گزارش خبری کیهان
حملات مشکوک به سفارت روسیه در کابل تحت پوشش طالبان
همزمان با جوسازی ضد روسی محور تکفیری- آمریکایی در منطقه، سفارت روسیه در پایتخت افغانستان توسط عوامل مسلحی که تروریستهای طالبان خوانده شدهاند، هدف حمله قرار گرفت.
شاید تا ماههای اخیر برای بسیاری از مردم و حتی کارشناسان مشکل بود که بپذیرند جریان تکفیری در کل منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تحت مدیریت واحدی اداره میشوند، ولی طی روزهای اخیر با وارد شدن ائتلاف جدید ضد داعش در مداخلات خاورمیانه، پردهها یکی یکی فرو میافتند؛ شنبه گذشته 52 مفتی سعودی با صدور بیانیهای رسما از تروریستهای فعال در سوریه، از جمله داعش حمایت کردند!
«باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا، حتی پیش از اینکه روسیه وارد خاورمیانه شود، به سران کرملین هشدار داده بود که علیه مسکو در خاورمیانه اعلام جهاد میشود و حملات علیه منافع روسیه آغاز میگردد.
این اظهارات اوباما وقتی در شکل حمایت 52 مفتی از تروریسم مقابل روسیه عملی شد، کارشناسان را شگفتزده کرد و همه متوجه شدند که پیوند بسیار تنگاتنگی میان جریان تکفیری منطقه و ایالات متحده وجود دارد.
شگفتانگیزتر از همه اینکه، سفارت روسیه در کابل نیز شامگاه دوشنبه توسط افرادی که گفته میشود از عناصر طالبان بودند، هدف حمله قرار گرفت. این حمله که طی سالهای اخیر کاملا بیسابقه بوده، 11ساعت بهطول انجامیده و با مرگ چهار مهاجم پایان یافته است.
شبکه «العربیه» که متعلق به وهابیون آل سعود است، با ذوقزدگی اعلام کرد که «پیشگویی اوباما محقق شد»! این شبکه سعودی به روسیه، حوادث دهه 80 در افغانستان را یادآور شد! در آن زمان سازمان «سیا»ی آمریکا به کمک دلارهای عربستان و ایدئولوژی وهابیون سعودی شبکه القاعده و گروه طالبان را مقابل روسیه شوروی علم کرده بود.
هیچ بعید نیست که طی روزها و ماههای آتی کل منطقه خاورمیانه، از جمله افغانستان در دو جبهه مقابل هم متشکل گردد: جبهه ائتلاف چهارگانه ایران، روسیه، عراق، سوریه بعلاوه حزبالله لبنان و همه مردم کشورهای منطقه به ویژه یمن و بحرین در مقابل جبههای که محور آمریکایی- تکفیری خوانده میشود و علاوه بر آمریکا، عربستان و کشورهای مرتجع عربی، گروههای تروریستی بدنامی مثل داعش، القاعده، طالبان، جبهه النصره و برخی شاخههای اخوانی را نیز شامل میشود.
در همین راستا، دیروز 40 گروه تروریستی فعال در سوریه نیز خواستار تشکیل ائتلافی از این گروههای تروریستی علیه ائتلاف چهارگانه (ایران، روسیه، عراق و سوریه) شدهاند!
این گروههای تروریستی به همراه رسانههای غربی- عربی علاوه بر اینکه حمایت روسیه از ارتش «بشار اسد» را «اشغال سوریه» میخوانند، خط تبلیغی جداگانهای را هم دنبال میکنند مبنی بر اینکه در حملات هوایی روسها، مردم هدف قرار میگیرند. در این میان اظهارات «مایکل فالون» وزیر دفاع انگلیس از همه جالبتر است؛ فالون مدعی شده، تاکنون تنها پنج درصد حملات هوایی روسیه متوجه مواضع داعش بوده است. (حملات روسیه در سوریه از 10 مهر آغاز شده است.)
اظهارات مذکور به روشنی نشان میدهد که انگلیس تا چه اندازه نگران موقعیت تروریستها در شرایط جدید است.
به هر حال، حملات و تحولات در منطقه هرچند در ظاهر پراکنده و جدا از هم به نظر میرسد، ولی این جریانات کاملا هماهنگ و هدفمند صورت میگیرند. تا چند هفته قبل سعودیها از طریق عوامل پنهان خود زنان و کودکان را در خیابانهای پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان قتلعام میکرد و پیوند میان خود و تکفیریها را انکار مینمود، ولی الان این پیوند کاملا آشکار شده است و لذا، قربانیان حملات تکفیریها، از این پس همه منافع عربستان را هدف قرار خواهند داد.
ایالات متحده هم که دستش در حمایت از تکفیریها کاملا رو شده، یک روز پس از عملیات روسیه در سوریه، بیمارستان پزشکان بدون مرز در قندوز را هدف قرار داد که برخی از تحلیلگران این اقدام آمریکا را به ورود روسیه به تحولات خاورمیانه ربط دادند و گفتند آمریکا میخواست از این طریق، به طرف چنگ و دندان نشان دهد.
البته روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» اعلام کرده حادثه بیمارستان قندوز اگر عمدی باشد، طبق قوانین بینالمللی، جنایت جنگی محسوب میشود. کارشناسان عمدی بودن این واقعه را محرز میدانند.
افغانستان طی ماهای اخیر عرصه اقدامات مشکوک آمریکا شده است، به طوری که طالبان مسئولیت بسیاری از انفجارهای مرگبار دو ماه اخیر را برعهده نگرفته است و به نظر میرسد که ایالات متحده از طریق عوامل خود، این انفجارها را ترتیب داده است.