kayhan.ir

کد خبر: ۸۴۱۹۶
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۴
استفاده تکفیری‌ها از تسلیحات شیمیایی و سکوت مدعیان حقوق بشر (بخش دوم)

رهاورد حمایت از تروریست ‌ها‌ ی ‌تکفیری زخم شیمیایی بر بد ن کودکان


بر روی بدن یک دختر سه ساله و نوزاد پنج روزه و پدر و مادر آنها آثار و علایم عجیبی به چشم می‌خورد، چشم‌های سرخ، تاول‌هایی ضخیم و زرد رنگ برروی پوست، مشکلات تنفسی و...
این علائم بخشی از ویژگی‌های ظاهری غیرنظامیانی است که هدف حملات شیمیایی تروریست‌های تکفیری در سوریه قرار گرفته‌اند. تروریست‌هایی که از سوی مدعیان حقوق بشر مورد حمایت مالی و تسلیحاتی قرار می‌گیرند. مدعیانی که برایشان تفاوتی نمی‌کند این سلاح‌های شیمیایی علیه چه کسانی به کار برده می‌شود؟ نظامیان یا غیرنظامیان، زن و کودک، پیر و جوان، و این درحالی است که اگر کوچکترین آسیبی به یکی از شهروندان آنها وارد شود تبلیغات وسیعی به راه می‌اندازند و همه دنیا را تروریست می‌نامند اما ساکنان مظلوم و بی‌گناه شهرها و روستاهای سوریه مورد حملات توپخانه‌ای و شیمیایی تروریست‌های داعش قرار می‌گیرند و صدای کسی هم درنمی‌آید...!
این خانواده چهار نفره که به کلینیک پزشکان بدون مرز انتقال داده شدند همگی اهل شهر کوچک «مرآ» در نزدیکی حلب بودند که بر اثر استنشاق گاز سارین مصدوم شدند. گازی که در سوریه توسط تروریست‌ها به کار گرفته شد اما انگشت اتهام به سوی نظام سوریه نشانه گرفته شد. اتهامی که با حضور کارشناسان سازمان ملل در سوریه ثابت شد و بالعکس تروریست‌ها متهم شدند چرا که در انبارهای مهمات آنها مخازن گاز سارین کشف شد.
رفتارهای دوگانه مدعیان حقوق بشر
براساس قاعده مسلم حقوق بین‌الملل که قدمتی بیش از 110 سال دارد کاربرد مواد شیمیایی و سلاح‌های ممنوعه در جنگ علیه نظامیان و افراد غیرنظامی ممنوع است. این ممنوعیت در پروتکل 1925 ژنو که امروزه از جمله مبانی قاعده عرفی و آمره منع کاربرد سلاح شیمیایی به حساب می‌آید به صورت ویژه مورد تأکید و تأیید قرار گرفته است. اما از تاریخ تصویب این پروتکل تاکنون موارد متعددی از به کارگیری سلاح‌های شیمیایی و کشتار جمعی در جنگ‌ها دیده شده که نشان دهنده رفتارهای متناقض و دوگانه مدعیان حقوق بشر است.
به‌رغم اینکه کشورهای غرب در زمینه سلاح‌های شیمیایی خود تولیدکننده، صادرکننده و استفاده کننده بوده‌اند در نحوه برخورد با سایر کشورهایی که قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی را نقض کرده و از چنین سلاح‌های مرگباری علیه دیگر کشورها استفاده کرده‌اند نیز صادق نبوده و برخوردهای دوگانه‌ای داشته‌اند.
«سیامک باقری» استاد دانشگاه وکارشناس مسائل سیاسی در این‌باره می‌گوید: «در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران با توجه به اینکه 252 مورد از سلاح‌های شیمیایی علیه ایران استفاده شد اما کشورهای غربی و شورای امنیت هرگز این جنایت را محکوم نکرده و در مقابل آن سکوت کردند. حتی زمانی که به درخواست ایران یک گروه حقیقت‌یاب از سوی سازمان ملل به ایران اعزام شد و به کارگیری گاز خردل و گاز اعصاب در ایران از سوی رژیم صدام را تأیید کردند باز هم  اعضای شورای امنیت در بیانیه‌ای بدون ذکر نام عراق به عنوان به کارگیرنده سلاح شیمیایی، تنها طرفین جنگ را به پایبندی به پروتکل 1925 ژنو دعوت کردند.»
وی اضافه می‌کند: «استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح شیمیایی در جنگ با فلسطینیان از جمله موارد دیگری است که کشورهای غربی حتی حاضر به موضع‌گیری درباره آن نمی‌شوند چه برسد به محکومیت و اقدام علیه این رژیم! در واقع فشارهای آمریکا و کشورهای غربی بر سازمان ملل موجب شده که این سازمان نقش مؤثری در جلوگیری از به کارگیری سلاح شیمیایی توسط رژیم صهیونیستی نداشته باشد. درحالی که پزشکان غربی پس از سفر به غزه اعلام کردند که زخم‌ها و سوختگی‌های مشکوک و ناشناخته بر بدن فلسطینی‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل از گازهای شیمیایی استفاده کرده است.در جنگ 33 روزه اسرائیل علیه لبنان نیز این رژیم از بمب‌های فسفری استفاده کرد.»
افشاگری یک کارشناس غربی
«گوردون داف» کارشناس آمریکایی مطرح در امور امنیتی در یک مصاحبه به افشاگری می‌پردازد و می‌گوید: «آمریکا شریک جنایات صدام و ارتش بعثی در استفاده از سلاح‌های شیمیایی علیه ایران است.»
وی در این مصاحبه اعتراف می‌کند که در طول 8 سال جنگ ایران و عراق، رژیم صدام به دفعات ازسلاح‌های شیمیایی علیه ملت ایران استفاده کرد در حالی که امام خمینی(ره) به هیچ وجه به رزمندگان و فرماندهان جنگ این اجازه را نداد که از سلاح‌های کشتار جمعی در این جنگ استفاده کنند و یا حتی اجازه حمله متقابل به مناطق شهرنشین عراق را نیز صادر نکرد.
به گفته این کارشناس امنیتی، غرب هرگز درباره نقش خود در حادثه دلخراش به کارگیری سلاح‌های شیمیایی علیه مردم ایران شفاف عمل نکرده و حتی صدام به دستور ریگان رئیس‌جمهور وقت آمریکا این جنگ را به ملت ایران تحمیل کرد. اما مقامات آمریکایی حاضر نیستند اعتراف کنند که در جنایات صدام شریک هستند!
این کارشناس آمریکایی همچنین می‌گوید: «ایالات متحده همواره ادعا می‌کند که طرفدار حقوق بشر و اقدامات بشردوستانه است و درعین حال به دیگر کشورها حمله می‌کند و مدعی است که می‌خواهد آزادی و دموکراسی را برای آنها فراهم کند درحالی که آمریکا باید پاسخ بدهد دلیل این رفتارهای متناقض و دوگانه چیست؟ دلیل فروش سلاح‌های شیمیایی و میکروبی به کشورهای دیگر چیست؟ دلیل در اختیار گذاشتن رایگان سلاح‌های ممنوعه و کشتارجمعی برای تروریست‌ها چیست؟
امروزه آمریکا و اروپا میلیاردها دلار صرف به‌روزرسانی و حفظ سلاح‌های کشتار جمعی خود می‌کنند درحالی که قادر نیستند از موجودی بزرگ سلاح‌های هسته‌ای خود نگهداری کنند. زرادخانه‌های هسته‌ای کشورهای غربی مملو از سلاح شیمیایی، هسته‌ای و خطرناک است و نگهداری آنها به شرایط امنیتی ویژه‌ای نیاز دارد که از عهده این کشورها خارج است بنابراین ترجیح می‌دهند دیگر کشورها را نیز درگیر کنند و زرادخانه‌های خود را به کشورهای دیگر منتقل و هزینه خود را کاهش دهند. بهترین مثال وجود زرادخانه بزرگ هسته‌ای اسرائیل است که از سوی آمریکا تقویت و تغذیه می‌شود.
نقش آمریکا در ساخت
سلاح‌های شیمیایی اسرائیل
«دیوید بن گوریون» اولین نخست‌وزیر اسرائیل معتقد بود، اسرائیل را باید روی مخروبه‌های فلسطین و اجساد مردم بنا کرد به همین دلیل از نمایندگان آژانس یهودیان در اروپا می‌خواهد که دانشمندانی استخدام کنند که توانایی اسرائیل برای کشتن عده زیادی از مردم را افزایش دهند!
برنامه سلاح‌های شیمیایی و میکروبی اسرائیل از همین زمان آغاز می‌شود و تاکنون ادامه دارد. در این برنامه از متخصصان آمریکایی استفاده می شود و آنها مسئولیت تحقیق، بررسی و ساخت سلاح‌های میکروبی را به عهده می‌گیرند.
طبق اطلاعات افشا شده تعداد زیادی از دانشمندان فعال در ساخت تسلیحات شیمیایی اسرائيل یا آمریکایی هستند و یا ارتباط نزدیکی با متخصصان آمریکایی دارند به غیر از آمریکا، انگلیس، هلند، آلمان و برخی از کشورهای اروپایی هم ارتباط نزدیکی با مرکز تحقیقات بیولوژیک اسرائیل دارند.
به سبب همین حمایت ها است که رژیم صهیونیستی به رغم داشتن بزرگ‌ترین زرادخانه سلاح‌های شیمیایی در غرب آسیا، پیمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی را امضا نکرده و عضو هیچ کنوانسیونی در این ارتباط نشده است.
دکتر «حسین احمدی» عضو هیئت علمی دانشگاه در گفت‌وگو با گزارشگر کیهان در این باره می‌گوید: «رژیم صهیونیستی یک رژیم متجاوز، خونخوار و جنایتکاری است که به هیچ قانون و مقررات بین‌المللی پایبند نیست وعلت آن هم رابطه نزدیک با گردانندگان سازمان ملل و کشورهای غربی است.»
وی تصریح می‌کند: «اکثر گردانندگان سازمان ملل یا خود صهیونیست هستند یا رابطه نزدیکی با صهیونیست‌ها دارند به همین دلیل برای آنها ترس و واهمه‌ای از نقض قوانین بین‌الملل و لگدمال کردن حقوق انسان‌ها وجود ندارد.»
این استاد دانشگاه اضافه می‌کند: «اگر کشوری مثل ایران برخلاف مصالح و منافع کشورهای غربی عمل کند با انواع و اقسام تحریم‌ها، انتقادها و واکنش‌ها مواجه می‌شود اما چرا رژیم صهیونیستی که هر روز جنایات متعددی نسبت به مردم بی‌گناه فلسطین مرتکب می‌شود مورد بازخواست و محاکمه قرار نمی‌گیرد؟!»
وی همچنین می‌گوید: «علت گستاخی‌ها و خودسری‌های رژیم صهیونیستی به این دلیل است که کشورهای غربی می‌خواهند این رژیم را در غرب آسیا نگه دارند تا علیه مقاومت اسلامی، علیه ایران، حزب‌الله و سوریه قرار بگیرد و با آن‌ها مبارزه کند به همین دلیل اگر این رژیم کنوانسیون منع به کارگیری سلاح های شیمیایی را هم امضا نکند برای آنها مشکلی ایجاد نمی‌کند...!»
اسرائیل تنها رژیمی در دنیا است که با سابقه استفاده گسترده از سلاح‌های شیمیایی به ویژه علیه مردم غزه هیچ نهاد بین‌المللی با آن کاری نداشته و هیچ کسی حرفی به این رژیم نزده است. به همین دلیل است که تاکنون پای یک بازرس هم به سرزمین‌های اشغالی نرسیده است.
نقض آشکار حقوق بشر در سوریه
از شروع جنگ سوریه نزدیک به پنج سال می‌گذرد و تروریست‌های تکفیری با حمایت و پشتیبانی کشورهای غربی و عربستان هر روز بر دامنه جنایات خود می‌افزایند. تروریست‌ها تصور می‌کردند که کار نظام سوریه را ظرف چند روز می‌توانند یکسره کنند زیرا حامیان غربی به آنها گفته بودند این جنگ زیاد طول نمی‌کشد و بشاراسد رئیس‌جمهور سوریه نمی‌تواند مدت زیادی دوام بیاورد اما ارتش سوریه با همراهی نیروهای مردمی و مقاومت اسلامی توانست بر تروریست‌ها غلبه کند و معادله بازی تروریست‌ها و حامیان غربی‌شان را تغییر دهد. اکنون تروریست‌ها به عنوان آخرین راه برای ضربه‌زدن به نظام سوریه استفاده از سلاح‌های شیمیایی را انتخاب کرده‌اند.
سلاح هایی که به اعتراف پایگاه اینترنتی‌«ویتران« (سایت کهنه‌ سربازان آمریکا) از طریق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به ترکیه تحویل و ترکیه نیز به تروریست‌ها داده است.
یک مدافع حرم که به تازگی از سوریه بازگشته است در این باره می‌گوید: «موضوع سلاح شیمیایی دستاویزی برای کشورهای غربی جهت حضور نظامی در سوریه است. چرا که به این بهانه می‌توانند مستقیما در این کشور دخالت کنند و نظام سوریه را به خیال خود ساقط کنند.»
وی اضافه می‌کند: «واقعیت در سوریه چیز دیگری است و تا کسی خودش در صحنه‌های نبرد سوریه حضور نداشته باشد نمی‌تواند عمق جنایات تروریست‌ها را درک کنند. تروریست‌هایی که به راحتی شهروندان سوری را قتل‌عام می‌کنند از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند و به زنان و کودکان رحم نمی‌کنند آیا از به کارگیری سلاح‌های شیمیایی ترس و واهنه دارند؟!»
این مدافع حرم تاکید می‌کند: «در طول درگیری‌های مسلحانه، مسئله کاربرد این سلاح‌ها توسط تروریست‌ها بارها مطرح شده بود و رزمندگان در پی راهکارهایی برای مقابله با این سلاح‌های مرگبار بودند، اما این مسئله غالبا در وضعیت هشدار قرار داشت و کسی باور نمی‌کرد که تروریست‌هایی که خود را ارتش آزاد، ارتش میانه‌رو یا عناوینی ظاهری قلمداد می‌کنند به این راحتی علیه مردم غیرنظامی از این سلاح‌های شیمیایی استفاده کنند.»وی می‌گوید: «به کارگیری این سلاح‌ها علیه نظامیان تقبیح شده و عملی غیرانسانی و ضدبشری است چه برسد به غیرنظامیانی که واقعا بی‌پناه هستند و نباید آنان را وارد معرکه جنک کرد!»
دولت‌های قربانی سلاح‌های شیمیایی باید نسبت به این جنایت وحشیانه اقدام نمایند و با پیگیری مناسب نگذارند این جنایت بین‌المللی بدون مجازات بماند.بدون شک سازمان ملل متحد موظف به تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بی‌طرف با همکاری نهادهای منطقه‌ای و دولت‌های ذی‌ربط برای بررسی نوع سلاح‌های شیمیایی استفاده شده، عاملین آن و همچنین نحوه دسترسی عاملان به این سلاح‌ها است.این سازمان بین‌المللی بالاخره در طول حیات خود باید ثابت کند اقدامی در جهت منافع ملت‌ها انجام داده در غیر این صورت این سازمان هم مانند مؤسسان خود تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بشری خواهد بود.