اخبار ویژه
کارگزاران با نجفی اصلاحطلبان و عارف را دور میزند؟!
حزب کارگزاران با پیش کشیدن نامزدی و سرلیستی محمدعلی نجفی، عارف و اصلاحطلبان را دور میزنند.
سایت نامه نیوز نوشت: در حالی که عارف و بخشی از جریان اصلاحات در حال چیدن مقدمات زعامت عارف در انتخابات مجلس دهم هستند، در گوشهای از شهر جریان دیگری به دنبال علم کردن سرلیستی دیگر در مقابل عارف است. کارگزاران سازندگی که چندان علاقهای به بازیگر بودن در انتخابات مجلس ندارند و به دنبال کارگردانی این صحنه سیاسی هستند، دوست ندارند عارف سرلیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس باشد. آنها به ویژه دبیرکل حزب کارگزاران یعنی غلامحسین کرباسچی رابطه خوبی با خاتمی و نیروهای نزدیک به او ندارند و تلاش میکنند تا نیروهای نزدیک به رئیس جمهور و هاشمی رفسنجانی سرلیستی اصلاحطلبان را در انتخابات مجلس به عهده بگیرند.
نامه نیوز افزود: کرباسچی هنوز از عدم حمایت خاتمی در ماجرای شهرداری تهران و دادگاهی شدن، ناراحت است. ناراحتی که در رفتار سیاسی او در این سالها قابل مشاهده بوده است.
حزب کارگزاران سازندگی، به دنبال این است که تکنوکرات معروف و یار نزدیک هاشمی و روحانی یعنی محمدعلی نجفی را به عنوان سرلیست اصلاحطلبان معرفی کنند. آنها معتقدند که نجفی برخلاف عارف، مدیری اجرایی، توانمند و مورد قبول تمام جریانهای اصلاحطلب در ایران است. کارگزاران و بخشی از جریان اصلاحات از نجفی برای حضور در انتخابات 88 دعوت کرده بودند که حضور موسوی و کروبی، مانع تحقق آرزوی آنها برای نامزدی این چهره سرشناس سیاسی شد. او حتی در انتخابات ریاست جمهوری 92 در کنار اسحاق جهانگیری دو گزینه اصلی کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بودند. نجفی در دولتهای رجایی، هاشمی، خاتمی و روحانی حضور داشته است و همچنین نمایندگی مردم تهران در شورای شهر را نیز به عهده داشته است و این سابقه باعث شده است تا کارگزاران، نجفی را به عارف ترجیح دهند.
کارگزاران بر این باور هستند که اصلاحطلبان همان طور که در خرداد 92 روحانی را به عارف ترجیح دادند باید در اسفند 94 نیز نجفی را به عنوان سرلیست اصلاحطلبان انتخاب کنند.
بسیاری از کارگزاران معتقدند که در صورت پیروزی، عارف توان مدیریت مجلس و ایستادن در مقابل اصولگرایان را ندارد. آنها حتی اعتقاد دارند که لاریجانی نیز گزینه مناسبتری نسبت به عارف است.
گفتنی است در پوستاندازی جدید حزب این افراد به شورای مرکزی حزب اضافه شدند؛ محمد حسین عادلی، سعید لیلاز، محمد قوچانی، علی جمالی، شهربانو امانی، خانم مقیمی، اعظم نوری، عباس علیخانی، علی اشرف افخمی، سید افضل موسوی، مهندس پناه، سید عبدالله حسینی، عباسعلی اللهیاری، فرزانه ترکان، کفایتی، جهانبخش خانجانی، ملکی.
پیش از این نیز محمد هاشمی، محسن هاشمی، غلامحسین کرباسچی، محمدعلی نجفی، اسحاق جهانگیری، فائزه هاشمی، علی هاشمی، سید حسین هاشمی، اسماعیلی جبارزاده، یدالله طاهرنژاد، سید حسین مرعشی، رضا امراللهی، رضا ملکزاده و عبدالناصر همتی عضو این حزب بودند. اما محمد هاشمی از این حزب استعفا داد و اعلام کرد که ما باید کاری نکنیم که در جامعه تشنج ایجاد شود. من نمیخواهم شاهد این باشم که حزبی که من عضوش هستم سرنوشت حزبی مانند مشارکت را پیدا کند.
یادآور میشود مؤسسان کارگزاران اسماعیل شوشتری، عطاءالله مهاجرانی، محسن نوربخش، محمد هاشمی رفسنجانی، محمدعلی نجفی، مرتضی محمدخان، عیسی کلانتری، اکبر ترکان، سید محمد غرضی، بیژن زنگنه، غلامحسین کرباسچی، رضا امراللهی، غلامرضا فروزش، مصطفی هاشمیطبا، غلامرضا شافعی، محمدرضا نعمتزاده بودند.
رشد علمی ایران 20 برابر شده آنها میتوانند اسرائیل را در هم بشکنند
فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی گفت پس از انقلاب اسلامی 1979، ایران به تلاشهای فوقالعاده در عرصه علم و فناوری دست زده و شمار دانشجویان در دانشگاههای آن 20 برابر شده است.
به گزارش رسانههای صهیونیستی هرتسل هالوی ضمن سخنانی در جمع مدیران سازمان متبوع خود گفته است: ایران از اوایل انقلاب اسلامی 1979 تعداد دانشگاهها و دانشجویان خود را 20 برابر افزایش داده در حالی که ما در این زمینه فقط 3 برابر رشد داشتهایم. حکومت اسلامی ایران به تلاشهای فوقالعادهای برای بالا بردن سطح علمی و فنی دست زده است.
وی افزود: ایران و اسرائیل در یک جنگ تکنولوژی درگیر هستند و اسرائیل بخش مهمی از برتری کیفی خود را در برابر حکومت اسلامی ایران از دست داده است.
رئیس رکن اطلاعات ستاد ارتش اسرائیل همچنین گفت: مهندسان حکومت اسلامی ایران در حال کشاکش با مهندسین اسرائیلی هستند و حکومت ایران دارد به برتری تکنولوژیکی نزدیک میشود «پذیرش و عضویت در رشتههای علمی، تکنولوژی، مهندسی و ریاضیات در حکومت اسلامی ایران بسیار رشد کرده است».
وی تأکید کرد جنگ واقعی ما با ایران در شرایط کنونی در عرصه فناوری است. عرصه فناوری شاهد جنگ واقعی بین ایران و اسرائیل است.
هالوی افزود: اگر عدهای تصور میکنند احتمال بروز جنگ بین دو طرف در ده سال آینده وجود دارد، باید بداند که جنگ در عمل همین امروز ادامه دارد.
رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل گفت: این جنگ در زمینههای اطلاعاتی متمرکز است. این جنگ بسیار اهمیت دارد و گزارشهای اطلاعاتی اسرائیل از پیشرفت فناوری در ایران نشان میدهد این کشور مسیرهای متفاوت بامسیرهای متعارف در غرب را طی میکند.
هالوی گفت: هزینه از دست رفتن فاصلههای فناوری با ایران برای اسرائیل بسیار زیاد خواهد بود. ما اکنون شاهد تغییر شرایط به نفع طرفهایی هستیم که از دسترسی به فناوریهای اطلاعاتی اسرائیل بسیار دور بودند. 20 سال پیش دستاوردهای اطلاعاتی بسیار زیادی داشتیم و در 7 سال اخیر اطمینان داشتیم که از نظر اطلاعاتی در منطقه در سطح خوبی قرار داریم، اما امروز جهان به سرعت در حال تغییر است. متخصصان فناوری اسرائیل و ایران امروز جنگی را علیه یکدیگر هدایت میکنند.
این مقام نظامی صهیونیست خاطرنشان کرد: جنگ آینده برای جبهه داخلی اسرائیل بسیار دشوار خواهد بود که کاملاً با شرایط جنگ سال 1973 متفاوت است. سخن امروز از جنگ ذهنها و عقلهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را در هم بشکند.
تکذیب ادعای هاشمی در مستندات روحانی و لاریجانی
اظهارات حسن روحانی و علی لاریجانی درباره کارشکنیهای متعدد «آمریکا و غرب» سخنان بیپایه هاشمی را تکذیب میکند.
هاشمی رفسنجانی اخیرا در مصاحبه با سایت امید هستهای مدعی شد «وقتی احمدینژاد آمد، با رهبری تصمیم گرفتند که تعلیق را بشکنیم وقتی احمدینژاد آمد و گفت که تعلیق را بشکنیم، خاتمی گفت من نمیشکنم! برای اینکه یک پرونده سنگین تهدید برای دولت بعد باقی میماند و من نمیخواهم دولت بعد از من وارث این مشکل شود. بعدها نمیدانم چگونه رئیس دولت وقت (خاتمی) را قانع کردند که ایشان تعلیق را باز کرد. از آن به بعد دعواها شدت گرفت و بقیه مسایل که تا الان ادامه دارد.»
به گزارش رجانیوز از سخنان هاشمی این چنین برداشت میشود که «تعلیق» بدلیل تصمیم سیاسی داخلی و با وجود مخالفت رئیس دولت اصلاحات مخالف شکسته شده است، این در حالی است که بنابر گفته دبیر وقت شورای عالی امنیت یعنی آقای روحانی «تعلیق» تا 8 ماه بعد از روی کارآمدن دولت نهم هم برقرار بوده است و آنچه که در اواخر دولت خاتمی برداشته شده، «پلمپ تاسیسات جانبی یوسیافاصفهان» بوده است که اساسا ربطی به تعلیق غنیسازی در ایران نداشته و یک تاسیسات هستهای جانبی بوده است که ایران در توافق پاریس برای نشان دادن حسننیت خود، با پلمپ آن هم موافقت کرده بود.
اما نکته جالبتر آن است که برخلاف اظهار هاشمی رفسنجانی و بنا بر مکتوبات حسن روحانی، «تعلیق غنیسازی در ایران» هم که 8 ماه بعد از استقرار دولت نهم اتفاق افتاد، نه بدلیل فشار داخلی که به دلیل بدعهدی اروپا با وجود تعهدات دست و دلبازانه تیم وقت در توافق پاریس اتفاق افتاده است. روحانی در صفحه 611 کتاب خود مینویسد: «در دولت نهم (احمدینژاد) هم تعلیق نطنز 8ماه (تا اوایل85) ادامه یافت.» و در ادامه در بخشی دیگر از کتاب خود پیرامون علت تصمیم به لغو تعلیق غنیسازی هستهای در ایران مینویسد: «اروپا بهمن 84 در دولت احمدینژاد نقض عهد کرد، در دولت احمدینژاد هم تعلیق تا اوایل 85 ادامه یافت.»
هاشمی رفسنجانی در ادامه مصاحبه میگوید: «علی لاریجانی داشت در مذاکرات نتیجه میگرفت که عوض شد.» اما بررسی صحبتهای لاریجانی خلاف گفته هاشمیرفسنجانی را ثابت میکند. او 14خرداد سال 92 در برنامه شناسنامه با اشاره به کارشکنی آمریکاییها در مذاکرات، همین کارشکنی را عامل به سرانجام نرسیدن مذاکرات دانسته و میگوید: «غربیها تعطیلی فعالیتهای هستهای ایران را میخواستند به تعلیق هم راضی نبودند قبل از سال 84 غنیسازی کاملا تعطیل بود. وزیرخارجه آلمان به صراحت گفت ما هیچوقت نگفتیم شما فعالیتهای خود را تعلیق کنید، حرف ما همیشه این بوده که شما باید فعالیتهای خود را تعطیل کنید، آن موقع اختلافنظرهایی بین ما و غرب وجود داشت اما قطعنامهای در میان نبود، همان موقع آقای خاویر سولانا با من تماس گرفت و گفت، خرابکارها (آمریکاییها) کار خودشان را کردند، من از شما عذرخواهی میکنم. میخواستند یک فشار مضاعف هم بر ایران وارد کنند تا از این طریق شرایط خاورمیانه را تغییر دهند.»
همانطور که از سخنان علی لاریجانی مشخص میشود مذاکرات نه تنها در حال پیشرفت نبوده بلکه آمریکاییها با صدور قطعنامه جدیدی سعی میکردند تا بر جمهوری اسلامی فشار بیاورند و طرف مقابل حتی به تعلیق نیز راضی نبوده و خواهان توقف برنامه هستهای بوده است و مشخص نیست که هاشمی رفسنجانی چگونه معتقد است در این وضعیت مذاکرات در حال به نتیجه رسیدن بوده است؟
روایت خانواده کروبی از هوشمندی رهبری در قبال نقشه افراطیون
خانواده کروبی در پاسخ به مصطفی معین تأکید کرد حکم حکومتی رهبری درباره بازگرداندن وی به انتخابات 84 (پس از رد صلاحیت توسط شورای نگهبان) هوشمندانه بود.
به نوشته سحامنیوز «معین ضمن مصاحبهای درباره انتخابات ریاستجمهوری 84، با اشاره به حمایت خاتمی از خود، کروبی را مسئول تشتتآرای اصلاحطلبان در آن انتخابات میداند و به نظرسنجیهای دولت وقت استناد میکند، در حالی که در دور اول آن انتخابات معین با 4/083/951 رای پنجم شد و تنها در یک استان توانست رای اول را کسب کند. وی همچنین تصریح میکند که رئیسجمهور بدلیل مسئولیتاش محدودیت قانونی در حمایت از کاندیداها داشته اما علیرغم این محدودیت رسما از ایشان حمایت کردند و او همین حمایت را مبنایی میداند برای کنار رفتن دیگر کاندیداها به نفع ایشان.» خانواده کروبی در پاسخ نامزد آن روز حزب مشارکت نوشت: فرمودهاید «یکی از رقبای اصلی من نظرسنجیها را قبول نداشت و معتقد به نظرسازی بود و من تنها نامزد از میان رقبای اصلی بودم که وعده یارانه 50 هزار تومانی ندادم.» به درستی اشاره کردید. آقای کروبی نظرسنجی اصلاحطلبان دولتی را که با هدایت وزارت ]...[ وقت صورت میگرفت، نظرسازی میدانست و براساس همین نظرسازیها بود که کف رای شما را 18 میلیون در نظر گرفته بودند و سقف رای آقای کروبی را یک میلیون. با همین تخریب توانستند، بسیاری از حامیان آقای کروبی را جذب ستاد شما و آقای هاشمی کنند. به هر حال انتخابات برگزار شد و جنابعالی از میان هفت نامزد با چهار میلیون رای پنجم شدید و تنها نامزدی بودید که در استان خودتان اصفهان هم، رای اول را کسب نکردید، در حالی که آقای کروبی در 11 استان رای اول را کسب کرد.
این پاسخ میافزاید: تناقض عجیبی در سخنان شما دیده میشود. در ابتدا، به درستی میگویید، خاتمی نباید دخالت میکرد، اما بلافاصله مشروعیت ماندن در انتخاباتتان را ناشی از حمایت ایشان میدانید. در این مورد از گفتهتان آقای خاتمی باید توضیح دهند که در حالی که عضو مجمع روحانیون مبارز بوده و در سال 76 این مجمع ایشان را به میدان آورد و آقای کروبی با همه توانش به حمایت از ایشان برخاست، چطور در سال 84، مقابل رای مجمع روحانیون که عضو آن است میایستد و در ابتدا آقای هاشمی را به میدان میآورد و بعد از تایید صلاحیت شما توسط رهبری، آقای هاشمی را رها کرده و از شما حمایت میکند؟ که بارها آقای هاشمی گلایه میکند که او را وسط میدان رها کردند و رفتند.
خانواده کروبی همچنین در مورد حکم حکومتی که در سال 84 برای معین اعمال شد، نوشت: دوستانی که شما را وارد صحنه انتخابات کردند، نگاه دیگری به حضور شما داشتند و یک درصد احتمال تایید صلاحیتتان را از سوی رهبری نمیدادند، زیرا سال گذشتهاش بیش از هشتاد نفر از نمایندگان مجلس ششم و صدها نیروی کیفی برای نمایندگی مجلس رد صلاحیت شده بودند و مقام رهبری با این حکم حکومتی هوشمندانه، میدانست چه میکند و چه نتیجهای از آن خواهد گرفت. شما اگر این حکم را فراقانونی میدانستید نباید زیر بار آن میرفتید تا در آن مقطع، از این حکم بهره بگیرید و حالا با واژهها بخواهید از بارش فرار کنید.