kayhan.ir

کد خبر: ۸۴۸۵۲
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
دادستان تهران:

مدیرعامل بانک دی بازداشت شد

دادستان عمومی و انقلاب تهران از ارجاع گزارش مربوط به بانک دی (وابسته به بنیاد شهید) به شعبه بازپرسی دادسرای کارکنان دولت خبر داد و گفت: مدیرعامل سابق بانک دی در این پرونده بازداشت شده است.


به گزارش روابط عمومی دادسرای تهران، عباس جعفری دولت آبادی در جلسه شورای معاونان و مدیران دادسرای تهران در خصوص رسیدگی به گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از بنیاد شهید، از ارجاع گزارش مذکور در بخش مربوط به بانک دی به شعبه بازپرسی دادسرای کارکنان دولت خبر داد و افزود: بخش دیگر گزارش در دست بررسی و اقدام است و همچنین مدیر عامل سابق بانک دی به لحاظ اتهامات انتسابی بازداشت شده است.
وی با تبیین عملکرد قوه قضائیه در پرونده‌های فساد اقتصادی، ضمن اشاره به برخی پرونده‌های مهم، گفت: در امور بانکی پرونده‌های زیادی مطرح شده که بعضاً منجر به صدور حکم شده است (همچون پرونده بابک زنجانی)، یا حکم اجرا شده است (مثل پرونده گروه امیرمنصور آریا) و یا در حال رسیدگی است (مانند پرونده‌های مرتبط با معوقات بانکی، ارز، زمین خواری، باندهای جعل و...).
جعفری در خصوص پرونده‌های مرتبط با تامین اجتماعی با اعلام اینکه دادسرای تهران در رسیدگی به گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی اقدامات زیادی انجام داده است، از صدور چند کیفرخواست و ارسال پرونده‌های تامین اجتماعی و هتل هما به دادگاه خبر داد و گفت: مورد اخیر منتهی به صدور حکم برائت از سوی دادگاه شده و با اعتراض دادستان در حال رسیدگی در مرحله تجدیدنظر است.
دستگاه قضا برای هیچ شخصی
 مصونیت قائل نیست
وی با اشاره به تحلیل برخی خبرگزاری‌های داخلی در مورد مبارزه با فساد اقتصادی و انتقاد از قوه قضائیه در خصوص حاکمیت بوروکراسی اداری در آن و نبود قاطعیت قضات در مبارزه با فساد و ادعای وجود مصونیت نامرئی برای مسئولان متخلف، گفت: با قاطعیت اعلام می‌کنیم که دستگاه قضایی و دادسرای تهران در مبارزه با فساد هیچ مصونیتی برای اشخاص و مسئولان دولتی یا نهادهای عمومی و شهرداری‌ها قائل نیست و فرایند رسیدگی در مراجع متعدد قضایی مانع از آن نیست که سیاست اصلی قوه قضائیه و دادستانی تهران در مبارزه با مفاسد اقتصادی، مخدوش شود.
جعفری دولت آبادی با تشبیه اثر فساد بر ارکان حکومت، به عملکرد موریانه که پایه‌ها را سست می‌کند، کاهش اعتماد مردم به مسئولان را از آثار سوء مفاسد اقتصادی دانست و پیرامون عملکرد قوه قضائیه در مبارزه با فساد اظهار داشت: در هیچ دوره‌ای به اندازه سال‌های اخیر با فساد مبارزه نشده است.
پیگرد قانونی هتک حیثیت افراد در برخی رسانه ها
جعفری دولت‌آبادی به تبیین نقش رسانه‌ها در مبارزه با فساد پرداخت و با اشاره به رسالت مطبوعات در انتشار صحیح اخبار و اطلاع‌رسانی به مردم، گفت: امروزه برخی رسانه‌ها در این راستا نقش مثبت ایفا کرده، اما برخی دیگر اخبار کذب انتشار می‌دهند و در انعکاس اخبار خلاف واقع از یکدیگر سبقت می‌جویند.
دادستان تهران با هشدار به رسانه‌هایی که اخبار ناصحیح و خلاف واقع منتشر می‌کنند، گفت: رسانه‌ها نمی‌توانند با توجیه و ادعای اطلاع‌رسانی، مطالب و گزارش‌های خلاف واقع منتشر نموده و موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم آورند.
وی خاطرنشان کرد: برخی سایت‌های خبری و رسانه‌ها باید توجه کنند وقتی مشخصات افرادی را بدون اثبات جرم در مراجع قضایی را منتشر می‌کنند موجبات هتک حیثیت افراد را فراهم می‌کنند.
جعفری افزود: دادستانی تهران در مورد مدیران مسئول رسانه‌ها و سایت‌های خبری که خارج از چارچوب وظایف مقرر اقدام نمایند، مطابق قانون اقدام خواهد کرد.
دادستان تهران ضمن تشکر از رسانه‌هایی که نقش خود را در مبارزه با فساد به خوبی ایفا می‌کنند، از اصحاب مطبوعات و مدیران مسئول سایت‌های خبری خواست که ابزار دست جریان‌های سیاسی نشده و مطالب مربوط به قوه قضائیه و دادستانی و پرونده‌هایی قضایی را بدون قید منبع معتبر درج نکنند.
دستگاه ها‌ در حادثه ریزش زمین
به دنبال رفع مسئولیت از خود نباشند
دادستان تهران با اشاره به ریزش زمین در غرب تهران، از مسئولان دستگاه‌های مرتبط با این حادثه همچون استانداری، شهرداری، آب و فاضلاب و سازمان مترو خواست صرفاً در پی رفع مسئولیت از خود نباشند، بلکه با ورود جدی به مسائل شهری، در جهت پیش‌گیری از حوادث مشابه در شهر تهران تدبیر کنند.
جعفری دولت آبادی با بیان این‌که زیبنده نیست که هر چند وقت یکبار بخشی از یک خیابان در پایتخت فرو بریزد، گفت: تکرار این حوادث برای مردم احساس نا امنی ایجاد می‌کند و باید مسئولان در این زمینه احساس مسئولیت بیشتری کنند.