه منتقدان شکایت می‌کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: انتظار ما این است که دولت طبق همان چه که می‌گوید عمل کند و عمل آن با گفتارش یکی باشد.
نقوی خاطرنشان کرد: نباید ادعای دولت و عملکردش با هم متفاوت باشد و از یکسو در تریبون‌ها دم از استقبال از نقد بزند و از سوی دیگر از منتقدین شکایت کند.
مسئولین از الفاظ رکیک در برابر رسانه‌ها استفاده نکنند
حجت‌الاسلام احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس نیز با اشاره به برخورد دوگانه دولت با رسانه‌های منتقد گفت: نگاه مسئولان و دولت باید نسبت به رسانه‌های حامی و منتقد یکسان باشد و باید حساب منتقدان را از ضدانقلاب جدا کنند.
نماینده مردم ملایر افزود: رسانه‌های منتقد نباید از سوی مسئولان با الفاظ رکیک مورد خطاب قرار گیرند و الفاظ نامناسب در مورد آنها به کار گرفته شود.
وی اظهار داشت: مسئولان باید آستانه تحمل خود را در قبال نقد بالا ببرند و به انتقاد به عنوان یک فرصت نگاه و از آن استفاده کنند.
به جهنم فرستادن منتقدین
 مشکل را حل نمی‌کند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز با بیان اینکه سیاست دولت در قبال رسانه‌ها حمایت بی‌قید و شرط از یک گروه و برخوردهای خارج از قاعده با گروه‌های دیگر است، گفت: به جهنم فرستادن و امثال این رفتارها مشکلی را حل نمی‌کند و دولت باید آستانه تحملش را در قبال رسانه‌ها بالا ببرد.
محمداسماعیل سعیدی نماینده تبریز  گفت: سیاست دولت در ارتباط با رسانه‌ها باید با سعه صدر همراه باشد و دولت باید آستانه تحمل خود را در ارتباط با رسانه‌ها بالا ببرد.
وی افزود: اینکه رسانه‌ها از سوی دولت و رئیس‌جمهور به جهنم حواله داده شوند و حرف‌هایی از این قبیل در خصوص رسانه‌ها مطرح شود این رویه نه تنها گره‌گشا نیست بلکه باعث می‌شود روحیه تملق‌گرایی در بعضی از رسانه‌ها شکل بگیرد که این خود سم مهلکی است.
دولت باید تحمل خود را در قبال رسانه‌ها افزایش دهد
رئیس کمیته امداد امام خمینی نیز با بیان اینکه دولت باید تحمل خود را در قبال رسانه‌ها افزایش دهد، گفت: رسانه‌ها نیز باید جانب انصاف و عدالت را نیز لحاظ کنند.
پرویز فتاح درباره اظهارات رئیس‌جمهور مبنی بر لزوم آزادی رسانه‌ها و در عین حال سخنان انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره شکایت از برخی رسانه‌ها و این دوگانگی‌گفت:  هم دولت و هم رسانه‌ها باید دل بزرگ داشته باشند، لازمه تکلیف و رشد نظام اسلامی همین تبادل افکار است لذا باید با نگاه اخلاقی و اسلامی خود این موضوع را ممزوج کرد.
فتاح درباره این نحوه برخورد دولت تأکید کرد: دولت حتما باید تحمل خود را بیشتر کند چرا که دولت خود منادی آزادی رسانه‌ها بوده و رسانه‌ها نیز باید جانب انصاف و عدالت را نیز لحاظ کنند.
دولت سناریوی «پلیس خوب- پلیس بد» درباره مطبوعات را بازی نکند
مجتبی شاکری عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نیز با اشاره به برخورد دوگانه دولت با مطبوعات و آزادی بیان اظهار داشت: نیازی نیست دولت سناریوی پلیس خوب و بد را بازی کند. چرا که اگر دفاع از آزادی قلم و بیان چیز خوبی است پس چرا معاون حقوقی دولت از شکایت دولت نسبت به برخی رسانه‌ها خبر داده است؟
وی افزود: اگر دولت به دفاع از آزادی بیان و قلم معتقد است، بنابراین باید به حامیان و منتقدان خود احترام بگذارد و برای آنان حق آزادی قلم و بیان قائل شود.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد:‌ اینکه دولت بخواهد برای گروهی خاص آزادی قلم و بیان قائل شود و منتقدان خود را تعطیل و یا خواهان تعطیل رسانه‌های آنها باشد و سپس از آزادی قلم و بیان دم بزند، نوعی سیاسی کاری محسوب می‌شود.