وزیر کشور:
قانون انتخابات قابل بازنگری و تجدیدنظر است
وزیر کشورگفت: ما تابع قوانین و فعالیتهای جاری کشور هستیم و انتخابات هم قانون خاص خود را دارد، البته این قانون قابل بازنگری و تجدیدنظر است.
به گزارش تسنیم، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست هماندیشی با نخبگان، فعالان غیردولتی و اصحاب رسانه که صبح دیروز در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به قانون انتخابات اظهار داشت: ما تابع قوانین و فعالیتهای جاری کشور هستیم و انتخابات هم قانون خاص خود را دارد، البته این قانون قابل بازنگری و تجدیدنظر است.
وی ادامه داد: البته تا زمانی که این قانون وجود دارد، ما نیز پایبند آن هستیم، این قانون دو بخش دارد، اجرا و نظارت از بخشهای آن محسوب میشود، اما آنچه بنده به عنوان وزیر کشور اعلام میکنم، در حوزه اجرا مر قانون رعایت خواهد شد و یقین بدانید که بالاتر از قانون یا تحت عنوان آن، حرکاتی که بخواهد قانون را خدشهدار کند نه بنده و نه هیئت اجرایی اجازه اجرای چنین کاری را نخواهیم داد و این را یقین بدانید، اجازه چنین کاری داده نخواهد شد.
وزیر کشور تصریح کرد: آنچه که به هیئتهای نظارت برمیگردد این است که آنها در چارچوب قوانین و روالی که در این چند سال در انتخاباتها وجود داشته عمل کردهاند. اگر احساس کنیم که حقی در جایی ضایع شده، یقین بدانید با تعامل، مذاکره، مشورت و مصلحت با شورای نگهبان در جهت رفع آن اقدام میکنیم.
وزیر کشور ادامه داد: هدایت مقام معظم رهبری، مقاومت مردم، ایجاد وحدت و انسجام، تاثیرگذاری در تحولات منطقهای، ثبات در حوزه اقتصادی و همگرایی در حوزه اجتماعی بستر خوبی را فراهم کرد تا با تلاشهای شبانهروزی رئیس جمهور و فعالیتهای کارشناسانه و پیگیرانه تیم مذاکره کننده هستهای بتوانیم در حوزه سیاست خارجی نیز به موفقیت دست یابیم.
رحمانی فضلی درباره وضعیت اقوام و اقلیتها گفت: تلاش میکنیم نه فقط از منظر قانون اساسی، قوانین موضوعه و نیاز امنیتی، بلکه از موضع انسانی به اقلیتها و اقوام بپردازیم. هنگام وضع قوانین تلاش میشود اقوام به عنوان عضو بزرگی از خانواده ایران دیده شوند، البته نارساییهای تاریخی نیز وجود دارد که تلاش میکنیم به سرعت در جهت رفع آن و رضایتمندی مردم اقدام شود.
وی تاکید کرد: ما اقلیتها را هموطن و هممیهن خود میدانیم و هر کاری را که در چارچوب مسائل انسانی و قانونی برای آنها انجام دهیم، بر خود وظیفه میدانیم.
وی در ادامه سخنان خود به موضوع مهاباد اشاره کرد و نقش نخبگان را در این ماجرا مهم دانست و گفت: در موضوع مهاباد، نخبگان مسئله بهوجود آمده را مدیریت کردند این در حالی است که از نظر امنیتی میتوانست باعث التهاب در منطقه کردستان شود. همچنین در زمینه نارضایتی بختیاریها از سریال سرزمین کهن نیز نقش نخبگان در این خصوص بسیار اثرگذار بود.
رحمانیفضلی به تامین امنیت در منطقه سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: تامین امنیت در منطقه سیستان و بلوچستان را به بیش از 15 هزار بسیجی محول کردیم و خدا را شکر امنیت کامل در این منطقه را حاکم کردیم و در نظر داریم همین سیاست را نیز در منطقه کردستان پیش بگیریم.
رحمانی فضلی در ادامه از تشکیل مرکز رصد فعالیتهای اجتماعی در وزارت کشور خبر داد و گفت: برای نخستین بار مرکز رصد تحولات اجتماعی راهاندازی شده و قصد داریم در این مرکز به شاخصهای دقیقی در حوزه تحولات اجتماعی برسیم.