kayhan.ir

کد خبر: ۵۴۶۵۰
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۱
آیت‌الله نوری همدانی در آئین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه مطرح کرد

لزوم تشکیل اتاق فکر در حوزه برای پاسخگویی بهتر به نیازهای حاکمیت و نظام

آیت‌الله نوری همدانی حوزه علمیه قم را در جهان حوزه‌ای تحول‌آفرین و تاثیرگذار دانست و با تاکید بر اینکه رسالت علمای قم در شرایط حساس کنونی بسیار سنگین است، تاکید کرد: ما افتخار می‌کنیم لشکر امام عصر(عج) هستیم و شغلی بالاتر از طلبگی سراغ نداریم.

به گزارش خبرگزاری رسا، این مرجع تقلید در آئین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه انقلاب اسلامی را فرزند حوزه‌های علمیه دانست و با تاکید بر لزوم تشکیل اتاق فکری برای پاسخگویی بهتر به نیازهای نظام و حاکمیت از سوی شورای عالی حوزه، تصریح کرد: حوزه باید اتاق فکری داشته باشد و بیش از گذشته به نقشه‌های دشمنان توجه داشته باشند.
وی به تاسیس حوزه علمیه قم توسط حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی اشاره و با بیان اینکه روزگاری چهل هزار محدث در شهر قم مشغول به تعلیم و تعلم علوم دینی و الهی بودند، تصریح کرد: حوزه علمیه قم زمانی تاسیس شد که دشمن از روحانیت سیلی‌ها خورده بود و جریان فتوای میرزای شیرازی و جریان مشروطه مؤید این نکته است.
آیت‌الله نوری همدانی با بیان اینکه حوزه علمیه قم در کل دنیا حوزه‌ای تحول‌آفرین و تاثیرگذار است، گفت: حضرت امام صادق(ع) در روایتی تاکید کرده‌اند در آخرالزمان صدای اسلام از قم به گوش جهانیان می‌رسد و ما امروز شاهد تحقق این مسئله هستیم.
استاد درس خارج حوزه رسالت و وظیفه علمای قم را بسیار خطیر، حساس و سنگین دانست و گفت: ما افتخار می‌کنیم لشکر امام عصر(عج) هستیم؛ شغل طلبگی شغلی بسیار با برکت و پرفضیلت است؛ رهبر معظم انقلاب وقتی خواستند مدرک دانشگاهی به ایشان بدهند امتناع و با این مضمون تصریح کردند که این مدال(طلبگی) برایم بهترین مدال است.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود توصیه‌های مهمی خطاب به طلاب و فضلای حوزه بیان کرد و گفت: در این شغل و در این مسیر باید توجه بسیاری به اخلاص، اخلاق الهی و همت بلند داشت.
وی با بیان اینکه راه طلبگی محتاج همت بلند، کوشش و اراده جدی است، ابراز کرد: پرهیز از سستی و تنبلی و داشتن نظم و برنامه از جمله لوازم طلبگی است.
آیت‌الله نوری همدانی با بیان اینکه تمامی طلاب و فضلا باید اهل قلم و نویسنده باشند، افزود: همچنین با توجه به توصیه‌های علمای بزرگ شیعه، طلبه‌ای بدون تهجد و سحرخیزی نمی‌تواند به عروج الهی برسد؛ برخی از عالمان دین راضی نبودند طلبه‌ای در کلاسشان حاضر شود که تهجد و سحرخیزی ندارد.