kayhan.ir

کد خبر: ۶۶۳۱۰
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲

نشریه بخارا زرد شد!(اخبار ادبی و هنری)



نسل امروز قطعا به خاطر ندارد اما شاید نسل گذشته یادش باشد که در دوران طاغوت،  شبه‌روشنفکران مرز بندی ولو ساختگی با فیلمفارسی و به اصطلاح هنر مبتذل داشتند اگرچه احمد شاملو با همه ادعای روشنفکریش برای ایرج قادری سازنده آثار مستهجن، فیلمنامه می‌نوشت و گروهی از تهیه‌کنندگان، هم فیلم به اصطلاح روشنفکری می‌ساختند و هم فیلمفارسی اما مثلا تلویزیون قطبی با رویکرد سوپر روشنفکری حاضر نبود فیلمفارسی پخش کند و یا خواننده‌های چاله میدانی را روی آنتن ببرد! (اگرچه در مواردی این تابوی خود را شکست!!)   
اما اینک سالهاست که مرزهای شبه‌روشنفکری و ابتذال فیلمفارسی و به اصطلاح خواننده‌های چاله میدانی به هم ریخته و دیگر خودشان نیز نه تنها اصراری برای گریز از این ابتذال مفرط ندارند که برآن پای هم می‌فشارند! شاید از همان زمانی که کیارستمی مدعی سینمای هنر، جایزه خود را به یک بازیگر فیلم های مستهجن فارسی و معشوقه اشرف داد یا زمانی که آن به اصطلاح خواننده موسیقی اصیل در دل شبکه بهاییان با رقاصه معروف کاباره‌های شاه، عکس یادگاری گرفت و یا هنگامی که امروزه نشریات به اصطلاح اصلاح‌طلب و ماهنامه سینمایی فیلم برای دلقکان مبتذل فیلمفارسی و تجلیل از آنها سر و دست می‌شکنند تا به قول خودشان «زنده بمانند»!!!
اینک تازه‌ترین نمونه این پیوند نامیمون در شماره اخیر نشریه «بخارا» اتفاق افتاده که علاوه بر رنگ روی جلدش، محتوای آن را هم در حد و اندازه یک نشریه زرد تنزل داده است! روی جلدی که با تصویر ناشر معروف روتارین (وابسته به فراماسونری) و همکار ساواک و کارگزار رژیم طاغوت تزیین شده و به بهانه آن، در داخل هم تصاویر جمع کثیری از همان دلقکان و پادوهای فیلمفارسی‌های  مبتذل دوران شاهنشاهی در کنار یکدیگر نقش بسته است!!
جمع حضرات، جمع است از رئیس موسسه فراماسونری فرانکلین گرفته تا سازنده فیلم های مستهجن «محلل» و «تختخواب سه نفره» و تا بازیگر فیلم‌های «شوهر جونم عاشق شده» و «شوهر کرایه‌ای» و «دو دل و یک دلبر» تا مطالبی از مدیر بهایی دایره‌المعارف ایرانیکا و یکی از سردبیران  نشریه «ایران نامه» وابسته به اشرف پهلوی و همچنین نویسنده فراری و وابسته به محافل بهایی کتاب «معمای هویدا» و مصاحبه‌ای از پادوی شبکه بی‌بی‌سی که زمانی هم در تلویزیون شاهنشاهی برنامه‌های ساواک نظیر «تیتر اول» و «صفحه اول» را اجرا می‌کرد و یا معاون سردبیر روزنامه صهیونیستی آیندگان و...
بازهم ورق که می‌زنی به دیدار با برخی به اصطلاح اهل علم و قلم می‌رسی که گویا در یک کتابفروشی وابسته انجام گرفته و از آن جمع دیدار و گفت‌وگو با «سلیم نیساری» که بنا به اسناد منتشره در کتاب «اسناد فراماسونری در ایران»، از اعضای لژ فراماسونری پهلوی و همکاران ساواک بوده، قابل توجه است!
این همه تنوع حضور عوامل ساواک و فراماسونری و عناصر سرویس‌های جاسوسی غرب و شبکه‌های ضد انقلاب به علاوه دلقکان و برخی شامورتی‌بازان مبتذل شاهی، نشریه بخارا (که به هر حال زمانی ادعای شبه‌روشنفکری داشت) را بیش از پیش به زردی تند متمایل ساخته  که شاید همان رنگ اصلی بوده که تاکنون به این غلظت بروز نکرده بود!!