معاون رئیسجمهوری اعلام کرد
معافیت 2 هزار شرکت دانشبنیان از مالیات
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری از معافیت مالیاتی بیش از دو هزار شرکت دانشبنیان در سال جاری خبر داد.
به گزارش ایرنا، سورنا ستاری در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی اهواز با اشاره به تحولات اقتصادی جهان در یک دهه گذشته افزود: امروزه نگرش به صنعت تغییر یافته و در حال حاضر شرکتهای فولادی و نفتی در مقامهای نخست قرار ندارند، بلکه شرکتهای مبتنی بر دانش مانند فیسبوک و گوگل در ردههای بالای اقتصاد جای گرفتهاند و نمونههای متعدد داخلی نیز در زمینه شرکتهای موفق دانشبنیان وجود دارد.
وی با انتقاد از جایگاه سنتی صنعت و دانشگاه در کشور اظهار کرد: دانشگاههای ما در محیط اقتصاد نفتی شکل گرفتهاند به همین دلیل دانشجویان آنها به دنبال مدرکگرایی و کارمند دولت شدن هستند و از سوی دیگر صنعت ما نیز خود را بینیاز از دانشگاهها میبیند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری گفت: یک هزار و 900 شرکت دانشبنیان در کشور داریم که این شرکتها امسال بیش از 70 میلیارد ریال فروش داشتهاند.
ستاری در نشست با اصحاب رسانه اهواز گفت: نیروهای پژوهشی مورد حمایت بنیاد قرار میگیرند و تسهیلات اشتغال نیز برای آنها فراهم میشود اما این تسهیلات اشتغال، وجه نقد نیست.
وی گفت: فعالیت دانشگاهها باید به سمت پژوهش شکل بگیرد و جهتگیری کلی دانشگاه به این سمت باشد.
ستاری تاکید کرد: دانشگاه نباید به دولت متکی باشد و درصد قابل توجهی از دانشگاه باید از محل شرکتهای دانشبنیان تامین شود.
رئيس بنیاد نخبگان خوزستان نیز از فعال شدن مجمع خیرین نخبهپرور استان خبر داد و گفت: تاکنون سه خیر دانشگاهی برای تامین بورس تحصیلی به دانشجویان اعلام آمادگی کردهاند.
علیرضا زراسوندی در نشست رئیسان دانشگاهها، اعضای شورای علمی بنیاد ملی نخبگان خوزستان و پارک علم و فناوری استان، با حضور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری اظهار کرد: صندوق بنیاد نخبگان استان برای حمایت از نخبگان و دانشجویان فعال راهاندازی میشود.
وی افزود: خوزستان بعد از تهران دومین استان در ثبتنام از نخبگان بوده و تاکنون 425 نفر در این زمینه ثبتنام کردهاند. زراسوندی در ادامه از اجرای «طرح شهاب» در مناطق عشایری استان خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف ساخت پژوهشسرا و فرهنگسرا در مناطق عشایری با همکاری اداره کل آموزش و پرورش عشایر خوزستان اجرا میشود.