kayhan.ir

کد خبر: ۸۴۴۲۲
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۷

اثرات مخرب پدیده شوم فیش‌های نجومی


 عقیل فرمانی
 بعد از رسانه‌ای شدن فیشهای حقوقی نجومی و دریافتی‌های کلان تعدادی از مدیران و مسئولین از بعد داخلی و مردمی لطمات جبران‌ناپذیری بر این درخت تناور که 38 سال باعزت و افتخار، با فراز و نشیب‌ها، تندبادهای شدید و بنیاد‌کن را تحمل کرده بود، وارد کرد.
چرا که این نهضت و انقلاب با خون هزاران شهیدو انسان مخلص و بی‌ادعا که در قید و بند چیزی به نام فیش حقوقی نبودند، آبیاری شده است. این ملت سرافراز و مظلوم در تمامی صحنه‌ها و میادین گوش به فرمان ولایت و امام و پیشوای خود، حماسه‌ها آفریده‌اند، گردنه‌های سخت و صعب‌العبور را پشت سر گذاشته‌اند. اکنون که شاهد دست درازی و زیاده‌خواهی عده‌ای تحت عناوین مدیر و مسئول و دولتمرد، هستند به یاد جمله و هشدار تاریخی حضرت امام خواهند افتاد که فرمود: «نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.»
لذا تبعات و اثرات مخرب این پدیده شوم را به اختصار تقدیم می‌نمایم، شاید مورد توجه مسئولان و دلسوزان نظام قرار گرفت:
1- باز بودن راه‌های به ظاهر قانونی، برای قانون‌شکنی قانون‌شکنان و دورزدن قانون توسط انسانهای زیاده‌خواه و فاسد. که متأسفانه با یقه‌های سفید و ظاهری مذهبی هم وارد میدان شده‌اند.
2- به‌وجود آمدن روحیه اشرافیگری در بین مسئولین و خانواده‌های آنان، که اگر این قضیه لو نمی‌رفت. قطعا این روند ادامه پیدا می‌کرد و چه بسا اکنون هم ادامه دارد.
3- از بین رفتن انگیزه و تعهد در بین کارمندان و دیگر کارکنان دستگاه‌های دولتی و اجرائی و همچنین مراکز تربیتی و آموزشی. چرا که فاصله دریافتی خود را با فلان مدیر و... مقایسه می‌کنند، پیش خود می‌گوید: چرا باید اینطور باشد؟
4- ترویج روحیه کسب درآمد و پول به هر قیمتی. وقتی جوان و افراد جامعه می‌بینند مسئولین و متولیان اقتصاد و اداره جامعه در گرفتن و به دست آوردن پول بیشتر از هم سبقت می‌گیرند، در نتیجه وی هم تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد که از قافله عقب نماند، به هر قیمتی و به هر شکلی به دنبال درآمد و پول بیشتر می باشد، حالا حلال یا حرام.
5- بی‌اعتمادی عمومی مردم به نظام و مسئولین. خصوصا بعد از اینکه ببینند برخورد جدی هم با این افراد صورت نگرفته است. بلکه در جائی دیگر بکارگیری شده‌اند. مردم به شدت بدبین می‌شوند.
6- ظلم و اجحافی نابخشودنی به قشر کارگر و کشاورزان زحمت‌کش و مظلوم در نتیجه پائین‌آمدن روحیه کار و بازدهی تولید. فشل شدن خط مقدم، چرا که سرپنجه و نیروی مستقیم حاضر در میدان تولید و اقتصاد این دو قشر هستند.
7- جریحه‌دار شدن قلب و دل پدران و مادران شهید و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان، آنهائی که جگرگوشه‌هایشان را به خاطر حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی تقدیم کردند، سخت است که امروز ببینند زالوصفتان و موریانه‌ها انقلاب اسلامی را از درون خشک می‌کنند!
8- زمینه سوءاستفاده افراد سودجو و غارتگران و چپاولگران بیت‌المال در عرصه‌های مختلف، عده‌ای همیشه از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند.
9- لطمه شدید به اعتقادات و باورهای دینی مردم و نسل جوان. چرا که از خود سؤال می‌کنند فلان مسئول که ماهیانه پیش از 100 میلیون حقوق می‌گرفته، آیا حلال و حرام و مسائل شرعی را هم می‌دانسته یا نه؟ فرایند نصب و تأیید صلاحیت این افراد چگونه بوده است؟ آیا اینها اتفاقی و تصادفی شده‌اند مسئول یا سازوکاری بوده؟ اینها خودشان قیامت و حساب و کتاب و حلال و حرام را قبول دارند یا ندارند؟ و دهها سؤال دیگر.
10- و در پایان بزرگ‌ترین لطمه ای که زد، خون دل خوردن امام مسلمین و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای عزیز که امروز یک تنه در مقابل تمامی گرگ‌های تیزدندان و استکبار جهانی ایستاده است. معادلات آنها را به هم ریخته با پشتیبانی این ملت بصیر و هوشیار. حالا امروز به خاطر بی‌عرضگی و ناتوانی متولیان اقتصادی و معیشتی مردم، مجبور شود بگوید: من شرمنده معیشت مردم هستم!
لذا همان‌طوری که سال 95 سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده، انتظار می رود دستگاه قضائی و سیستم‌های نظارتی و کنترلی از مصلحت‌اندیشی و مسامحه‌کاری دست بردارند، با اقدامی انقلابی و جهادی با این پدیده و جریان شوم برخورد نمایند. به طوری که ملت ببینند و تحسین کنند، چرا که فیش‌های حقوقی، اتفاقی و حادثه‌ای گذرا نیست. بلکه جریان و فرهنگ خطرناکی است که اگر فکر اساسی و برخوردی جدی و قاطع نداشته باشیم، کمر نظام اسلامی را خواهد شکست.از تاریخ اسلام و اتفاقات دوران امام حسن مجتبی(ع) و همچنین خلیفه سوم درس و عبرت بگیریم.