مدیران متخلف در فیشهای حقوقی مبادا از چنگ قانون بگریزند(خبر ویژه)
نحوه برکناری مدیران متخلف در فیشهای نجومی موجب لوث شدن ماجرا میشود.
وبسایت الف دراینباره نوشت: پس از اوجگیری ماجرای فیشهای نجومی رئیس بانک مرکزی اعلام کرد، هر مسئولی که احتمال میدهد تخلف کرده استعفا دهد. پس از این صحبت جریان دیگری آغاز شد که همانا استعفای مسئولین بود. مسئولینی که نشان دادند اگر خط رسوایی آنها را تهدید نمیکرد هرگز از این «لقمههای چرب» دست نمیکشیدند.
متاسفانه این کنارهگیریها به شکلی در حال روی دادن است که تنها موارد معدودی از عودت دادن دریافتیها شنیده میشود و تا بازستاندن رقمهای چندده و چندصدمیلیونی غیرقانونی فاصله بسیار داریم. گویی مسئولین متخلف میخواهند با استعفای خود، آبرو و مال به دست آمده را به صورت همزمان حفظ کنند.
الف میافزاید: مبادا شاهد آن باشیم که این متخلفان، خاوریها شوند و از دست قانون بگریزند. نکند وقتی اوضاع آرام شد، شاهد انتصاب این افراد به مسئولیتهای بزرگتر باشیم. علاج فساد دولتی ابتدا تحقیق و تفحص و سپس ریشهکنی است. اگر در مقابل مدیرانی که با گستاخی تمام در مقابل دریافتیهای غیرقانونی خود حق به جانب و متوقع هستند، مجازاتی صورت نگیرد، در میان دیگر مدیران قبح فساد ریخته شده و چپاول بیتالمال به امری عادی تبدیل میگردد. آقایان یا مرتکب تخلف شدهاند که باید برکنار و به دادگاه معرفی شوند. اگر هم معتقدند هیچ خطایی نکردهاند پس چرا باید استعفا بدهند؟ از این رو استعفای مسئولین متخلف کافی نیست. آقای صفدر حسینی و دیگر مدیرانی که برای حفظ ظاهر ماجرا اقدام به استعفاهای دستهجمعی کردهاند باید همچنان پاسخگو باشند. اموال بیتالمال به خزانه بازگردد و از بکارگیری این مدیران در مناصب حساس دیگر نیز اجتناب شود.