در واکنش به سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم
انقلابیون کفنپوش بحرین: آلخلیفه به پایان عمر خود نزدیک شد
هزاران نفر از مردم کفنپوش بحرین با محکوم کردن اقدام دولت علیه شیخ عیسی قاسم مقابل منزل او تجمع کرده و فریاد زدند: «آل خلیفه! به پایان عمرت نزدیکتر شدی.»
سرویس خارجی-
خبر لغو تابعیت شیخ «عیسی قاسم» از سوی رژیم آل خلیفه آن هم به اتهام «تبلیغ طائفهگری و فتنهانگیزی در بحرین»، مردم این کشور را به خروش و اعتراض واداشته است. مردم این کشور کوچک مسلمان سراسیمه به خیابانها ریخته و شروع به اعتراض کردهاند. این خبر اما بلافاصله با واکنشهای جهانی علیه این اقدام آلخلیفه نیز همراه شده است و کشورها یکی پس از دیگری علیه این کشور موضع میگیرند. شهرهای منامه، منطقه الدیه، منطقه السنابس، النویهرات، الدرازو... اکنون شاهد تظاهرات خشمگین مردم در محکوم کردن این اقدام رژیم آل خلیفه و دفاع از شیخ عیسی قاسم است.
رژیم بحرین پس از انحلال جمعیتهای شیعی، ممنوعیت ادای نماز جمعه در مساجد و مداخله در وجوهات شرعی شیعیان در تداوم فشارها و محدودیت علیه شیعیان، این بار شیخ عیسی قاسم روحانی مبارز و رهبر شیعیان بحرین را لغو تابعیت کرده است!
شمار زیادی از بحرینیها در حالی که کفنپوش بودند در همبستگی با شیخ عیسی قاسم نماز مغرب و عشا را در مقابل منزل این روحانی اقامه کردند و پس از مراسم افطار در خیابانها حرکت کرده و شعارهایی علیه آل خلیفه سر میدادند.
در این تظاهرات برای نخستین بار خود شیخ عیسی قاسم نیز حضور داشت. تظاهرکنندگان شعار میدادند «دیکتاتور به پایان عمر خود نزدیکتر شدهای»، «هیهات منا الذله»، «مرگ بر حمد»، «مرگ بر آل خلیفه.»
در میان تظاهرکنندگان صدها روحانی و عالم بحرینی در کنار مردم حضور داشتند و اعتراض خود را به این اقدام آل خلیفه نشان دادند.
این تظاهرات در حالی صورت میگیرد که نیروهای امنیتی در خیابانها مستقر هستند و در برخی مناطق با تظاهرکنندگان درگیر شدند. هلیکوپترهای نظامی همهمچنان بالای سر تظاهرکنندگان پرواز میکنند.
دولت بحرین همچنین سرعت اینترنت را به شدت کاهش داده تا مانع اطلاعرسانی و ارسال عکس و فیلم از تجمعات مردمی شود.
بحرین در آستانه انفجار
ائتلاف جوانان 14 فوریه اما هشدار داده که «اوضاع امنیتی و اجتماعی این کشور در آستانه انفجار است.» این ائتلاف با انتشار بیانیهای تاکید کرده «آل خلیفه جنایت شنیعی را با لغو تابعیت شیخ قاسم مرتکب شده و امور را به سمت و سویی بسیار خطرناک سوق داده است.»
بنابر اعلام این ائتلاف «رژیم آل خلیفه اینگونه اقدامها را به دستور اربابان آمریکایی و انگلیسی خود انجام میدهد در حالی که مردم ما بیش از پیش مصمم به مقابله با استعمار آمریکا و انگلیس هستند.»
انجمن حقوق بشر بحرین نیز تصمیم مسئولان بحرینی برای سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم را «جنایتی بزرگ» توصیف کرده و از سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن خواسته برای حمایت از بحرینیها در برابر «استبداد دولت» و بازخواست آن به خاطر جنایاتش علیه شهروندان «مسالمت جو» وارد عمل شود.
گروههای بحرینی مخالف آل خلیفه در آلمان نیز از حوزه علمیه قم، نجف اشرف، الازهر مصر و واتیکان خواستند موضعی صریح و قاطع در قبال اقدامات هتاکانه رژیم آل خلیفه اتخاذ کنند.
واکنش حزبالله لبنان
حزبالله لبنان اما سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم روحانی برجسته بحرین را به شدت محکوم و تاکید کرده که «بحرین به پایان خط خود رسیده است.»
حزبالله از ملت بحرین نیز خواسته تا نهایت خشم خود را نسبت به اهانت به شیخ عیسی قاسم و دیگر شخصیتهای محبوب خودشان قاطعانه بیان کنند.
مجلس اعلای لبنان هم تاکید کرده تعرضهای آل خلیفه نسبت به شیعیان به حد فاجعه رسیده و این اقدام و دیگر اقدامات سرکوبگرایانه آل خلیفه «جنایت» است.
شورای زیدی یمن نیز با صدور بیانیهای ضمن محکومیت لغو تابعیت رهبر شیعیان بحرین اعلام کرده «رژیم آل خلیفه با انجام جنایات مختلف در حق مردم بحرین اعم از قتل، شکنجه، تبعید، مصادره آزادیها و لغو تابعیت، خواستههای عربستان متجاوز را عمل میکند.»
در بیانیه این شورا همچنین آمده: «اقدامات جنایتآمیز رژیم آل خلیفه در بحرین که با حمایت عربستان صورت میگیرد لکه ننگی برای اعراب، مسلمانان و همه بشریت است.»
مجلس وحدت مسلمین پاکستان، کنگره مسلمانان آمریکا، جنبش النجبا عراق، مرکز حقوقبشر استرالیا، دیدهبان حقوقبشر سازمان ملل و ... هم اقدام بیسابقه و خطرناک رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت عالم بزرگوار بحرین را محکوم کردهاند.
ارتجاع عرب
این در حالی است که اتحادیه عرب، وزارت خارجه مصر، دولت امارات و دولت عربستان حمایت کامل خود را از اقدام آل خلیفه اعلام کردهاند.
این کشورها در توجیه موضعگیری خود اعلام کردهاند که رژیم آل خلیفه در راستای عمل به مسئولیتها و وظایفش در قبال شهروندان به این کار مبادرت کرده است. در حالی که آل خلیفه از کشتار مردم بحرین ابایی ندارد و روزی نیست که تظاهرات مسالمتآمیز آنان را سرکوب نکند.
مردم بحرین بیش از چهار سال است که برای تحقق خواستههای مشروع خود از جمله آغاز اصلاحات در این کشور دست به تظاهرات «مسالمتآمیز» زده ولی به شدت با سرکوب، کشتار و خشونت روبهرو شدهاند.
وزارت خارجه آمریکا نیز در واکنش به لغو تابعیت شیخ علی سلمان بدون موضعگیری جدی و قاطعانه فقط به ابراز نگرانی اکتفا کرده است!