خطیب جمعه تهران هشدار داد
مجلسی که در آن بیانیه آمریکا و اروپا را بخوانند نمیخواهیم
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه نباید در پسابرجام کالاهای آمریکایی و اروپایی وارد شود، عدهای از این بازار سوء استفاده کنند و ما مصرفگرا شویم، گفت: دولت در دوران پسابرجام رکود و بیکاری را جبران کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلام کاظم صدیقی، خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبههای نماز جمعه تهران با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان، گفت: انتخابات در کشور ما یک فرصت است و در تمام ادوار بعد از انقلاب تضمین جمهوریت، بقای مردمسالاری و پشتوانه ملی حکومت بوده است.
وی افزود: حضور مردم در انتخابات هم آبروی نظام است و هم نشانه فرهنگ، رشد و تمدن مردم. بنابراین آبروی نظام و مردم یکجا در انتخابات تامین میشود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در مورد خطر نفوذ که مقام معظم رهبری چندی پیش هشدار داده بودند نیز تصریح کرد: نکند خدایی نکرده یکبار دیگر شاهد مجلسی باشیم که بیانیه اروپا و آمریکا در آنجا خوانده شود و یا شاهد خبرگانی باشیم که رتبهاش پایین بیاید و میدانی برای زورآزمایی این گروه و آن گروه باشد.
حجت الاسلام صدیقی مجلس خبرگان را چشم بینای رهبری در مسائل مختلف دانست و خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری به جای اینکه دشمن شادکن و بار باشند، مسائل مختلف را به مقام عظمای ولایت منتقل میکنند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران ابراز داشت: «از اینکه شورای نگهبان عدهای را احراز صلاحیت کرده برای ما رفع تکلیف نمیشود. باید چشمهایمان باز کنیم. از گذشتهها عبرت بگیریم و مردم بصیر و انقلابی ما در این مرحله نیز با حساسیت بیشتری از مراحل قبل توجه کنند که لیستها از چه منابعی تامین میشود و انشاءالله مجلسی آبرومند، باکفایت، قوی، امانتدار و امین شکل دهند و شاهد پیشرفتهای جدید باشیم.»
وی در مورد اجرایی شدن برجام و کارهای ضروری در پس از برجام نیز گفت: رهبر ما ضمن تقدیر و تشکر از دستاندرکاران مذاکره و پیگیریهای شبانهروزی آنها افکار عمومی را به چند جمله مهم سوق داد که اگر ما امروز به توافق رسیدیم، به دلیل مقاومت جانانه ملت غیور، مقاوم، صابر، متدین و ولایتمدار بوده است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه دشمنان میخواستند با تحریم، اقتصاد ایران را فلج کنند، بیان داشت: دشمنان میخواستند مردم را به ستوه بیاورند و اعتراضات مدنی راه بیندازند و آنان را علیه حکومت بشورانند و در این فضای تحریم و نفوذ، نظام را ساقط کنند.
حجت الاسلام صدیقی با تاکید براینکه ملت ایران در برهه تحریمها نشان دادند که تا آخرین نفس بر سر انقلابشان ایستادهاند، خاطرنشان کرد: ملت ما دشمنان را با مقاومت مایوس کردند.
وی مقاومت ملت، موضع قدرت جمهوری اسلامی و وجود رهبری مقاوم را 3 علت به نتیجه رسیدن برجام دانست و اظهار داشت: دشمنان فکر نمیکردند همین جوانان حزباللهی و متدین ایران با حرکات جهادی بتوانند غنیسازی 20 درصد داشته باشند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: دشمنان فکر نمیکردند جوانان حزباللهی ایران چرخ 19 هزار سانتریفیوژ را بچرخانند و آب سنگین اراک را بنا کنند. اینها دیدند که این تحریمها و فشارها استعدادها را شکوفا کرده است. بنابراین دشمنان از روی وحشت با ما مذاکره کردند.
حجت الاسلام صدیقی در مورد مقاومت رهبر معظم انقلاب در مقابل دشمنان و مستکبران و تاثیر آن در اجرایی شدن برجام نیز گفت: آنها دیدند رهبر مقاوم ایران هیچ وقت باج نداده و با هیچ طوفانی عقبنشینی نکرده و نمیکند. بنابراین دریافتند تا این رهبری و این دانشمندان هستند، اگر دیر بجنبد ایران همه جا را فتح کرده است. البته زحمات تیم مذاکرهکننده نیز در جای خود باقی است.
به گفته وی تاثیر تحریمها در مشکلات اقتصادی 20 درصد بوده است و بقیه مشکلات اقتصادی مربوط به نوع مدیریت است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه مردم انتظار دارند در پسابرجام رکود شکننده و بیکاری جوانان معالجه شود، گفت: نکند با پسابرجام کالاهای اروپایی و آمریکایی ما را تبدیل به موجودات مصرفکننده و اقتصادمان را تبدیل به اقتصاد لیبرالی کند.
حجت الاسلام صدیقی حل بیکاری، تکیه بر نیروهای داخلی، سامان دادن به مسائل اقتصادی و عمل کردن به اقتصاد مقاومتی از جمله ضروریاتی دانست که باید در پسابرجام مورد توجه قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه باید به مسئله فرهنگ توجه بیشتری داشته باشیم، اظهار داشت: مسئولان ما باید همراه با ملت باشند و به مسائل ارزشی دینی و اقتصاد بیش از پیش بپردازند.
حجت الاسلام صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش فرهنگ در حکومت اسلامی، تصریح کرد: اولین مسئولیت حکومت دینی ایجاد فرهنگ توحیدی، اخلاقی و معنوی و فرهنگ نشاط دینی است و حکومت دینی باید خوراک روح، جان و توشه آخرت را مهمتر از مسائل دیگر تلقی کند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به امر اقتصاد تأکید کرد: مشکل اقتصاد با مشکل فرهنگ پهلو میزند. فرهنگ سالم، اقتصاد سالم، عقل و فکر و حرکت سالم را تولید میکند. بنابراین اول ارتباط سالم با خدا و بعد ارتباط سالم با خلق خدا از اهمیت برخوردار است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به ضرورت زدودن ننگ فقر از جامعه، تصریح کرد: باید این حفرهها را پر کرد و فاصلهها را از بین برد، نه اینکه عده ای از گرسنگی آه ونایی نداشته باشند و عدهای از پرخوری به قدری سنگین شدهاند که نمیتوانند تکان بخورند.
وزیر بهداشت: باید از منیتها، خودخواهیها و دستهبازیها خارج شویم
به گزارش فارس، سید حسن قاضیزاده هاشمی در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفت: ایران از یک کشور ژاندارم و فرمانبردار به یکی از قدرتهای مهم بینالمللی تبدیل شده است و حوادثی که در ماههای اخیر اتفاق افتاد نشانه عزت و سربلندی ایران اسلامی است.
وی ابراز داشت: بهرهمندی از نظرات ایران در منطقه بیانگر عزت و انقلابی است که در بهمن سال 57 به وقوع پیوست و امسال 37 سال را پشت سر میگذاریم و امید است در راستای منویات امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب و رهبر معظم انقلاب پیش برویم.
قاضیزاده هاشمی درباره عربستان نیز گفت: عربستان سعودی رژیمی است که سر میبرد و عالم روحانی بزرگواری که با زبان و کلام از مسلمانان دفاع کرده است محکوم میکند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: ما امروز به شدت نیازمند وحدت و همدلی هستیم و در سایه وحدت و همدلی به آرمانهای انقلاب اسلامی دست مییابیم. باید از منیتها، خودخواهیها و دستهبازیها خارج شویم.
وی خاطر نشان کرد: کشور به سردار سلیمانیها، دکتر ظریفها و دکتر صالحیها نیاز دارد. همه از یک جنس هستیم و باید مکمل هم باشیم.
قاضیزاده هاشمی خبر داد: در 2/5 سال گذشته 11میلیون نفر از آحاد جامعه بیمه شدند که به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 80 درصد این افراد زیر یک میلیون تومان درآمد داشتند و اکثر افرادی که فقیر بودند هم اکنون دارای دفترچه رایگان شدند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: پرداخت از جیب مردم برای 8 میلیون نفر بستری در سال در شهرها 6 درصد و در روستاها به 3 درصد رسیده است ولی در گذشته این رقم 40 درصد بود و برای این اقدام 2 هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.
وی گفت: از مردم تهران عذرخواهی میکنم به دلیل اینکه شهد شیرین تحول سلامت را نچشیدهاند و بیشتر اقدامات در مناطق دوردست و حاشیهنشین بوده است.
قاضیزاده هاشمی خاطر نشان کرد: زایمان طبیعی به یک میلیون نفر رسیده است و در سزارین که رتبه اول را داشتیم توانستیم این رتبه را کاهش دهیم و این اقدامات به واسطه سیاستهای وزارت بهداشت بوده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: مشکل زاد و ولد نیز براساس آمار ثبت احوال رو به افزایش و تعادل است.
وی یادآور شد: صادرات دارویی کشور در 30 ماه گذشته دو برابر شده و بسیار جوانان و دانشمندان مستعد در این حوزه داریم که میتوانیم در راستای اقتصاد مقاومتی نیز اقدام کنیم و با رقابت در بازارهای دارویی کیفیت را افزایش دهیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شماری از کادر پزشکی ما اکنون در مناطق مختلف به شهادت میرسند و برخی به دست نیروهای تکفیری اسیر شدهاند که آرزوی سلامتی برای آنها داریم.
قاضیزاده هاشمی به جراحیهای بزرگ در کشور نیز اشاره کرد و گفت: در پیوند کبد که یک جراحی پیچیده است و رقم این عمل 15 هزار دلار در دنیا است، در کشور ما برای ایرانیان به صورت رایگان انجام میشود. وی اظهار داشت: یکی از بیمارستانهای کشور نیز به رتبه دوم جهان در پیوند کبد رسیده است و در اکثر بیمارستانها پیوند قلب، لوزالمعده و ... نیز انجام میشود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: به طب سنتی در کشور کمتوجهی شده است و همیشه افراط و تفریط در این حوزه وجود داشته است.
قاضی زاده هاشمی بیان داشت: ما باید طب سنتی را در 30 سال گذشته احیا میکردیم و سازمان ویژهای برای این موضوع تشکیل میشد لذا با تقویت طب سنتی و عدم افراط و تفریط در این بخش میتوانیم به دستاوردهای خوبی برسیم.