kayhan.ir

کد خبر: ۶۸۶۲۸
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۳
جانشین پلیس راهور نیروی انتظامی:

سالانه 17 هزار نفر در جاده‌های کشور جان خود را از دست می‌دهند

جانشین رئيس پلیس راهور نیروی انتظامی کشور گفت: سالانه 300 هزار نفر در سوانح و تصادف‌‌های جاده‌ای مصدوم و معلول می‌شوند و این آمار بیانگر این است که ما در زمینه پیشگیری از وقوع تصادف‌های جاده‌ای بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم.




سرتیپ موسی امیری، در ششمین سمینار کاهش سوانح و حوادث ترافیکی در شیراز با اشاره به مرگ سالانه 17 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای افزود: با توجه به این آمار هیچ دستگاه پیشگیرانه‌ای در این زمینه ایجاد نشده و در زمینه کنترل تصادف‌های جاده‌ای، دستگاه مطالبه‌گر و پرسشگری وجود ندارد.
وی بیان داشت: اگر پلیس، هلال‌احمر، اورژانس و یا متولیان جاده و راه در این زمینه قصوری مرتکب شوند هیچگاه مورد پرسشگری و مطالبه هیچ دستگاهی قرار نمی‌گیرند؟
امیری ادامه داد: خلاء مطالبه‌گری و پرسشگری در این زمینه بسیار مشهود است و اگر این باور وجود دارد که کاستی در این زمینه وجود ندارد، چرا هیچ دستگاه نظارتی این پرسش را مطرح نمی‌کند که سالانه 17 هزار کشته در جاده‌ها رقم بالایی است.
جانشین رئيس پلیس راهور نیروی انتظامی کشور بیان کرد: کسی متصدی پیشگیری از وقوع تصادف‌های جاده‌ای نیست و هیچ نقشه راهی برای آموزش و فرهنگ‌سازی و پیشگیری از وقوع این حوادث تاکنون تدوین نشده است.
این مقام انتظامی، آسیب‌پذیری قشر مولد جامعه در تصادف‌های جاده‌ای را بسیار زیاد دانست و گفت: از دست دادن سالانه 17 هزار نفر در جاده‌ها که اغلب نیروی مولد و جوان کشور هستند واقعا مصیبت بزرگی است که باید برای پیشگیری و کنترل آن چاره‌اندیشی کرد.
امیری به موضوع آتش‌سوزی در سوانح جاده‌ای نیز اشاره کرد و بیان داشت: اگر خودرویی در تصادف‌های جاده‌ای آتش بگیرد متاسفانه بسیاری می‌ایستند و عکس و فیلم می‌گیرند و جاده را با تماشا می‌بندند در حالی که ما هیچ دستگاهی که در این زمینه مسئولیت داشته باشد و متولی خاموش کردن آتش در جاده باشد نداریم، آتش‌نشانی در محدوده شهرها این کار را انجام می‌دهد اما مسئول اطفای حریق در جاده کیست؟