kayhan.ir

کد خبر: ۸۲۶۴۳
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
سخنگوی کمیسیون اصل نود‌:

در پیگیری حقوق‌های نجومی برخی سازمان‌ها همکاری نمی‌کنند‌!


سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره پیگیری حقوق‌های نجومی برخی مدیران گفت‌: متاسفانه بعضی از سازمان‌ها پیرامون همکاری با سازمان‌های مربوطه در راستای بررسی حقوق‌های مدیران خود  جوابگوی سوالات سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نیستند و خود را مستثنی می‌دانند!
بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان درباره اینکه آیا تعداد دقیق کسانی که حقوق‌های نجومی دریافت کرده‌اند مشخص شده است‌، اظهار کرد‌: با توجه به جلساتی که در کمیسیون اصل نود تا به امروز پیرامون دریافت حقوق‌های نجومی برگزار شده است اما هنوز آمار دقیقی درباره تعداد افرادی که این حقوق‌ها را دریافت کرده اند مشخص نشده است.
وی افزود: کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با توجه به اینکه قرار است گزارش جامعی را در مورد این پرونده در صحن علنی مجلس ارائه دهد بدون شک تمامی موارد لازم را در نظر می‌گیرد تا با همکاری سازمان‌های مربوطه اطلاعات لازم پیرامون این پرونده را کسب کند.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا به امروز نزدیک به 30 نفر از دریافت‌کنندگان حقوق‌های غیر‌متعارف شناسایی شده‌اند‌، تأکید کرد: تقریبا از میزان 950 پرونده مدیرانی که مورد بررسی قرار گرفته‌اند‌، مشخص شده که تنها کمتر از سه درصد آنها حقوق‌های بالای 30 میلیون دریافت می‌کرده‌اند که جزئیات اطلاعات حقوقی آنها توسط سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات نیز مشخص شده است.
پارسایی با اشاره به اینکه تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا گزارش مربوط به حقوق‌های نجومی را ظرف یکی دو هفته آینده آماده کنیم گفت‌: متاسفانه بعضی از سازمان‌ها پیرامون همکاری با سازمان‌های مربوطه در راستای بررسی حقوق‌های مدیران خود جوابگوی سوالات سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نیستند و خود را مستثنی می‌دانند که این موضوع متاسفانه روند کار را کند کرده است.
وی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری این سازمان‌ها بتوانیم گزارش جامعی را پیرامون این موضوع تهیه و به مردم ارائه دهیم تا با کسانی که حقوق‌های غیرمتعارف دریافت می‌کردند به طور جدی برخورد شود.
این که برخی سازمان‌ها در روند پیگیری موضوع فیش‌های نجومی همکاری نکرده و خود را مستثنی می‌دانند این سوال را به وجود می‌آورد که چرا اسامی این سازمان‌ها اعلام نمی‌شود.
از سوی دیگر در حالی که از اولین روزهای رسانه‌ای شدن حقوق‌های نجومی مسئولین دولتی از رئیس‌جمهور گرفته تا سخنگوی دولت و معاون اول رئیس‌جمهور بارها از پیگیری موضوع و گزارش به مردم سخن گفته و حتی برخی مدیران برکنار و یا با استعفای آنان موافقت شده است چرا برخی سازمان‌ها علیرغم ادعای دولت مبنی بر پیگیری موضوع با نهادهای نظارتی همکاری نمی‌کنند‌؟!
رئیس‌جمهور در سفر به کرمانشاه تعداد مدیران نجومی را چند صد نفر و جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور این مدیران را زیر 50 نفر اعلام کرد و سخنگوی کمیسیون اصل نود نیز می‌گوید «تنها 30 نفر حقوق نامتعارف می‌گیرند» سوال این جا است که چرا تعداد این مدیران هر روز آب می‌رود؟
 از سوی دیگر در حالی که هنوز برخی سازمان‌ها با نهادهای نظارتی در پیگیری موضوع همکاری می‌کنند تعداد مدیران متخلف نمی‌تواند به صورت نهایی اعلام شود تا روزی که اسامی مدیران متخلف و سازمان‌هایی که خود را استثنا می‌دانند معرفی شوند‌.