«سمند»های انتخاباتی به جای چارهجویی مشکلات جوانان(خبر ویژه)
یک سایت حامی دولت نوشت، در دوره روحانی «سمن»ها از زیر به رو میآیند.
فرارو با اشاره به برگزاری دوره «توانمندسازی سازمانهای مردمنهاد در حوزه بینالمللی» در سمنان نوشت: بنابر آمار سازمانهای مردمنهاد در ایران وضعیت مناسبی ندارند. مسئولان دولت میگویند سمنها در دولت نهم و دهم بسیار ضعیف شدند. چنانکه معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفته، سال 84 بیش از 4 هزار سمن در کشور فعالیت میکرد. محمدرضا رستمی میگوید این تعداد از سال 84 تا 92 به شدت تقلیل پیدا کرد و به 54 سمن رسید.
فرارو افزود: بنابر گفته مسئولان، در طی دو سال فعالیت دولت جدید تعداد سمنها به 550 رسیده است. مسئولان البته این تعداد را راضیکننده نمیدانند. آنها معتقدند باید سمنها به مراتب بیشتر شوند. معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرده که تا پایان سال 96 باید به ازای هر 5 هزار جوان یک NGO داشته باشیم.
تلاش برای افزایش تعداد سمنها (سازمانهای مردمنهاد) با بودجههای هنگفت دولتی در حالی است که این روش اولین بار از سوی افراطیون مدعی اصلاحطلبی با مصارف سیاسی و انتخاباتی و حتی سربازگیری اغتشاش انجام گرفت. از سوی دیگر سزاوار یادآوری است که بهترین خدمت دولت به جوانان، ایجاد زمینههای اشتغال و ازدواج و تامین مسکن جوانان است و در غیر این صورت بازی با عنوان جوانان، توجیه دیگری نخواهد داشت.
برخی صاحبنظران با توجه به سرمایهگذاریهای دولتی در حوزه سمنها، این گروهها را «سمند» (سازمانهای مردمنهاد دولتی!) نامگذاری کردهاند.