معاون وزیر راه و شهرسازی:
تفاهمنامه ساخت 1500 کیلومتر آزادراه در کشور به امضا رسید
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای ساخت یک هزار و 500 کیلومتر پروژه آزاد راهی تفاهم نامه منعقد شده است که در برنامه ششم توسعه اجرا خواهد شد.
به گزارش ایرنا، امیر امینی دیروز در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: طول آزاد راههای کشور هماکنون دو هزار و 400 کیلومتر است که با اجرای تفاهمنامه یاد شده تا حدود چهار هزار کیلومتر افزایش مییابد.
وی بیان کرد: برای اجرای پروژههای آزاد راهی به طول یک هزار و 500 کیلومتر در کشور 190 هزار میلیارد ریال تامین اعتبار نیاز است که از این میزان 30 درصد توسط دولت و مابقی از طریق مشارکت بخش خصوصی محقق خواهد شد.
امینی ادامه داد: برای دهه فجر امسال نیز دو هزار کیلومتر پروژههای راهسازی به بهرهبرداری میرسد که اعتبار ریالی این پروژهها در حدود 35 هزار میلیارد ریال است.
وی اظهار کرد: در حوزه راهسازی 49 هزار کیلومتر انواع پروژه جادهای در دست اجرا است که برای تکمیل آنها رقمی حدود 600 هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری نیاز دارند.
امینی افزود: 530 هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژههای ریلی کشور مورد نیاز است.
وی یادآور شد: در مجموع برای پایان پروژههای ریلی، جادهای و بخشی از طرحهای فرودگاهی وزارت راه و شهرسازی یکهزار و 210 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی در ارتباط با مراحل پیشرفت این پروژهها گفت: بخشی از آنها 90 درصد و بخشی تا 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که بیشترین پروژههای در دست اجرا زیر 20 درصد پیشرفت هستند.
120 بیمارستان در حال احداث است
معاون وزیر راه و شهرسازی در امور تجهیزات و ساختمانهای دولتی گفت: هماکنون 120 بیمارستان با 24 هزار تخت در کشور در حال احداث است.
محمد جعفر علیزاده دیروز به هنگام بازدید از بیمارستان 64 تختخوابی پاوه به خبرنگار ایرنا افزود: هدفگذاری امسال وزارت راه و شهرسازی افتتاح و راهاندازی 21 بیمارستان با 2 هزار و 160 تخت است که 11 بیمارستان آن در حال تجهیز و امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی روند ساخت بیمارستان 64 تختخوابی پاوه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با اختصاص اعتبار مورد نیاز سال آینده این بیمارستان به بهرهبرداری میرسد.
علیزاده اظهار کرد: بیمارستان پاوه شامل بخشهای تخصصی داخلی، جراحی عمومی، زنان و زایمان، کودکان و نوزادان است که در مجموع دارای 6 اتاق عمل، درمانگاه، اورژانس و فضاهای آزمایشگاهی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: علاوه بر این بخشها در بخش مراقبتهای ویژه با توجه به نیاز منطقه، هشت تخت CCU و ICU پیشبینی شده به نحوی که جوابگوی نیازهای تخصصی شهرستان پاوه تا مدتهای طولانی باشد.
علیزاده اعتبار سال جاری این بیمارستان را 115میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: میزان اعتبار آن نسبت به سال گذشته حدود 300 درصد رشد را نشان میدهد که در مقایسه با نرم رشد اعتبار کشوری که 16 درصد است بسیار رشد زیاد و قابل توجهی است.
رئیس سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی کشور با بیان اینکه برای اتمام این پروژه علاوه بر اعتبارات سال جاری مبلغی در حدود 60 تا 70 میلیارد ریال دیگر نیاز است تصریح کرد: در صورت تخصیص اعتبار سال جاری به طور کامل که به شدت پیگیر تخصیص آن هستیم انشاالله در سال آینده این بیمارستان به طور کامل به بهرهبرداری میرسد.