اشتیاق طلاب و دانشجویان خارجی برای حضور در اردوهای جهادی
مسئول گروه جهادي خاتمالائمه كه طلاب و دانشجويان خارجی در آن عضويت دارند از اشتیاق آنان برای سازندگی در ایران از طریق اردوهای جهادی خبرداد.
عبدالله جعفري با بيان اينكه گروه جهادي خاتم الائمه، يك گروه جهادي چند مليتي است، مي گويد: «گروه جهادي ما متشكل از طلاب و دانشجويان ايران، عراقي، سوري و اندونزيايي است. حضور در اردوي جهادي براي طلاب و دانشجويان خارجي كه در ايران تحصيل ميكنند بسيار جذاب و در وهله اول باورنكردني به نظر مي رسد. اما وقتي در اردو حضور پيدا ميكنند، با چشم خود مي بينند كه جوانان ايراني بدون هيچ دستمزدي به صورت داوطلبانه اوقات فراغت و تفريح خود را صرف ساختن مسجد و منزل مسكوني براي محرومان و مستضعفان ميكنند و اين براي آنها بسيار جالب است.»
وی مي افزايد: «آنها به ما ميگويند تا زماني كه براي تحصيل در ايران هستيم به شما كمك ميكنيم تا ام القراي جهان اسلام را بسازيد و هنگامي كه با اتمام تحصيلات به كشورمان بازگرديم، در آنجا گروه جهادي تاسيس مي كنيم تا اين بار كشور خودمان را بسازيم و فرهنگ جهادي را در سرزمين مادريمان جاري كنيم. همه اين جهادگران اذعان دارند كه خدمت رساني به نيازمندان انسان را پرورش مي دهد. ما هم براي جهادگران خارجي كلاسهاي جهادي برگزار ميكنيم تا با انتقال تجربيات بتوانند خودشان يك گروه جهادي را مديريت كنند.»
وي درباره پروژه هاي عمراني گروه خاتم الائمه، خاطرنشان مي كند: «در اردوي جهادي هريس آذربايجان شرقي بوده چند منزل مسكوني براي نيازمندان ساخته شد. مسجد جامع علي ابن ابيطالب (ع) شهرستان خداآفرين هم در حال تكميل است. ما در كنار فعاليت هاي عمراني، برنامههاي فرهنگي را هم بطور جد پيگيري مي كنيم. در برنامههاي فرهنگي طلاب و دانشجويان به آموزش نماز، قرآن و احكام ميپردازند. اجراي مسابقات قرآني و مذهبي بين نوجوانان از ديگر برنامه هاي فرهنگي اين گروه جهادي است. مسئله فرهنگ پايه و اساس سبك زندگي است و تا درست نشود مشكلات زندگي رفع نخواهد شد».
مسئول گروه جهادی خاتمالائمه، مي افزايد: «روستاها از ظرفيت بسيار بالايي براي اشتغالزايي و درآمدزايي برخوردارند و در عين حال بيكاري ريشه همه محروميتها و مشكلات است. ما بر آن شديم تا با برگزاري كلاسهاي آموزشي، فرهنگ اقتصاد مقاومتي را در روستاها ترويج دهيم. بعضا در روستاها ديده ايم كه محصولات به هدر ميروند و روستاييان نمي دانند كه چگونه ميتوانند محصولات خود را به پول تبديل كنند.
بسياري از روستاييان قدر موقعيت خودشان را نمي دانند و به اميد يافتن شغل به شهرها مهاجرت مي كنند كه متاسفانه جز شكست عاقبت ديگري ندارد. جوانان روستايي وقتي به شهر مي روند جز شغل كاذب چيز ديگري قسمتشان نمي شود. از اين جهت دوباره دست از پا درازتر و پشيمان به روستا بر مي گردند.»
عبدالله جعفري، اظهار مي كند: «جوانان اگر در روستا به فعاليت بپردازند، به شرط برخورداري از آموزش و حمايت مسئولان در عرصه هاي اقتصاد مقاومتي ميتوانند بسيار موفق شوند. از اين جهت آموزش زنبورداري، پرورش مرغ بومي، بوقلمون، بلدرچين، قرقاول و شترمرغ، آموزش مشاغل خانگي، صنايعدستي و صنايع تبديلي را در برنامههاي اصلي خود قرار دادهايم».
مسئول گروه جهاد خاتمالائمه، مي گويد: «اساس كار جهادي بايد براساس برنامه ريزي و شناسايي نيازمندي هاي يك روستا باشد. حال اين نيازمنديها مي تواند در عرصه هاي عمراني، فرهنگي، پزشكي و اقتصادي باشد. اين مهمترين كار گروههاي جهادي است زيرا با اين كار زحمات هدفمند مي شود و ما به هدف مي زنيم. مثلا در شهرستان خدا آفرين كه براي كارهاي عمراني رفته بوديم متوجه شديم فرش بافي يكي از هنرهاي ساكنين اينجاست. كارگاه قالي بافي را راه انداختيم و در نتيجه روستائيان به صورت حرفه اي كار قالي بافي را ادامه دادند. ظرفيت بازار را نيز سنجيديم و مشتريها را برايشان پيدا كرديم.
او خاطرنشان مي كند: «فعاليت جديدي به نام كلاسهاي مهدويت و دشمن شناسي را در مناطق محروم برگزار كردهايم كه به نظر ما بسيار مورد نياز است. ما در برخي از روستاها براي خدمترساني كه رفته ايم ديدهايم اين روستاييان عزيز با وجود مشكلات معيشتي و امكانات معمولي ماهواره دارند. با توجه به آثار مخرب ماهواره گروه ما بر آن شد تا كلاسهاي مهدويت و دشمنشناسي را برگزار كند. كلاسهاي مهدويت انشاءالله زمينه اي براي ظهور آقا امام زمان(عج) باشد و كلاسهاي دشمنشناسي نيز زمينه اي براي شناخت دشمنان واقعي ايران و اسلام يعني آمريكا، رژيم صهيونيستي، انگليس و آلسعود است.»