ادامه واکنشها به مدیران اشرافی
راهحل مسئله حقوقهای نجومی فرافکنی نیست
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: وقتی پای تبعیضهایی چون حقوقهای نجومی به میان میآید با قوت میتوان گفت خطر این فسادهای اقتصادی از خطر داعش بیشتر است.
سردار محمد رضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه دو تکیهگاه ملت ایران در ایستادگی رو در روی زورگویان و ابرقدرتها توکل بر خدا و امداد گرفتن از خداوند است و دوم اعتماد مردم، که همیشه در صحنه بوده و انقلابی ماندهاند، گفت: اینگونه دستدرازیها به بیتالمال و فسادهای اقتصادی به هر دو پشتوانه و تکیهگاه، لطمه میزند، چرا که اولاً خداوند با انسانهای حقمدار و عادل و طرفدار عدالت است و امداد خود را به هر جامعه نادرست و تبعیضپذیر مرحمت نمیکند، بلکه امداد خود را به جامعهای میدهد که به دنبال حق و عدالت هستند و در آن حقخوری جایی ندارد.
وی با تأکید بر اینکه این نوع دستدرازیها به بیتالمال و تبعیضهایی چون حقوقهای نجومی باعث از دست دادن امدادهای الهی و قهراً موجب سلب اعتماد عمومی میشود، افزود: برداشتهای نامتعارف و ظالمانه از بیتالمال میتواند در مردمی که همیشه در صحنه بودهاند و از نظام دفاع میکنند تردید ایجاد کند و با قوت میتوان گفت خطر این فسادهای اقتصادی از خطر داعش بیشتر است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در مقابل داعش و هر تروریستی با توکل بر خدا و اعتماد عمومی مردم میتوانیم ایستادگی کنیم و این به عنوان سلاح و سپر دفاعی نظام تلقی میشود، اما این رفتارهای ناروا به نوعی نظام را خلع سلاح میکند.
نقدی با اشاره به موضع صریح مقام معظم رهبری در خصوص برخورد و پیگیری جدی با موضوع حقوقهای نجومی تصریح کرد: این موضوع تنها با برگرداندن اموال و صدور چند بیانیه و یا عزل یک مدیر متخلف خاتمه پیدا نمیکند و حتماً باید متخلفین مجازات شوند، تا این نوع باعث عبرت باشد و کسی جرأت دستدرازی دوباره به بیتالمال را پیدا نکند.
حقوقهای نجومی را نمیتوان با فرافکنی حل کرد
حجتالاسلام کلانتری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرگزاری فارس پیرامون موضوع حقوقهای نجومی گفت: عرصه برداشتهای نامتعارف و نامشروع از داراییهای بیتالمال عرصهای نیست که بتوان آن را به یک شکلی با صحبت کردن و انداختن گردن سایر بخشها حل کرد و خاتمه داد، به همین دلیل انتظار این است که رئیسجمهور برای رسیدگی به این موضوع سنگتمام بگذارد.
عضو شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: دولت، وزرا و رئیسجمهور بیشتر از سایر نهادها و افراد در میدان عمل حضور دارند و برای مردم بیشتر ملموس هستند، لذا انتظار این است که دولت به روشنی مسائلی مانند حقوقهای نجومی، کارهای ضدارزش و سوءاستفاده از بیتالمال را محکوم و به سرعت با متخلفان برخورد کند.
وی گفت: بنای نظام جمهوری اسلامی همواره برخورد با متخلفان بوده و نمیشود گفت چون در گذشته تخلفی صورت گرفته باید دست خاطیان دیگر را هم باز گذاشت. به نظر من این ممکن است یک نوع تجویز برای سوءاستفادهکنندگان باشد و در افکار عمومی اینطور تلقی میشود که این فرافکنی و فرار از حل مسئله است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران یادآور شد: دولت باید شفاف و بدون ملاحظه جریانات سیاسی، فامیلها و مسئولیتها با متخلفان برخورد شدید داشته باشد.
کلانتری خاطرنشان کرد: دستدرازی به بیتالمال خدشه وارد کردن به حیثیت نظام اسلامی است که محصول خون هزاران شهید و زحمات و تلاشهای ملت و خانوادههای شهدا و ایثارگران است که این حقیقت دستاندازی به همه حیثیت نظام اسلامی است و قابل اغماض هم نیست.
حقوقهای نجومی نمونه اشرافیگری است
حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم درباره مسئولانی که مدعی انقلابیگری و سادهزیستی هستند اما اشرافیگری در زندگیشان نمایان و آشکار است، اظهار کرد: متأسفانه گذشت زمان، خلق و خوی خیلی از انسانها را عوض میکند. افرادی که در دوران انقلاب ایثار کرده و در دوران دفاع مقدس هم نقش مهمی داشتند الان با تغییر وضعیت بهسمت اشرافیگری رفتهاند.
وی با بیان اینکه روحیه اشرافیگری از دولت سازندگی بهوجود آمد، خاطرنشان کرد: این روحیه از همان دوره تاکنون تقویت شده و فاصله طبقاتی بین ملت و مسئولین نظام را شکل داده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس افزود: امروز نمونههایی از اشرافیگری در جامعه پدیدار شده که حقوقهای نجومی از آن جمله است. اینگونه تخلفات و اشرافیگریها با اخلاق اسلامی و زندگی ائمه اطهار منافات دارد و باید این دسته از افراد توبه کنند تا ملت آنها را ببخشند.
هر دولتی مسئول پاسخگویی
به دوران خودش است
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری فارس تصریح کرد: تعمیم دادن هر مشکلی به گذشته و متهم کردن دیگران به فساد و تخلف به طور طبیعی مشکل فعلی را نه پوشش میدهد و نه حل میکند.
وی افزود: هرکس مسئول پاسخگویی به دوران مسئولیت خودش است و کسی از دولت فعلی راجع به تخلفات دولت قبل سوال نکرده است که الان این دولت پاسخگوی آن باشد.
ترقی با بیان اینکه بحث حقوقهای نجومی از وقتی که توسط دستگاه قضایی به دولت اعلام شد باید مورد رسیدگی قرار میگرفت، اظهار داشت: مورد بررسی قرار نگرفتن این فسادها توسط دستگاه اجرایی دلیلی بر این نمیشود که دولت قبل را زیر سؤال ببرند و هر کسی باید برای دولت خود پاسخگو باشد.
ترقی با بیان اینکه بعد از گذشته سه سال از فعالیت سیاهنمایانه دولت امروز و حداقل در سال آخر، دولت پاسخگوی عملکرد خود باشد خاطرنشان کرد: دولت اشکالها و ضعفهای خود را به ملت گزارش دهد و این را هم بداند که تعمیم دادن این اشکالات به گذشته بیانگر ضعف دولت در عملکرد سهساله خود است.