kayhan.ir

کد خبر: ۷۸۲۵۲
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۸
نماینده ادوار مجلس:

شهرک‌های صنعتی به شهر ارواح تبدیل شده‌اند

نماینده ادوار مجلس گفت: متأسفانه شهرک‌های صنعتی به جای رونق صنعت و تولید، به شهر ارواح تبدیل شده و واحدهای صنعتی آنها را برای درآمدزایی تبدیل به انبار کرده‌اند.



محمد حسن آصفری در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به پرسشی درباره میزان تحقق برنامه‌های اقتصادی دولت اظهار کرد: دولت اگر اقدامی را می‌خواسته انجام بدهد، متأسفانه تا به این لحظه انجام نداده است، چنانکه به عنوان مثال بحث سوئیفت یکی از مسایل مهمی است که تاکنون حل نشده.
وی تصریح کرد: اگر واقعاً تبادل مالی بدون مشکل از طریق سوئیفت محقق شده پس چرا غربی‌ها شرط و شروط چگونگی و زمان خرید کالا را برای ما تعیین می‌کنند که این مسئله مغایر با اصل معاملات از این طریق است.
این نماینده ادوار مجلس در ادامه گفت: قرار بود از مابه‌التفاوت قیمت بنزین که تک‌نرخی شده و قیمت تمام شده آن محاسبه می‌شود، 30 درصد سهم صنعت و 20 درصد سهم کشاورزی باشد و مابقی به بخش‌های دیگر از جمله بحث هدفمندی یارانه‌ها اختصاص یابد که نه تنها این گونه نشد، بلکه قیمت حامل‌های انرژی بالاتر هم رفته است و باز هم اتفاقی نیفتاده است.
آصفری افزود: با شعار زدگی نمی‌توان کشور را اداره کرد و با حرکات ژورنالیستی و وعده‌های مبتنی بر آن کشور اداره نخواهد شد. وی ادامه داد: متأسفانه شهرک‌های صنعتی تبدیل به شهر ارواح شده‌اند، به گونه‌ای که واحدهای صنعتی آنها را برای درآمدزایی تبدیل به انبار کرده‌اند، چرا که همه در حال تعطیلی‌اند.
نماینده مجلس نهم در پاسخ به این پرسش که چرا دولت با این وضعیت، تلاشی جدی در جهت بهبود وضعیت اقتصاد انجام نمی‌دهد، تا مشکلات مردم حل شود و پایگاه اجتماعی دولت دچار تزلزل نشود، گفت: دولت از یک بی‌برنامگی مفرط رنج می‌برد و علت نپرداختن به مقوله اقتصاد نیز از همین جا سرچشمه می‌گیرد، چنانکه مسئولان ذیربط به رئیس جمهور اطلاعات غلط می‌دهند و وی هم مجبور می‌شود، با حاشیه‌سازی و طرح مسایلی چون بهشت و جهنم، بی‌سواد و با سواد خواندن منتقدان و امثال آن حواس و نگاه نخبگان جامعه را از مسائل اصلی کشور به ویژه اقتصاد دور کند.
آصفری تأکید کرد: دولت فکر می‌کرد، همه مسایل از طریق سیاست خارجی حل می‌شود که پس از برجام دید اینگونه نشد.
وی تناقضات گفتاری مردان دولت در مسایل اقتصادی را عمدی ندانست و گفت: مردان دولت مجبورند هر کدام در حوزه کاری خودشان مسایل را حل کنند که در واقعیت این تناقضات آشکار می‌شود وگرنه اتفاقاً آنها در صدد هماهنگ بودن با هم هستند، ولی در عمل چیز دیگری نمایان می‌شود.