رئیس ستاد انتخابات روحانی در خراسان جنوبی:
دولت به پایان رسید اما وعدهها عملی نشد
فعال سیاسی اصلاحطلب و رئیس ستاد حسن روحانی در استان خراسان جنوبی در سال 92 گفت: دولت به پایان رسیده اما وعدهها عملی نشده است.
«مهدی آیتی» فعال سیاسی اصلاحطلب و رئیس ستاد حسن روحانی در استان خراسان جنوبی در سال 92 گفت: آقای روحانی در 4 بخش سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ناموفق بودند و نمره قبولی ندارند.
آیتی افزود: دولت در برخی شاخصهها مثل فقر، بیکاری، طلاق، جرم و جنایت، قاچاق و مفاسد اقتصادی نیز تغییری ایجاد نکرده است. باید شاخصههای توسعهیافتگی و توسعهنیافتگی را با هم مقایسه کنیم و ببینیم کجای دولت آقای روحانی قدمی بالاتر از قدم دولت قبلی برداشته که باعث افتخارش باشد. دولت روحانی فقط بر روی یک موضوع پز میدهد و آن مسئله برجام است که در برجام نیز هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است اما امیدوارم بعد از این تاریخ، اتفاقاتی بیفتد.
وی در ادامه گفت: آقای روحانی عنصر اجرایی نیست چرا که در تمام عمرش ما کارنامه اجرایی از وی نمیبینیم. امروز کشور ما نیازمند یک مدیر اجرایی قوی است تا ما را از گردونه رکود و گرفتاریهای شدید اقتصادی نجات داده و خارج کند و این مدیر قوی اجرایی آقای روحانی نیست. از اینرو عبور از روحانی امر مبارکی است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: دولت به پایان رسیده اما وعدهها عملی نشده است.
عارف، با توصیه رئیس شورای سیاستگذاری شد
آیتی خاطرنشان کرد: عارف با توصیه، رئیس شورای سیاستگذاری شد. اگر همین امروز یک نظرسنجی در سطح کشور صورت دهید، خواهید دید که 70-80 درصد فعالان جبهه اصلاحات از عملکرد شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان ناراضی هستند؛ یعنی در حقیقت شورای سیاستگذاری به نوعی علیه اصلاحطلبان کودتا انجام داده و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات را باطل کرده است.
وی در ادامه گفت: جبهه اصلاحاتیها میدانند آقای عارف یک مدیر اجرایی متوسط است؛ البته این را هم بگویم که آقای عارف فردی خوشاخلاق، بزرگوار، محجوب، مأخوذ به حیا و محترم است و از لحاظ علمی هم ایشان جزو شاگرد اولها محسوب میشود اما همه این ویژگیها دلیل نمیشود که ما بگوییم که عارف یک چهره تمام سیاسی است. آقای محمدرضا عارف در دولت اصلاحات 4 پست مدیریتی داشت و در هر 4 جایی هم که بوده کارنامه متوسط مدیریتی داشت. اصلاحطلبان نیز بر همه این انتقاداتی که بنده نسبت به آقای عارف ذکر کردم، واقف هستند اما چون شخص دیگری را در جبهه اصلاحات ندارند، مجبورند پشت سر عارف بایستند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: آقای عارف مشکل مدیریتی در بخش سیاسی دارند که آن هم به شخصیت ایشان یعنی هیجانی بودن وی باز میگردد؛ آقای عارف آنقدر مأخوذ به حیا است که نمیتواند به شما نه بگوید. مدیری که توسط مشاورانش اداره شود که مدیر نیست.
آیتی اظهار داشت: علت شکست عارف را شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان و مشاورههای غلط سیاسی، اجتماعی و رسانهای که به آقای عارف میدادند، میدانم.
به گزارش فارس، وی افزود: من توصیه قرار گرفتن ایشان ]فاطمه حسینی فرزند صفدر حسینی[ در لیست امید را استبداد حزبی میدانم. امروز نه شهردار تهران اصلاحطلب است و نه رئیس شورای شهر و نه رئیس مجلس ما، ریشهای در اصلاحطلبی ندارد. کدامیک از این نتایج حکایت از پیروزی اصلاحطلبان دارد؟ این شعار «ما خیلی خوبیم» را کنار بگذارید، اصلاحطلبان نتوانستند هیچ پست کلیدی را در اختیار بگیرند.