اخبار ویژه
سیانیوز: ناکامی برجام تقصیر اصولگرایان است!
سایت «گویا نیوز» که ارتباطش با سازمان «سیا» را انکار نمیکند و به همین علت به «سیانیوز» هم شهرت دارد، با اشاره به حضور آقایان روحانی و ظریف در هفتادویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، طرح چند پرسش از آنان را پیشنهاد کرده و پاسخهای احتمالی آنان را هم پیشبینی کرده است! آنچه در طرح این پرسشها که هیچکدام تازگی ندارند و بارها در داخل کشور از سوی رسانهها مطرح شده، قابل توجه است اینکه «سیانیوز» در 4 پرسش یاد شده و پاسخهای احتمالی به آن، آمریکا و متحدانش را از بدعهدی در برجام تبرئه کرده و ناکامیهای ناشی از دبه در آوردن آمریکا را به جریانات انقلابی و اصولگرای داخل ایران نسبت دهد. از جمله در اولین پرسش آمده است؛ یکی از مهمترین وعدههای شما حل مشکل اقتصادی بود و به همین دلیل وارد مذاکرات هستهای شدید تا به تحریمهای اقتصادی پایان بدهید اما از آن به بعد و دقیقا در زمانی که شما نیازمند سرمایهگذاریهای خارجی بودید، مخالفان برجام با مانعتراشیهای خود مانع شدند!
گفتنی است پاچهخواری سایت وابسته به سازمان سیا برای آمریکا در حالی است که مقامات آمریکایی و از جمله وزارت خزانهداری این کشور که مدیریت تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارد، بارها به صراحت اعلام کرده است که آمریکا با تهدید بانکهای بزرگ و شرکتهای سرمایهگذار به ریسک بالای روابط تجاری با ایران مانع از برقراری روابط عادی بانکی شده است و علاوه بر تهدید بانکها و شرکتها به اعمال جرایم سنگین در صورت ورود به تبادل تجاری با ایران، شرط لازم برای عادی شدن روابط تجاری را پذیرش FATF از جانب کشورمان دانسته است! که پذیرش آن ضمن این که تمامی اطلاعات و تراکنشهای بانکی را در اختیار دشمنان بیرونی میگذارد، نوعی «خودتحریمی» نیز به دنبال دارد.
جرم عبور از چراغ قرمز با جنایت وطنفروشی قابل مقایسه نیست
سخنگوی فراکسیون موسوم به امید! در گفتوگو با خبرگزاری «ایلنا» گفته است؛ «نامه عذرخواهی مرتضوی اعتراف نامهای دیرهنگام است». وی با تأکید بر لزوم برخورد با دیگر آمران و عاملان این حوادث گفته است «تعدادی از زندانیان نیز همچون جان باختگان مورد آزار و اذیت قرار گرفتند و باید مشخص شود آیا مرتضوی حاضر به عذرخواهی از این افراد هم هست یا نه»!
این اظهارات و اظهارنظرهای مشابه برخی دیگر از مدعیان اصلاحات، نشان میدهد که وطنفروشان فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 هنوز هم بر خیانت و جنایات فراوانی که تحت مدیریت بیرونی مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل و با مدیریت داخلی سران فتنه مرتکب شدهاند اصرار دارند و متأسفانه کم کاری و کم توجهی مراکز امنیتی و اطلاعاتی و نیز دستگاه قضایی در تعقیب و مجازات وطنفروشان باعث شده است این بدهکاران که برخی از آنان مستحق شدیدترین مجازاتها هستند، خود را طلبکار نیز تلقی کنند.
نسبت سخنگوی فراکسیون امید با فتنه آمریکایی، اسرائیلی 88 نامعلوم است ولی اظهارنظر وی از جایگاه فراکسیون موسوم به امید حاکی از آن است که جنایات و خیانتهای انجام گرفته در آن پروژه آمریکایی- اسرائیلی را نادیده گرفته و این به تنهایی جرم اندک و قابل گذشتی نیست!
مرتضوی- صرف نظر از اتهاماتی که به وی وارد است و قضاوت نهایی درباره آن برعهده دادگاه است- در یک اقدام شایسته از سهم ناخواسته و غیر عمدی که به عنوان اعزام سه متهم آشوبهای 88 به بازداشتگاه کهریزک داشته است، پوزش خواسته ولی عوامل فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 که وطنفروشی، اجرای دستورالعمل بیگانگان در ادعای تقلب در انتخابات، قتل دهها انسان بیگناه فقط با این بهانه که ظاهر حزباللهی داشتهاند- دقیقاً شبیه منافقین- ائتلاف با بهاییها، منافقین، سلطنتطلبها، عبدالمالک ریگی و همه جریانات تروریستی داخل و خارج کشور، آتش زدن مسجد، سنگباران عزاداران حسینی(ع)، به آتش کشیدن اموال عمومی، حمله به پایگاه بسیج و... فقط بخشی از جنایات آنان است... اصلاً به روی نامبارک خود نمیآورند که دست به چه خیانت بزرگی زدهاند.
گفتنی است اظهارات این طیف حاکی از آن است که اساساً با آموزههای اسلامی غریبهاند و نمیتوانند عذرخواهی کسی را که دادستان تهران بوده است، آنهم به خاطر خطایی که در اعزام 3 متهم آشوبهای فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 به کهریزک مرتکب شده است، در جایگاه اصلی آن ببینند و میکوشند از این عذرخواهی به عنوان یک مستمسک برای تبرئه جنایات هولناکی که مرتکب شدهاند، بهره بگیرند و حال آن که جرم مرتضوی در مقایسه با جنایات وطنفروشان فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 چیزی شبیه عبور از چراغ قرمز در مقایسه با خیانت وطنفروشی به دستور دشمنان بیرونی است.
اسنادی که اسنودن منتشر کرده صحت دارد ولی نباید منتشر میکرد!
ادوارد اسنودن، کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا که بعد از افشای اسناد سری آژانس متبوع خود، به روسیه پناهنده شده و از اوت 2013 تاکنون در این کشور اقامت دارد، گزارش اخیر کنگره آمریکا درباره خود را مخدوش اعلام کرد و گفت؛ این گزارش حیثیت قانونگذاران در ایالات متحده را پایین میآورد.
به گزارش سایت رجانیوز، کمیته امور اطلاعاتی نمایندگان کنگره آمریکا در گزارش خود اعلام کرده است که «اکثریت مطلق اسناد سرقت شده توسط ادوارد اسنودن جزو اسرار سازمانهای اطلاعاتی و وزارت دفاع آمریکا بودند» در این گزارش آمده است «اسنودن لطمه عظیمی به امنیت ملی آمریکا وارد کرده است و اسناد سرقت شده و سپس منتشر شده از سوی اسنودن، برای دشمنان آمریکا بسیار جالب هستند و میتواند توسط سرویسهای اطلاعاتی روسیه، چین و ایران مورد سوءاستفاده قرار بگیرد.»
گفتنی است در گزارش کنگره، صحت اسنادی که اسنودن منتشر کرده است انکار نشده بلکه تنها به خسارتآفرین بودن این اسناد برای حیثیت اطلاعاتی و امنیتی آمریکا استناد شده است.
این اسناد نشان میدهد که آمریکا نه فقط از مردم این کشور و تمامی روابط خصوصی و اقتصادی آنها جاسوسی میکند بلکه زندگی خصوصی میلیونها اروپایی را نیز تحت کنترل اطلاعاتی خود گرفته است. انتشار اسناد جاسوسی و شنود تلفنی آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان که از متحدان بسیار نزدیک آمریکاست، از جمله اسنادی بود که ادوارد اسنودن منتشر کرد. انتشار این اسناد با اعتراض گسترده مردم آلمان به آنگلا مرکل روبرو شد ولی مرکل در اقدامی غیرمنتظره از آمریکا با عنوان دوست نزدیک دولت آلمان یاد کرده و اعلام کرد که از این اقدام آمریکاییها ناراحت نشده است!
محصول مشترک فرانسه و قطر، نماینده ایران در اسکار شد!
هیئت معرفی فیلم ایرانی بنیاد فارابی، یک فیلم فرانسوی- قطری را به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار معرفی کرد!
طبق معمول هر سال، این بار هم گروهی با عنوان «هیئت انتخاب فیلم ایرانی» در بنیاد سینمایی فارابی تشکیل شد و پس از سروصداهای بسیار، روز گذشته سخنگوی این اسکار، فیلم «فروشنده» را به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم آمریکایی اسکار معرفی کرد. این در حالی است که هیئت مذکور، هنوز مشخص نکرده که نسبت سینمای ایران با مراسم اسکار چیست و چرا باید یک نهاد دولتی در ایران، برای محفلی که قبلا با تجلیل از یک فیلم ضد ایرانی، دشمنی خود با کشور ما را اثبات کرده بود، کار کنند و با هیاهوی بسیار، فیلمی را برای آنها انتخاب نمایند؟!
همچنین این فیلم در شرایطی انتخاب شده که علاوه بر محتوای منفی و نمایش تصویری غیرواقعی و ناامن از کشور و مردم ایران، به گفته بسیاری از کارشناسان سینما و حتی برخی از منتقدان رسانههای شبه روشنفکری، یکی از ضعیفترین آثار اصغر فرهادی محسوب میشود.
همچنین در میان فیلمهایی که نامشان به عنوان گزینه معرفی به اسکار مطرح شده بود، «فروشنده» یکی از ضعیفترین گزینهها بود. به طور مثال، از نظر تکنیکی و ساختاری، به هیچوجه نمیتوان این فیلم را با «ایستاده در غبار» مقایسه کرد. این انتخاب نشان داد که هیئت معرفی فیلم ایرانی نیز همچون اعضای آکادمی اسکار، به جای شاخصهای هنری، با ملاکهای باندی و فضاسازی گروههای انحصارطلب و تمامیتخواه، فیلمها را انتخاب میکند و بیشتر اسیر نامها و عناوین هستند تا ارزشهای فنی و ساختاری.
اما سادهانگاری گروه موسوم به «هیئت انتخاب فیلم ایرانی» آنجاست که فیلمی را به عنوان نماینده سینمای ایران به اسکار معرفی کردهاند که اساسا یک فیلم ایرانی محسوب نمیشود. چرا که فیلم «فروشنده» محصول شرکت ممنتوی فرانسه (وابسته به اتحادیه اروپا) و با سرمایهگذاری انستیتوی فیلم دوحه (وابسته به خاندان پادشاهی قطر) است. یعنی اگر اعضای محترم این هیئت اندکی درباره قوانین و مقررات اسکار مطالعه میکردند میفهمیدند که از نظر آکادمی اسکار، شرکت تولیدکننده یک فیلم، ملیت آن را تعیین میکند نه کارگردان و بازیگران.
نکته قابل تامل این است که هیئت مذکور، پیش از این هم تجربه مشابه ناموفقی در این زمینه داشتند و فیلم قبلی اصغر فرهادی با نام «گذشته» که یک فیلم فرانسوی- ایتالیایی بود را به عنوان نماینده ایران در اسکار معرفی کردند و در نهایت هم هیچ نتیجهای نداشت.